Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak já se také připojuji k ostatním za poděkování za příjemně prožité opoledne ve společnosti supr lidiček .

-Medvědovi díky za připravu, výběr zajimavé lokality a organizaci vůbec.

-členům z daleka,kteří vážily mnoho km cestu pro osobní setkání s přáteli.

-Přemovi za echt pobavení, snad už i opraveno :D:papa

-Švejkovi za pět hvězdiček.

-Šaldovi za prázdnej kufr a za možnost se osobně seznamit s fajnovým človíčkem, věřím že

jsme se neviděli naposled.

-Adélce za možnost jejího využití v můj prospěch (Neone:aut).

-děkuji za dárečky z pod stromečkem, ale i za dárek pro řádne členy od klubu, kterej se myslím letos povedl :roker:D

I Všem ostatním přeji hezké prožití svátků Vánočních, bohateho ježíška a Vesely a Šťastný rok a věřím že se v hojném počtu sejdeme v Jesenikach na zimním sraze.

Odesláno

no mě u krbu zima nebyla a mezi auty jsem se též pohyboval v košili.

každopádně docela uvažuju protlačit SEGWAYe na nějaký větší sraz

[upravil dne 13/12/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: švejk

mozna to nepatri sem, ale tricka vypadaji super :)) hlavne potesi (podle meho) lepsi material a vysivky namisto potisku :)

Původně zaslal: Vvitty

dekuji, byl to hezky sraz :)

tak hezke svatky !

PS: doufam, ze se tricka a mikiny libi :)

\'¨

Jsou pěkná, jen bych na záda ještě uvítal vyšít logo klubu i za to, že by byla cenovka vyšší

Odesláno

jelikož jsem dojel domů až ve 3 hodiny, tak jsem vstával teprve před chvílí:aut

Chtěl bych moc poděkovat Medvědovi, Neonovi a Daveu_k za navigování, bez nich bych tam asi ještě bloudil teď:aut

Byl to můj první vánoční večírek a děkuju všem za super atmosféru, za vlídný přijetí mezi sebe a super dárečky.

Moc rád zase zopakuju. A děkuju za první místo v soutěži \"bloudičů\" :D

Doufám že na příští sraz dojedu už bez navigování:aut

Takže všem krásný svátky vánoční a zase někdy:)

P.S, Pe.Tře : prázdnej kufr se u mě vidí jen málokdy:D

[upravil dne 13/12/09 Šalda]

Odesláno

taktez diky, bylo moc prijemne :-)

dekuji i za darecky a krasne svatky :-)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

-Přemovi za echt pobavení, snad už i opraveno :D:papa

I já děkuju za pomoc......a už i dojeto domů......(ano byl to startér) pochváleň buď PP205:papa:papa:papa

PS: no zas tak echt pobavení to nebylo(aspoň né pro mě) ale vy jste se bavili......:fnuk:fnuk

[upravil dne 13-12-09 Přema]

Odesláno

Též se připojujeme k poděkování, bylo to opět velmi fajn!

Fotky od nás jsou na klubovém FTP. Návod jak na FTP fotky dát, případně si fotky stáhnout je tady ;)

[upravil dne 13/12/09 MirasCC]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

I já děkuju za pomoc......a už i dojeto domů......(ano byl to startér) pochváleň buď PP205:papa:papa:papa

PS: no zas tak echt pobavení to nebylo(aspoň né pro mě) ale vy jste se bavili......:fnuk:fnuk

to vis, cizi nestesti vzdycky pobavi ...

Ba ne, rozhodne bych ti neco takoveho nepral schvalne, mne takhle starter nechal v Brne, takze vim jak to nas..re

Hlavne, ze se podarilo opravit, vymena kus za kus ? Co mu teda bylo, shorele vinuti nebo uhliky, nebo jste nezkoumali ?

[upravil dne 13/12/09 Ferry]

Odesláno

My dorazili z Prahy před chvilkou :). Děkujeme za vydařený srázek, spousty dárečků a moc příjemnou atmosféru s fajn lidičkama.

Za sebe musím říct, že mě zrovna zpočátku prostředí nenadchlo, ale jakmile se Cinda naplnila, tak bylo vše jinak a skoro se mi nechtělo odjíždět :) . Jedinné malé bezvýznamné mínus bych viděla ve wc mimo restauračku a děsný kafe, které snad bylo uvařené z vody z řeky či co :D :D .

Taky přejeme všem krásné a klidné prožití vánočních svátků a už teď se těšíme na další setkání.

Dneska jsme ještě zkoukli Prahu z žižkovského vysílače, zkontrolovali nazdobení vánočního stromečku na Staromáku, ochutnali trdelník, projeli se krtkem a s malou zastávkou v Poděbradech, konečně dorazili domů. Příště už snad konečně vyjde ten hrad, dneska v té zimě se nám tam nějak moc nechtělo :roll .

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Přema

to vis, cizi nestesti vzdycky pobavi ...

Ba ne, rozhodne bych ti neco takoveho nepral schvalne, mne takhle starter nechal v Brne, takze vim jak to nas..re

Hlavne, ze se podarilo opravit, vymena kus za kus ? Co mu teda bylo, shorele vinuti nebo uhliky, nebo jste nezkoumali ?

[upravil dne 13/12/09 Ferry]

I tobě dík Ferry:papa:papa:papa.......kus za kus......a nezkoumaly co s ním bylo .......ted to točí jak blbé....:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...