Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute frajeri ...

prosím o radu. Menil niekto tlmiče na sedane ? Rozhodol som sa po 170.000km vymeniť tlmiče. Kúpil som si Monroe s predajnej sieti auto dielov METEOR. A objednal sa v Peugeote na výmenu. Po výmene auto paradne drží v zákrutách, aaaaaaleeeee na ceste strrrrrrpa a skáče ako koza. Každú nerovnosť na ceste cítim. A v zákrute ked prechádzam po kopčekoch tak mi zadok odskakuje. Pri jazde nad 140km mi vibruje celý predok, kolá sú vyvážené a rovné. Už som to reklamoval. Vraj oni to urobili dobre a je to podla servisu poriadku. Ale keď som sa odviezol na kamošovej 407ke tak to je riadny rozdiel. Prosim o radu alebo o dobrý servis kam by som to mohol dať pozrieť a nastaviť... VDAKA

Odesláno

Není možné, že je v háji nějaké uložení? Co když vyměnili tlumiče, který teď fungujou na 100 %, ale nemohou to přenést na karoserii, protože je nějaká vůle v uložení?

Měnili se i uložení tlumičů?

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Není možné, že je v háji nějaké uložení? Co když vyměnili tlumiče, který teď fungujou na 100 %, ale nemohou to přenést na karoserii, protože je nějaká vůle v uložení?

Měnili se i uložení tlumičů?

ahoj musim sa info v servise kde to menili... ozvem sa..

Odesláno

Řeším teď podobný problém jako james007,ale mám najeto 88000km,Plánuji výměnu za neorig tlumiče monroe asi 1500,-kus. Přeci jenom orig jsou o dost dražší. I to chvění nad 140 jak popisuje výše zmíněný kolega souhlasí i když u mě to není tak hrozný,ale při přejezdu záplatovaných úseků je to dost bída.Přeci jenom mi příjde že při nějakech 80tisících je na tlumiče brzo. Kilometry nemám na 100pro ověřený(plánuju jít na diagnostiku,rozsvítila se mi totiž kontrolka motoru-depolution). Ale podle jiných aspektů se nezdá že by auto mělo třeba 150000. . Jinak mimo tlumičů,depolutionu řeším ještě to ťukání od zadního kola nebo odkud vlastně.

[upravil dne 26/10/09 Kawa]

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Dej mi sem VIN, zjistim teoretický stav a cenu origo tlumičů

Nemohol by si prosím zistiť aj stav mojich ??? A ešte niečo po koľkých km by sa mali meniť ?????????

Odesláno

To Ti asi nikdo přesně neřekne. Záleží to na stylu jízdy, míst kde jezdíš po jakých cestách a dalších faktorech. To musíš poznat sám nebo na testu.

Odesláno

takže milhausi kdyby si byl tak hodnej - tady je vin VF36E9HZC21557334.

A jinak pro všechny: taky by mě zajímalo jakou maj uživatelé zkušenost s trvanlivostí tlumičů celkově

Odesláno

prodej 8.11.2006 FR

jediný a poslední záznam

27.8.2007 41400km ve FR

5202 PA přední tlunič 1ks 2202,- s DPH

Myslím si cena dobrá. Peugeot si dělá tlumiče sám. A víš co tam dáš.

Průměrná životnost cca 200 -250 000 km. Ale je to velmi individuální !!!

Odesláno

Díky za informace.Auto sem kupoval v dubnu 09 (79000km) takže za asi 1,5 roku připadá asi 38000km hm těžko říct.Když za 10 mměsíců někdo najel 41000 tak za 29měsícu by to bylo 119000,ale proč by někdo stáčel tyhle kiláky.No nic jen tak přemejšlim nahlas.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...