Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak co je lepší? MC kazetový adaptér nebo FM Transmitter? Hlasujme...

Tak co je lepší? MC kazetový adaptér nebo FM Transmitter? Hlasujme...  

1. 1. Tak co je lepší? MC kazetový adaptér nebo FM Transmitter? Hlasujme...

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Funguje to tak, že páska v kazetě se prohne ale pokud dojede na konec, napne se, stiskne ten přepínací mechanismus a tak se buď přehodí na reverz a nebo vyhodí ven. Museš muset kouknout kde ten mechanismus je a proti němu v kazetě udělat prostor. Nejlépe sundat kryt rádia a koukat za provozu.

Odesláno

MC adapter

a) zbyva zapalovac na napajeni dalsich zarizeni

b) prepinani radio / kazeta(MP3) funguje s originalni packou pod volantem

c) neni potreba zadny dalsi (dalkovy) ovladac, ktery se plete v aute

d) prehravam MP3 z telefonu, takze to funguje i jako hands free

;)

[upravil dne 15/3/2014 07:39 od Rotorhead]

Odesláno

já jsem nedávno koupil radio do známého z jedničkové octavie s cd meničem, radio je na kazety tak vypadá sociálně a do kufru kde mám měnič mi nikdo nevidí ;) takže kvalitka CD bez šumu :P

Odesláno

VladimírL: Zkus vypnout Autoreverz. To ale asi nepomůže, tak leda že by jsi namotal do kazety pásek mezi kola, aby se kola otáčela a mělo to pocit kazety.

No myslím, že se tazatel za ty 4 roky už rozhodnul :mrk

Já už tehdy používal jen MC kazetový adaptér...

Ale pak jsem to vyřešil úplně jinak - koupil jsem auto, ve kterém bylo rádio na CD a bralo i mp3. :super

Takže řešení D - koupit jiné auto. :D

Odesláno

Mám FM-tr. se vstupem pro USB i SD. Kazetu bych si mohl strčit tak akorát mezi zuby a měnit origo rádio se mi nechce. Problém s přelaďováním jsem zatím neměl. Kvalita je srovnatelná s rádiem tedy poslouchatelná průměr, ale v autě Hi-Fi nepotřebuji. Nicméně, jako všechno, i tohle řešení má svoje PRO a PROTI.

Nezbylo než dokoupit rozbočovač pro cigareťák, ale to jsem musel i tak abych mohl připojit navigaci a kameru najednou.

Odesláno

kazetovy MC adpater.... koupil jsem na ebay nejaky lepsi - pry primo delany na muziku - asi za 60,- a naprosto super super super....

ja si to nemuzu vynachvalit... mam origo radio, s ovladanim pod volantem, kdykoliv pripojim cokoliv s velmi dobrym zvukem, prakticky zadarmo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...