Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem...Asi mam hloupy dotaz :mad:.... Ale docela mi u radia chybi funkce mute...az se mi to povedlo...uz dvakrat jsem nejakym zpusobem MUTE dal,ale zaboha nevim jak...vzdy jsem nejak pri obsluze radia packou asi udelal neco,o cem poradne nevim a zmutoval ho ale nemuzu prijit na to,v jakym pripade se mi to povedlo... Je to novy model,radio na CD...tusim ze Clarion ale jisty si tim ted uplne nejsem,ale stejne si myslim,ze je to jedno jaky tym, ze to bude neco univerzalniho... Poradite mi nekdo prosim jak to je?...diky moc:D

Odesláno

haaaaa,to je me finta...ona je i nova packa....hmmmmm....

da se dat nova packa misto stary?nevim proc,ale neco me rika,ze mi odpovite Ne ze jo?svet je prohnilej a zkazenej :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

haaaaa,to je me finta...ona je i nova packa....hmmmmm....

da se dat nova packa misto stary?nevim proc,ale neco me rika,ze mi odpovite Ne ze jo?svet je prohnilej a zkazenej :D:D:D

Chytrej kluk. :super

Ale jo dá. Ale bude Ti tam na 2 věci. ;)

Odesláno

Ahoj, zkus otocit konec packy a pak s ni pohni nahoru nebo dolu. Packu jsem si predelaval na neoriginal radio a jsou v ni jen odpory, takze pokud se mute da ovladat vstupem z packy, tak staci vhodna hodnota odporu a zapne se. Taky je mozny ze se ti to povedlo opravdu jen nahodou, ze pri prepinani ti vznikl v prepinaci prechodovej odpor stejne hodnoty jako ma funkce mute a tim se zapnulo mute.

Odesláno

nooooo...asi nezbejva nez tocit,a kroutit,a mackat a tahat...a ve finale se na to vysrat,a parkrat do toho bacit smerem dolu nez dojedu na nulu jako kazdej nezhyckanej clovek ;)... kazdopadne vam vsem moc dik za rady a cas ;)

Odesláno

nevim iste, ale v r 2000 tusim este MUX nebol... :myslim Kazdopadne mam placatou, a staci, jestli napise, ci ma taku istu alebo ne...

[upravil dne 30.10.2009 foxo]

post-0-14109610613988_thumb.jpg

Odesláno

hele jeste kdyz jsme u toho radia,co prosim vas ma delat RDS a TA? mam ty tlacitka na radiu...myslel jsem,ze jedno z toho je na dopravni zpravy na radiich ale teda ani jednou to jeste nic neudelalo :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...