Butch Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Nevím jak v Lysé nad Labem, ale mimo něj se ty připbližné hodnoty liší. Cituju: Suchý vzduch obsahuje přibližně 78 % dusíku, 21 % kyslíku, 1 % vzácných plynů, a 0,03 % oxidu uhličitého. Citovat
lexa Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 2 Butch : je to tak, jen vymatlané studentky VŠB si myslí, že vzduch obsahuje dle odpovědí u zkoušek asi 99% kyslíku. Ten plyn do pneu není čisty dusík, ale směs nějakých plynů, která má za úkol stabilizovat teplotu a tím i tlak v pneu, dále má prý větší molekulu, takže neproniká skrz gumu a v prvoúčelu je určená pro závody.;):papa Citovat
Ladis Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 Dusík, nebo spíš v pneuservisech už nový plyn pod označením Pneumix atd. Plyn, jehož přínos je: - zaručuje stálost tlaku v pneumatikách (podhuštění = snížení proběhu kolometrů na pneumatiky, zvýšená spotřeba paliva) - čistý plyn bez nečistot (bez kyslíku tudíž se netvoří trhliny v pneumatice a neztrácí se pružnost pneumatiky, zvýšení pezpečnosti provozu) - bez atmosferické vlhkosti a aerosolů oleje kompresorů. - zabraňují vzniků výbušných plnů (při přehřátí při brždění nehrozí ryziko exploze nebo vznícení pneumatiky) Citovat
Garfield Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 Napsán autorem Operator Barevný gumičky na stěračích??? :o:o Tak to mi uniklo, zatim jsem viděl jen stříbrná ramínka anebo křiklavě zelený dvojstěrač! :bojim:bojim:cool: Jo, barevný gumičky na stěračích jsou fakt hezký, i když říkat tuning není správně, je to styling, protože na technických parametrech auta to nic nezmění. Taky jsem si je koupil, ale bacha: Jsou krásný, ale STÍRAJÍ NA HOVNO! (Výrobce Razant Style Č. Budějovice). Takže buď paráda, nebo dobře setřené sklo, člověk si musí vybrat Citovat
lexa Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 Správný stěrače mají být hezký a ne stírat.:D:o:papa Citovat
Garfield Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 Napsán autorem lexa Správný stěrače mají být hezký a ne stírat.:D:o:papa Taky jsem si to říkal, ale pak jsem ty barevný vzal a hodil do kouta. Pak jsem si to rozmyslel a na radu z hospody jsem je na noc namočil do roztoku vody a kypřicího prášku do pečiva - znovu nasadil, a stírají podstatně lépe. Ovšem proti normálním je výsledek pořád ještě horší, takže na zimu asi dám opravdové gumičky místo těch hezkých Citovat
Fusion Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 člověk se v hospodě občas dozví neuvěřitelný ale i užitečný věci, jenže já si je další ráno nepamatuju Citovat
white Odesláno 17. srpen 2004 Autor Odesláno 17. srpen 2004 Barevný gumičky na stěrače jsem viděl poprvé na tuning akci v Panennském týnci a teď jsem rád (po předešlé diskuzi), že jsem si je nekoupil. Raději budu vidět než frajeřit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.