Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Konec problémů a tajností u partnerů a blízkých

Recommended Posts

Odesláno

Vzdálený kontrolor mobilu.

Odrážení informací od operátora zjevující se na mobilním telefonu.

Poznej kdo a co píše tvým blízkým a známým.

Je na služební cestě? Ne! Je u milenky!

Je u kamarádky? Flirtuje v restauraci!

Je v práci? Seznamuje se na internetu!

Odesláno

Podle mě to funguje tak, že na mobilu nebo na internetu se zobrazují všechny smsky, které to sledované číslo přijme, odešle.

modrý - příchozí, zelený - odchozí

Ahoj, Jak se máš? Co hodláš dělat dnes večer? Můžeme se vidět později?

No co ***?

Zabavovat se budem jak?

Ahoj ahoj. Promiň já nemocen??? Dál nevím. Myslím že \"zabolel\" je nemocen a pak píše jak bude pít v druhém ?

Ahoj Drahý, my dnes ***?

Tvoje Lapycja )))

Vše přeložit neumím, snad někdo ví.

[upravil dne 25/10/2009 Marcel505]

post-0-14109610489674_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ja bydláju v baráke za nadrážem :D

Co tam je tak pěknýho, odposlech?

Z tohohle by moje učitelka ruštiny šílela...

Ty živjoš na ulice Puškina kakeho nomera? :aut

Odesláno

Я знаю русский язык :D

Náhodou ruština je zase v kurzu, sice se učím krátce ale už si to zmáknu přeložit :)

Já se v Rusku už ničemu nedivím, ne Amerika ale Rusko je země neomezených možností..... takže vlastně nic novýho pod sluncem :D

Marceli lapusja je drahoušek :)

[upravil dne 25.10.2009 Jenda 309]

Odesláno

no ja bych spis tipoval, ze je to krasny zpusob jak z lidi vylakat telefonni cisla, dal je prodat a jeste si privydelat tim, ze poslou SMS na placenou sluzbu... ;-)

ale asi jsem jen paranoidni. (to neznamena, ze nas nesleduji!!! ) :papa

Odesláno

Zajímalo by mě, jak se k těm SMSkám dostanou. Protož jsou zakódovaná pomocí nevím kolika kódů (jednou jsem o tom čet takověj pěknej šlánek - co se přesně stane, když si chcete zavolat). To bude nějaká bouda :D

Odesláno

tak z ruštinou sem se dostal jen k odpovědi ruštinářce na otázku :što ty dělal o kanikulach

má duchapřítomná odpověď. o kanikulach ja remontíroval fichtla

takže já si toho taky moc nepřeložím :myslim

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Zajímalo by mě, jak se k těm SMSkám dostanou. Protož jsou zakódovaná pomocí nevím kolika kódů (jednou jsem o tom čet takověj pěknej šlánek - co se přesně stane, když si chcete zavolat). To bude nějaká bouda :D

Podle mne ovela jednoduchsou cestou :)

Na svete su zname programy na ochranu symbian telefonov , napr ja mam PHONE GUARDIAN, ktory ma napr jednu velmi dobru funkciu (ma aj mnoho dalsich ale tie su OFF TOPIC ) ze ked nekdo ukrade muj telefon, a strci tam svou kartu, telefon automaticky rozpozna inu SIM a posle mi na moje povodne cislo SMS ku, kde je videt cislo, jake se v mobilu nachadzi, sn karty atd atd.

Co je podstatne, posle ji bez toho, aby se o ni uzivatel dozvedel (jedine ze by mal kartu na kredit, kdy mu zapipa jeho ostavajici kredit - i to nemusi vedet ze to je za SMS )

Takze tipuju, ze ten program kazdou odeslanou SMS odesle 2 krat, 1 krat normalne, a 1 krat tajne na tebou zvolene cislo.

Pri hovorech ci uz prichodzich, nebo odchadzajucich, to bude rovnake, tj vzdy bez vedomia uzivatela odosle este jednu tajnu SMS na tebou zvolene cislo.

To sa ale moze velmi neprijemne prejavit na telefonnom ucte :)

Odesláno

Na S 60 je aplikácia DaddysEye, ktorá by mala robiť niečo podobné ako ponúkajú na mobile-remote.ru. Preposiela napr. všetky SMS na určené tel. číslo, samozrejme skryte. Ešte som ju neskúšal, smart mám u nás doma len ja, radšej:D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...