vojti26 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Ahoj vsem...Asi mam hloupy dotaz .... Ale docela mi u radia chybi funkce mute...az se mi to povedlo...uz dvakrat jsem nejakym zpusobem MUTE dal,ale zaboha nevim jak...vzdy jsem nejak pri obsluze radia packou asi udelal neco,o cem poradne nevim a zmutoval ho ale nemuzu prijit na to,v jakym pripade se mi to povedlo... Je to novy model,radio na CD...tusim ze Clarion ale jisty si tim ted uplne nejsem,ale stejne si myslim,ze je to jedno jaky tym, ze to bude neco univerzalniho... Poradite mi nekdo prosim jak to je?...diky moc:D Citovat
vojti26 Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 urcite?pac me to pak i psalo mute na displeji,ale to mam pocit,ze nebyl ten pripad ze bych to dal na nulu hlasitosti.....hmmm......smutna to zalezitost:bacha:bacha:bacha Citovat
mmmb Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 jde to, aktivuje se mi to při HF. je to kablík v iso konektoru, dle typu rádia Citovat
vojti26 Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 to je jak jsem vytusil externi mute ne?to ja bohuzel nemam...proste se to jen aktivovalo....ale vazne nevim vubec jak Citovat
AnotherOne Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Keď na páčke stlačíš obe gombíky na pridávanie a uberanie hlasitosti naraz. Citovat
vojti26 Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 ? :D:D:D vzdyt to je pohyb nahoru a dolu...to nedokazu soucasne Citovat
Dave_k Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 On má ještě tu starou kulatou ne multiplexovou. A tuším že to MUTE se opravdu objeví jen při stažení na minimum. Citovat
vojti26 Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 haaaaa,to je me finta...ona je i nova packa....hmmmmm.... da se dat nova packa misto stary?nevim proc,ale neco me rika,ze mi odpovite Ne ze jo?svet je prohnilej a zkazenej :D:D Citovat
Dave_k Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: vojti26 haaaaa,to je me finta...ona je i nova packa....hmmmmm.... da se dat nova packa misto stary?nevim proc,ale neco me rika,ze mi odpovite Ne ze jo?svet je prohnilej a zkazenej :D:D Chytrej kluk. Ale jo dá. Ale bude Ti tam na 2 věci. Citovat
Benžík Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 Ahoj, zkus otocit konec packy a pak s ni pohni nahoru nebo dolu. Packu jsem si predelaval na neoriginal radio a jsou v ni jen odpory, takze pokud se mute da ovladat vstupem z packy, tak staci vhodna hodnota odporu a zapne se. Taky je mozny ze se ti to povedlo opravdu jen nahodou, ze pri prepinani ti vznikl v prepinaci prechodovej odpor stejne hodnoty jako ma funkce mute a tim se zapnulo mute. Citovat
OK406 Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 Pokud máš rádio org. Philips 4050, tak vypny zvuk a na displeji se ti objevý ,,MUTE\". Citovat
vojti26 Odesláno 30. říjen 2009 Autor Odesláno 30. říjen 2009 nooooo...asi nezbejva nez tocit,a kroutit,a mackat a tahat...a ve finale se na to vysrat,a parkrat do toho bacit smerem dolu nez dojedu na nulu jako kazdej nezhyckanej clovek ... kazdopadne vam vsem moc dik za rady a cas Citovat
foxo Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 nevim iste, ale v r 2000 tusim este MUX nebol... Kazdopadne mam placatou, a staci, jestli napise, ci ma taku istu alebo ne... [upravil dne 30.10.2009 foxo] Citovat
vojti26 Odesláno 31. říjen 2009 Autor Odesláno 31. říjen 2009 ma to tu bylo uz odpovezene za me ... nemam tuhle novou,ale jeste kulatou...proto jsem se i ptal,jestli by sla vymenit za tu novou Citovat
vojti26 Odesláno 31. říjen 2009 Autor Odesláno 31. říjen 2009 hele jeste kdyz jsme u toho radia,co prosim vas ma delat RDS a TA? mam ty tlacitka na radiu...myslel jsem,ze jedno z toho je na dopravni zpravy na radiich ale teda ani jednou to jeste nic neudelalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.