Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jak v Lysé nad Labem, ale mimo něj se ty připbližné hodnoty liší.

Cituju: Suchý vzduch obsahuje přibližně 78 % dusíku, 21 % kyslíku, 1 % vzácných plynů, a 0,03 % oxidu uhličitého.

Odesláno

2 Butch : je to tak, jen vymatlané studentky VŠB si myslí, že vzduch obsahuje dle odpovědí u zkoušek asi 99% kyslíku. Ten plyn do pneu není čisty dusík, ale směs nějakých plynů, která má za úkol stabilizovat teplotu a tím i tlak v pneu, dále má prý větší molekulu, takže neproniká skrz gumu a v prvoúčelu je určená pro závody.:D;):P:papa

Odesláno

Dusík, nebo spíš v pneuservisech už nový plyn pod označením Pneumix atd.

Plyn, jehož přínos je:

- zaručuje stálost tlaku v pneumatikách (podhuštění = snížení proběhu kolometrů na pneumatiky, zvýšená spotřeba paliva)

- čistý plyn bez nečistot (bez kyslíku tudíž se netvoří trhliny v pneumatice a neztrácí se pružnost pneumatiky, zvýšení pezpečnosti provozu)

- bez atmosferické vlhkosti a aerosolů oleje kompresorů.

- zabraňují vzniků výbušných plnů (při přehřátí při brždění nehrozí ryziko exploze nebo vznícení pneumatiky)

Odesláno
Napsán autorem Operator

Barevný gumičky na stěračích??? :o:o:o Tak to mi uniklo, zatim jsem viděl jen stříbrná ramínka anebo křiklavě zelený dvojstěrač! :bojim:bojim:bojim:cool::papa

Jo, barevný gumičky na stěračích jsou fakt hezký, i když říkat tuning není správně, je to styling, protože na technických parametrech auta to nic nezmění. Taky jsem si je koupil, ale bacha: Jsou krásný, ale STÍRAJÍ NA HOVNO! (Výrobce Razant Style Č. Budějovice). Takže buď paráda, nebo dobře setřené sklo, člověk si musí vybrat :D

Odesláno
Napsán autorem lexa

:D Správný stěrače mají být hezký a ne stírat.:D:D:o:papa

Taky jsem si to říkal, ale pak jsem ty barevný vzal a hodil do kouta. Pak jsem si to rozmyslel a na radu z hospody jsem je na noc namočil do roztoku vody a kypřicího prášku do pečiva - znovu nasadil, a stírají podstatně lépe. Ovšem proti normálním je výsledek pořád ještě horší, takže na zimu asi dám opravdové gumičky místo těch hezkých :D

Odesláno

Barevný gumičky na stěrače jsem viděl poprvé na tuning akci v Panennském týnci a teď jsem rád (po předešlé diskuzi), že jsem si je nekoupil. Raději budu vidět :o než frajeřit. :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...