Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Auto pre priatelku - co najmensia investicia

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: oddie

Já bych vyměnil přítelkyni :aut

Tiez jedna z moznosti :)

Jo, mám s tím bohaté zkušenosti :)

Ne, vážně, nejrozumnější, co můžeš udělat, je jí to rozmluvit, že se za tuto sumu nic použitelného nesežene, a hlavně že auto neznamená jen pořízení, ale že provoz je horší. Argumentovat můžeš hlavně bezpečností, na to holky dost slyšej.

Odesláno

To som skusal uz vela krat...

A myslim ze sa mi to nepodari.

Na druhej strane ale nech ide do toho, sa pouci na vlastnom.

A okrem ineho musi ziskavat skusenosti s vedenim vozidla, takze v podstate nema az taky zly napad.

Horsie je samozrejme ze ona to vidi veeelmi jednoducho ;)

Odesláno

Vozidlo ktore by sa pre nu hodilo mas napisane ako 4. v podpise;) ... na tom sa nauci pracovat so spojkou a nie je nikomu luto ked znici starter, pretoze novy stoji 10 eur:D ... takze tak, inak ta Felicia, cenovo idu tak od 300 - 600 eur, cize kupis, sice motor 1.3 a rocnik tak 95/96, ale nech i jazdi ...

Napriklad tato -->

http://skoda-felicia.autobazar.eu/13-glx-id1135024.html

...prebehnes lak voskom a auto ako nove :D

Odesláno

To auto ktore je 4. v podpise moc pre nu nie je....nehovorim o reciach ze to je fuuj (citujem) ale tam je este sytic manual a podobne vychytavky.

Aj ked teda na zaciatok by bolo idealne tak ako bolo pre mna.

No a felicia v inzerate zrejme nema papiere, uvidime....

Odesláno

A keby si mala dosetrit, tak bych bral za cenu felicie skorej Punto :) Tych tu jazdi takisto mraky, vrakoviska su ich plne, ceny ND pri benzinovych motoroch skoro rovnake ako felicia, opravi to takisto hocikto, (napr moje TD co som mal nemalo ani riadiacu jednotku, neviem ako to je s benzinmy) a dizajnovo je krajsie, viac priestoru vnutry, pozinkovana kasna a viac pohodlia ...

Pokial by tu felcky stali tolko ako v cechach, tak by som sa nebranil, ale za to co tu pytaju, sa da zohnat lepsie auto ...

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

To auto ktore je 4. v podpise moc pre nu nie je....nehovorim o reciach ze to je fuuj (citujem) ale tam je este sytic manual a podobne vychytavky.

Aj ked teda na zaciatok by bolo idealne tak ako bolo pre mna.

No a felicia v inzerate zrejme nema papiere, uvidime....

Nahodou s manualnym syticom sa jazdi dobre a ked je zohriaty motor, funguje to ako forsaz:D A aspon by si potom vazila kazde dalsie auto (ako aj ja:roker)...

...no a ci ma papiere to neviem, ale ako prve auto za tie prachy postacuje, videl som tam aj tu co je vyssie odkaz na nu, ale tak pokracovanie leasingu na Felku, to je huste:aut

Odesláno

Ja som niekedy pred mesiacom videl pokracovanie leasingu na 7 ckovy bavor s roku 87 alebo 89, ted nevim :D :D :D

Odesláno

Celkově se už hlř Felicie shánějí, slušných je málo a je po nich velkej hlad. Přijde mi, že ceny se skoro zdvojnásobily (ta co stála 15, dneska stojí 30). Všechno dobrý, ale ta koroze je fakt problém, ona pak STK taky mlže vyjít pak na 10k ne-li víc (lemy, prahy, blatníky)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Celkově se už hlř Felicie shánějí, slušných je málo a je po nich velkej hlad. Přijde mi, že ceny se skoro zdvojnásobily (ta co stála 15, dneska stojí 30). Všechno dobrý, ale ta koroze je fakt problém, ona pak STK taky mlže vyjít pak na 10k ne-li víc (lemy, prahy, blatníky)

??? :D To dam radsi chlapikovy na stk 600 Sk do vacku, resp 20 Eur, a nemusi sa nic opravovat :D

Odesláno

Nedávno jsme koupili 2 Felicie:

- krátká, komplet servisní historie, dovezená z Rakouska před asi 5 lety, vč. zimních kol, za 23 000. Na jaře bude potřeba dát nové př. blatníky, zadní jsou už vyvařené.

- dlouhá, prodaná v ČR, bude potřeba dát práh, zbytek hezký, vč. zimích kol za 26 000.

Obě jezdí denně, na jaře půjdou na karosařinu.

Nevidím v tom žádné finanční nebezpečí. Obě denně jezdí do práce, s určitými investicemi počítáme. I tak je to levné ježdění. Co zrezne a pokazí se, to se levně opraví.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...