Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Taxem měřil průměrnou spotřebu na celé nádrži... normální jízdou, občas šetření, občas předjíždění... A vona mi ta pixla chlastá 10/100 !!! :o :o

To přeci není normální. Kolega s 1.9GTi, což je o 20 koní silnější verze, není schopen spotřebu dostat přes 8,5... CO to může být? Lambda? Oddie?

jjj... asi to bude Oddie :D

Odesláno

Já jezdil v 1,9GTi pár let a spotřebu jsem měřil dost často. Když jsem hoooodně šetřil (dovolená v pobaltí = 4500km), tak jsem měl 6,3l/100km, ale uměl jsem jezdit i za 12,5l/100km, tzn. přes 8,5 nebyl problém, ba naopak...

Odesláno

těžká noha ...

Ja kdyz jel do prahy k Vasendovi s prasklym zadnim loziskem (kolo se viklalo) tak jsem tam jel za 6 litru (hezky pomalinku)

ale zpatky uz jsem jel cca za 10 pac jsem to hafo honil ...

a ze zacatku to bylo nejhorsi to jsem mohl jet klido i za 15 :) - a mozna to bylo i vic. No proste to reknu ... chlapik v nejaky honde se na me furt lepil a ocividne si myslel ze ta moje plecka vic nez 120 nepojede ... jela :P

Jinak prumerne po meste tech cca 9 (novej termostat a leto) a mimo mesto mezi 6 - 7 dalnice kolem sedmi.

Takze by ses teoreticky mel dostat prinejmensim na stejny hodnoty jako ja (karbec vs strikacka)

Jinak parametry motoru jsou max vykon 75kw pri 5500, max kroputak 169 pri 3000 (papirove ve skutecnosti po letech urcite min)

no a kdyz jedu po meste tak na trojku ... motor prevaluje cca 2000 otacek.

a mimo mesto to je na ctverku 90 cca 2500 na petku 2000 a pri 120 na dalnici na petku 3000.

Takze mozna zkus davat o neco vyssi kvalty.

PS: kdyz jsem tu karu koupil strasne jsem se divil jak to tahne \"odspoda\" ... ze by klasicky velky objem a karburator mely neco do sebe??? :o

I pritelkyne kdyz ridila tak mimo mesto pred prejezdem \"zapomela\" 5ku a 30kou prejela prejezd a pak v klidu rozjela (porad na 5ku)...

A pak se jeste divila ze se na ni \"TAK\" divam ... :o

Odesláno

hmmm...

Nejak mi nejdou pojmy: lehka noha a Luger dohromady.

hele, Lugere, 10/100 pri tvym stylu a stavu tve pixly je skvely :D

Auto mas v poradku.(prinejmensim)

Odesláno

no, me to papa, kdyz to honim 8/100 a vic to nejde, i kdyz jedu po dalnici 180 :D:D:D no a nejmensi co byla tak neco kolem 5/100, jinak jezdim neco mezi tim:D

Odesláno

Petano, tak jsem si na vecer prosel nejaky vodkazy, co me lidi odepsali na ten podelanej volej a muzu ti rict ze ses borec. Tenhle vodstavec me malem roztrhal, asi mam dobrou naladu, ale fakt jsem se zasmal :P :P

Odesláno
Napsán autorem Marlin

no, me to papa, kdyz to honim 8/100 a vic to nejde, i kdyz jedu po dalnici 180 :D:D:D no a nejmensi co byla tak neco kolem 5/100, jinak jezdim neco mezi tim:D

Tobě to jede 180? Je to 106, jo? Protože já jel v saxu nejvíc asi 165 a kromě toho, že se mi začlo sklápět zpětné zrcátko na straně řidiče :D:D:D, tak jsem měl neodbytnej pocit, že se vznáším nad vozovkou a kolama jenom sem tam škrtnu o zem. Kdyby to jelo rychlejc, tak by se to asi vzneslo...:D:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem Marlin

Tobě to jede 180? Je to 106, jo? Protože já jel v saxu nejvíc asi 165 a kromě toho, že se mi začlo sklápět zpětné zrcátko na straně řidiče :D:D:D, tak jsem měl neodbytnej pocit, že se vznáším nad vozovkou a kolama jenom sem tam škrtnu o zem. Kdyby to jelo rychlejc, tak by se to asi vzneslo...:D:D:D:D

no, 106 s 1.2 motorem :D:D:D po dalnici z kopecka a s vetrem v zadech, no, tak nejak, tacho je do 180 a ja byl neco pres :D:D no a projel sem touhle rychlosti zatacku a nic, auto porad drzelo :D:D a ani se netvarilo, ze by ji to nejak vadilo :D:D

Odesláno

neee, takovy maly klesani pred prahou na boleslavsky dalnici.........me to taky prekvapilo na rovince sem z toho dosta cca 175

no, ale kdybych ji hodil ze skaly, tak bych z ni vymackal mozna i 300 :D:D:D:D:D:D

[Editován dne 13/8/04 Marlin]

Odesláno

z 1,2 vytiahnut cez 180 kmh tak to by si strcil do vacku aj dnesne hondacke motory to sa ti za chrbtom urcite blizilo nejake tornado a fukalo ako raketoplan:papa

Odesláno

To saxo bylo 1.4 benzin z roku 99 a těch 165 až 170 bylo maximum, co jsem z toho vytáhl. Taky se divím, co dokáže motor s o dvě decky menším obsahem, ale se lvíčkem na masce. Asi lepší aerodynamika (toho znaku).:papa

Odesláno
Napsán autorem Petano

I pritelkyne kdyz ridila tak mimo mesto pred prejezdem \"zapomela\" 5ku a 30kou prejela prejezd a pak v klidu rozjela (porad na 5ku)...

A pak se jeste divila ze se na ni \"TAK\" divam ... :o

Je vidět, že jsi nikdy nejel s naftou......:D

[Editován dne 14/8/04 Marty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...