destiny Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Vždycky jsme kupovali na služebáky Barumky Polaris a četl jsem na ně nekolik ne právě pochvalných recencí a komentářů. Potřebuji koupit zimní obutí, tak mi poraďte, co je podle vás dobré? Parametry (195/65 R15) Cena do 1.300,- Ks Citovat
peugeot09 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Barum Polaris jsem měl na svém přechozím Punťovi. Odjezdil jsem s ním celou zimu. Vždy a za všech okolností bez jediného problému, na sněhu auto drželo pěkně. Teď mám jiné auto, ale pneumatiky jsem po předchozích zkušenostech koupil opět Barum Polaris. Známý, co má VW Polo už delší dobu si je taky nemůže vynachválit. Osude, na nějaké recenze a hodnocení několika lidí se vykašli. Pokud jste s nimi neměli problémy, není důvod měnit. Citovat
MatrixChose Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Za mě Pirreli W190 SnowSport i když oproti loňsku je zdražili Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 já používám asi 5 let barumky jak letní tak i zimní a spokojenost:super Citovat
Dundee Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Já mám s Barum Polaris bohužel jenom negativní zkušenosti (moje i cizí auta). Když opominu neskutečnej hluk, tak ty gumy zrovna dvakrát neseděj ani na suchý silnici (v zimě), o jízdě na sněhu nebo v břečce nemluvě. Možná už se za ty necelý dva roky, co jsem na nich jel napsledy, zlepšili, ale moc tomu nevěřím... Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 zrovna před 2 týdny jsem přezul z letních barumek na zimní 205,55,16 a sedí to naprosto super, a žádnej hluk neslyším:bojim jen když jedu víc jak 100km/h tak slyším vzduch kolem auta ale kola ne Citovat
OK406 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Používám Barum Polaris již sedmou sezonu a vzorek je velmi dobrý a na sněhu drží a v ,,břečce\" při správném a citlivém zacházení dobře vede. Na mokru taky. Takže doporučuji. Máme nejen v rodině Barum Polaris a Barum Polaris 2. Citovat
MatrixChose Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Když jsem loni sundal letní Bravurisky a nandal zimní Pirellky, najednou bylo ticho Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 tak já sem po sundání bravurisek a nandáním polarisek nezaznamenal žádnej rozdíl, prostě u obou ticho:aut a kilometrově si myslím že vydrží taky hodně Citovat
permonik7 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Jezdila jsem na Barum Polaris 2 a byla to jedna z nejhorších ( ne-li nejhorší vůbec) guma, jakou jsem měla na autě obutou ( 307 break) - nedržela v zatáčkách, na vodě a hučela jako kráva od začátku do sjetí. Teď mám Kleber Krisalp a lepší obutí jsem snad nezaznamenala. Drží jak přibité a nehučely ani fungl nové. Pozn. Jezdím ve městě i na horách po ujetém sněhu. [upravil dne 25/10/09 permonik7] Citovat
Pllaša Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 taky mam barum polaris a nemuzu so nejak stezovat_!mel se je trochu sjete tak sem je dojel pres leto a jako nejak sem extra nepocitil ze by to nejak nedrzelo v zatackach apod...Jinac v zime poslouzili dobre_! [upravil dne 25.10.2009 Pllaša] Citovat
TomThom Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Mám na nich najeto pár desítek tis.km (krátká felicie, fabie kombi, P309, Octavia I) a žádná sláva, spíše bída. Jezdím po horách ve vyšších polohách a zajímá mě vždy záběr na sněhu a pak už jen řetězy..(letos už 3x) Zatím nejlepší zimáky, co se týká záběru ve sněhu, jsem jezdil Kleber Krisalp - až neskutečný, co za marast se s nima dá jezdit:o:o Dalším příjemným překvapením je pro mě Debica Frigo. Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Takhle sem dopadl minulou zimu na horách a na polarisech sem tam vyjel úplně vše a v pohodě [upravil dne 25/10/09 Šalda] Citovat
destiny Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 No, zatím jste mi moc nepomohli. Buď jsou tu spokojené názory nebo naopak značně nespokojené. Citovat
Qcko Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Ti co su nespokojni pisu o Barum Polaris (dost prepadak, ako aj gumy Barum Brilantis, ci Bravura - ci ako sa volali), avsak Barum Polaris II, to je ina kava, teraz ich budem mat 3 zimu a mozem povedat uplna spokojnost, su tiche, snesu aj vyssiu rychlost, nederu sa, vyzeraju stale ako nove, ked ich raz znicim, urcite si ich kupim znova:super Citovat
permonik7 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 destiny: Za mě je to tak, že dokud jsem nepoznala ty Klebery, nemohla jsem proti těm Barumům nic říct. Neměla jsem to s čím porovnat. Pak jsem měla Dunlop Winter Sport a teď Kleber Krisalp. Pocit: Barum nejhorší, Kleber nejlepší, Dunlop se blíží těm Kleberům. Toť moje zkušenosti;) Přeji dobrý výběr:papa Citovat
Fx Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Podle mých zkušeností funguje v každém rozměru jiný typ gumy. Není to asi to, co bys chtěl slyšet, ale toť můj názor vycházející ze zkušeností. Například na 406ce v rozměru 195/65/15 se mi nejlépe osvědčily GoodYear Ultragrip 7. Sice se s ubývajícím vzorkem jejich vlastnosti značně zhoršovaly, ale nad použitelné 4 mm vzorku to bylo stále velice dobré. Momentálně mám na BMW Michelin Alpin 3 v rozměru 205/60/15 a jsem silně nespokojen, takže jdu kupovat Dunlop Wintersport M3. S těmi mám zkušenosti z aut půjčených a stejných, jako mám já, ve stejném rozměru - a sedly mi výborně. Citovat
elton Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Teˇmám na 206 Barum Polaris2. Proti předchozím Kleberum jsou slabým odvarem. Na ježdění po městě dobré, ale mimo město byl Kleber o 100% lepší. Citovat
oddie Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Kleber Krisalp dostaneš prakticky za stejnou cenu jako tu barumku, ale je to úplně jiná liga. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.