Marcel505 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Rusky snad všichni umíme, tak to nemusím více překládat: http://www.mobile-remote.ru/ Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Ja bydláju v baráke za nadrážem Co tam je tak pěknýho, odposlech? Citovat
dolly1010 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Já rusky neumím. Ale vypadá to na nějakej odposlech, nebo špehování a tak. Mohl by někdo rusky-mluvící udělat aspoň nějakej nástřel o co jde? Citovat
Marcel505 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 Vzdálený kontrolor mobilu. Odrážení informací od operátora zjevující se na mobilním telefonu. Poznej kdo a co píše tvým blízkým a známým. Je na služební cestě? Ne! Je u milenky! Je u kamarádky? Flirtuje v restauraci! Je v práci? Seznamuje se na internetu! Citovat
Marcel505 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 Podle mě to funguje tak, že na mobilu nebo na internetu se zobrazují všechny smsky, které to sledované číslo přijme, odešle. modrý - příchozí, zelený - odchozí Ahoj, Jak se máš? Co hodláš dělat dnes večer? Můžeme se vidět později? No co ***? Zabavovat se budem jak? Ahoj ahoj. Promiň já nemocen??? Dál nevím. Myslím že \"zabolel\" je nemocen a pak píše jak bude pít v druhém ? Ahoj Drahý, my dnes ***? Tvoje Lapycja ))) Vše přeložit neumím, snad někdo ví. [upravil dne 25/10/2009 Marcel505] Citovat
Marcel505 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 Původně zaslal: oddie Ja bydláju v baráke za nadrážem Co tam je tak pěknýho, odposlech? Z tohohle by moje učitelka ruštiny šílela... Ty živjoš na ulice Puškina kakeho nomera? Citovat
Jenda 309 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Я знаю русский язык Náhodou ruština je zase v kurzu, sice se učím krátce ale už si to zmáknu přeložit Já se v Rusku už ničemu nedivím, ne Amerika ale Rusko je země neomezených možností..... takže vlastně nic novýho pod sluncem Marceli lapusja je drahoušek [upravil dne 25.10.2009 Jenda 309] Citovat
MatrixChose Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Poručíme větru, dešti... A je to zase aktuální Citovat
Marcel505 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 Jenda 309: Aha, mě zmátlo to velké L... Citovat
Vvitty Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 no ja bych spis tipoval, ze je to krasny zpusob jak z lidi vylakat telefonni cisla, dal je prodat a jeste si privydelat tim, ze poslou SMS na placenou sluzbu... ;-) ale asi jsem jen paranoidni. (to neznamena, ze nas nesleduji!!! ) Citovat
AnotherOne Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Popizdim? Marusja, davaj pizdu! Oj ty čort, kak ty miňa bystro ugavaril. [upravil dne 25.10.2009 AnotherOne] Citovat
dolly1010 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Zajímalo by mě, jak se k těm SMSkám dostanou. Protož jsou zakódovaná pomocí nevím kolika kódů (jednou jsem o tom čet takověj pěknej šlánek - co se přesně stane, když si chcete zavolat). To bude nějaká bouda Citovat
navaho Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 tak z ruštinou sem se dostal jen k odpovědi ruštinářce na otázku :što ty dělal o kanikulach má duchapřítomná odpověď. o kanikulach ja remontíroval fichtla takže já si toho taky moc nepřeložím Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Původně zaslal: dolly1010 Zajímalo by mě, jak se k těm SMSkám dostanou. Protož jsou zakódovaná pomocí nevím kolika kódů (jednou jsem o tom čet takověj pěknej šlánek - co se přesně stane, když si chcete zavolat). To bude nějaká bouda Podle mne ovela jednoduchsou cestou Na svete su zname programy na ochranu symbian telefonov , napr ja mam PHONE GUARDIAN, ktory ma napr jednu velmi dobru funkciu (ma aj mnoho dalsich ale tie su OFF TOPIC ) ze ked nekdo ukrade muj telefon, a strci tam svou kartu, telefon automaticky rozpozna inu SIM a posle mi na moje povodne cislo SMS ku, kde je videt cislo, jake se v mobilu nachadzi, sn karty atd atd. Co je podstatne, posle ji bez toho, aby se o ni uzivatel dozvedel (jedine ze by mal kartu na kredit, kdy mu zapipa jeho ostavajici kredit - i to nemusi vedet ze to je za SMS ) Takze tipuju, ze ten program kazdou odeslanou SMS odesle 2 krat, 1 krat normalne, a 1 krat tajne na tebou zvolene cislo. Pri hovorech ci uz prichodzich, nebo odchadzajucich, to bude rovnake, tj vzdy bez vedomia uzivatela odosle este jednu tajnu SMS na tebou zvolene cislo. To sa ale moze velmi neprijemne prejavit na telefonnom ucte Citovat
AnotherOne Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Lubk0 žiaden symbian, údajne stačí zadať číslo cieľového telefóna v pravom hornom ako je text Proveriť. Pravdepodobne ide o odrb, preštudoval som si ich pravidlá, za nič nenesú zodpovednosť. Farby sú volené takto umýselne. http://remote-mobile-admin.ru/index.php?content=oferta [upravil dne 26.10.2009 AnotherOne] Citovat
rarasik Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Na S 60 je aplikácia DaddysEye, ktorá by mala robiť niečo podobné ako ponúkajú na mobile-remote.ru. Preposiela napr. všetky SMS na určené tel. číslo, samozrejme skryte. Ešte som ju neskúšal, smart mám u nás doma len ja, radšej:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.