white Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Mám na vás dotaz. Má někdo z vás hustěné pneu dusíkem? A jak se změnili jízdní vlastnosti vozu oproti pneu hustěným vzduchem? Pokud jste to vůbec zpozorovali. Mělo by to být tvrdší a lépe sedět. Potvrdí mi někdo nebo naopak vyvrátí tento názor? Citovat
David 106s16 Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Dobry napad jak tahat z lidi prachy. U obyc auta si myslim zbytecnost. Ma to udajne lepsi odvod tepla, respektive dusik je schopen rychlejsi tepelne vymeny. V praxi to znamena ze se pneumatika lepe chladi a dele vydrzi. Ale asi to nebude lip sedet, guma aby sedela tak musi byt tepla, cim vic, tim lip. Smysl to ma asi u nakladaku kde to nemusi ani tak sedet jako spis vydrzet. Citovat
impact Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 me spousta lidi tvrdilo ze je to fakt rozdil k lepsimu, ale ja osobne jsem teda moc velkej rozdil nepozoroval... Citovat
Dress Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 nj nakecá se toho...jak to šetří palivo, tišší jízda, menší opotřebení,.... mi to připomíná reklamu na shell V-power Citovat
white Odesláno 7. srpen 2004 Autor Odesláno 7. srpen 2004 to impact: Už na tom nejezdíš? Kdyby se snížilo to opotřebení tak to bych bral. Citovat
impact Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 ne, nejezdim... neni to ale zadna palka, takze jestli o tom premyslis, rozhodne to vyzkousej, to naplneni moc nestoji Citovat
white Odesláno 7. srpen 2004 Autor Odesláno 7. srpen 2004 O.K. Tak já to tedy zkusím. Pálka to není myslím že chtěj asi 25zla?áků za kolo. Jinak díky za odpovědi. Citovat
Sepp Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 Dokonce ti muzu poradit kde v Usti to plni - ale sam to tam nemam - neverim lacinym reklamama ) Citovat
vector Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Napsán autorem white Mám na vás dotaz. Má někdo z vás hustěné pneu dusíkem? A jak se změnili jízdní vlastnosti vozu oproti pneu hustěným vzduchem? Pokud jste to vůbec zpozorovali. Mělo by to být tvrdší a lépe sedět. Potvrdí mi někdo nebo naopak vyvrátí tento názor? Stojí to pár kaček a nehejbe se tolik tlak v gumách. Dával sem to , když se teplota stěhovala -5 +14 nebo kolik to bylo letos z jara a rozdíl byl celkem velkej. Taky když na to teď pere sluníčko tak pohoda, už tam vzduch nechci. Citovat
Operator Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Kde se to dělá, normálně v pneuservisech? Citovat
AKCZ Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem white Mám na vás dotaz. Má někdo z vás hustěné pneu dusíkem? A jak se změnili jízdní vlastnosti vozu oproti pneu hustěným vzduchem? Pokud jste to vůbec zpozorovali. Mělo by to být tvrdší a lépe sedět. Potvrdí mi někdo nebo naopak vyvrátí tento názor? Stojí to pár kaček a nehejbe se tolik tlak v gumách. Dával sem to , když se teplota stěhovala -5 +14 nebo kolik to bylo letos z jara a rozdíl byl celkem velkej. Taky když na to teď pere sluníčko tak pohoda, už tam vzduch nechci. Tak tak.. hlavne by se nemel menit tolik ten tlak v pneu z cehoz vyplyva i castecne to opotrebeni Jinak si myslim ze to v silnicnim provozu dalsi extra vyhody nema Citovat
Petr605 Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Mám to taky - nemění se tlak v pneu a míň to uchází. Snad že to má větší molekuly, než vzduch, či co. Já jen vim, že pokud nepíchnu, tak se nemusím starat o dofukování. Citovat
vector Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Napsán autorem AKCZ Napsán autorem vector Napsán autorem white Mám na vás dotaz. Má někdo z vás hustěné pneu dusíkem? A jak se změnili jízdní vlastnosti vozu oproti pneu hustěným vzduchem? Pokud jste to vůbec zpozorovali. Mělo by to být tvrdší a lépe sedět. Potvrdí mi někdo nebo naopak vyvrátí tento názor? Stojí to pár kaček a nehejbe se tolik tlak v gumách. Dával sem to , když se teplota stěhovala -5 +14 nebo kolik to bylo letos z jara a rozdíl byl celkem velkej. Taky když na to teď pere sluníčko tak pohoda, už tam vzduch nechci. Tak tak.. hlavne by se nemel menit tolik ten tlak v pneu z cehoz vyplyva i castecne to opotrebeni Jinak si myslim ze to v silnicnim provozu dalsi extra vyhody nema No ty víš jak jezdim a když sem tam měl vzduch, tak sem pořád řval, že je to málo, než se to ohřálo.... Citovat
dandandys Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Dusík by neměl tepelně pracovat jako obyč vzduch.To znamená: stálost tlaku v pneu = menší opotřebení pneu, lepší jízdní vlastnosti. Citovat
white Odesláno 15. srpen 2004 Autor Odesláno 15. srpen 2004 Od středy jezdím také na plynu.Tak uvidíme jaké to přinese zážitky.Snad ne pouze barevné čepičky na ventilky. (Do teď jsem si myslel, že je to jen součást tuningu jako jsou barevné gumičky na stěračích. ) [Editován dne 15/8/Sun, 15 Aug 2004 20:53:02 +0000Sun, 15 Aug 2004 20:53:02 +0000 white] Citovat
Operator Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Barevný gumičky na stěračích??? :o:o Tak to mi uniklo, zatim jsem viděl jen stříbrná ramínka anebo křiklavě zelený dvojstěrač! :bojim:bojim:cool: Citovat
impact Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 O hodne prichazis. Kdyz do barvy, tak vsecko... Citovat
Marty Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Operator Barevný gumičky na stěračích??? :o:o Tak to mi uniklo, zatim jsem viděl jen stříbrná ramínka anebo křiklavě zelený dvojstěrač! :bojim:bojim:cool: Pak přihodíš pár modrejch ledek a máš tuning jako kráva Citovat
Jardaned Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 nevím to jistě,ale kdysi kdesi jsem čet,že vzduch se skládá z 89 % dusíku, 10 % kyslíku a zbytek nějaké jiné plyny.Takže vlastně je v pneu taky převaha dusíku.Ví o tom někdo víc ??? Citovat
Marty Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Jardaned nevím to jistě,ale kdysi kdesi jsem čet,že vzduch se skládá z 89 % dusíku, 10 % kyslíku a zbytek nějaké jiné plyny.Takže vlastně je v pneu taky převaha dusíku.Ví o tom někdo víc ??? Osobně jsem ty poměry slyšel jinak, ale to je celkem jedno... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.