Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 nemáte někdo v autě náhodou toto ? viz obr. pokud ano poprosim o lepsi foto a jestli ma smysl to do auta dodelavat. Díky. Citovat
Igor Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 je to origo příslušenství, viz katalog příslušenství na peugeot.cz, strana 4, středová konzole je tam i jedna fotka a popis kolik stojí nevím, ale je to stále v nabídce, takže se zeptej u nějakého peugeot prodejce Citovat
Luke 1 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Stojí kolem sedmi litrů, celkem ranec za kus plastu:( Citovat
Laďa Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 ]Původně zaslal: Igor[/i] kolik stojí nevím, ale je to stále v nabídce, takže se zeptej u nějakého peugeot prodejce Třeba Peugeot Domanský ve Zdibech. [upravil dne 2/11/09 Laďa] Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: Laďa ]Původně zaslal: Igor[/i] kolik stojí nevím, ale je to stále v nabídce, takže se zeptej u nějakého peugeot prodejce Třeba Peugeot Domanský ve Zdibech. Treba u Pe.Tra Citovat
mablees Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 No ona ta origoš od Peugeotu vypadá trošičku líp a je vlastně napojitelná na klimatizovanou přihrádku . . ale je fakt že 7 je dost . . 3 bych dal Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 aktualně je za 5 , mě jde spíš jestli to k něčemuje, pač už bych do toho mohl raději dát ten velky odkladací box co je v Parter tepee , ten vyjde na cca 4litry ale je velmi užitečný. Citovat
mablees Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Ahaaa , tak středová konzole (panel) je něco jinýho než izotermický box Jo jo tak ten středovej je docela pěknej teď na něj koukám v katalogu . . a u toho Tepee to je taky středovej panel a pasuje tam jo ? Citovat
mablees Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 středový panel 807 ať víme o čem se píše Citovat
plaz Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 za kolik je ten stredovej panel jeste jednou Citovat
mablees Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 5 tis. . . . oni teď mají v Peugeotu nějakou akci (chtěl jsem střešní nosníky a do konce prosince za 5.500,- pak zase za 7.500,-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 akce je ale od te konzole upouštim, v autě už je tak fest schránek na věci Citovat
HoK Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: mablees 5 tis. . . . oni teď mají v Peugeotu nějakou akci (chtěl jsem střešní nosníky a do konce prosince za 5.500,- pak zase za 7.500,-) Mableesi, ta cena je jen za podelne nosniky nebo vcetne tech kolejnic ve strese? Citovat
mablees Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 No ptal jsem se na to v Peugeotu co potřebuju k tomu abych to tam namódil a řikali mě že nic výrobce jiného neudává že komplet 5.500,- . . tak nevím . Já asi omrknu vnejdřív vrakáč . . Něco mám ještě dojednanýho přez Polsko . . . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.