Petis136 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 čau zdá se mi,že mi málo svítí auto.Myslel jsem že xenony jsou bomba,ale moje starý mondeo H7 svítí víc.Jednak to vypadá že i dosvit je tak nejak nic moc-když přepnu na parkovačky a přidám mlhovky tak vidím víc.Nemáte s tím nějaké zkušeností.A ještě -při rosvícení to blikne-zožne-levá o něco klesne a pravá naopak se zvedne-a po chvíly jako by světlo slábne(můj pocit).Soused má bavora 07 3-ková řada taky jen xenon na tlum.světlo a to je úplně jiný kafe:myslim:myslim:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Pri zapnutí bliknú silnejšie kvôli vyššiemu zápalnému napätiu. Potom postupne silnejú a menia farbu až sa ustália. Stabilné sú až po cca minúte-dvoch. Aj preto sú xenóny na diaľkové svetla nevhodné. Citovat
Igor Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 to nebude v xenonech, ale v konstrukci potkávaček, jsou to čočky a ty svítí, podle mého dojmu, míň já nemám na 807ce xenony ale H7ky a pořád se dívám, jestli vůbec svítím (když svítí pouliční světla), ale když jsem ve tmě na silnici sám, svítí i ty H7ky celkem slušně a asi podobné to bude u xenonů, myslím si, že ty čočky ubírají na svítivosti obecně na 406ce mám dodělané xenony, normální lampy (čiré) a svítí perfektně Citovat
Sasula Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 xenony svitej lip nez H7 na 406c - cocky jsem taky misto H7 dal HID s teplotou 6000k - a to uz je az dost. priste bych sel do 4300K na 807 origo genony a svitej super - pokud mas origo a nesvitej tak to muze byt vybojka u konce zivota, kdyztak se da vynemenit, neni problem. pokud jsi z prahy muzem se domluvit a podivas se jak to ma cca svitit. Citovat
Petis136 Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 jsem z Mostu ,zajedu asi do servisu a tam by to měli zjistit a oradit NE? Citovat
Petis136 Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 origo,jak řikáš ve městě jako když nic-ještě se mi zdá že občas jakoby bliknou,je to videt třeba na zdi kolem Citovat
Sasula Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 pokud blikaj, tak to neni ono... taky s tim zajed Citovat
plaz Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 ja mam xenony s regulaci svitivosti a jsou super 4300 K Citovat
Petis136 Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 a tos je jen měnil nebo dával z normál žárovek,je to cena za pár ? Citovat
vendelinek Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 nemám rád xenony,když to jede proti mě .tak skoro nic nevidim:bacha ale jenom některý,jestli to maji špatně seřízený [upravil dne 22.10.2009 vendi.stejskal] Citovat
AnotherOne Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Môže to byť nastavené ako sa najlepšie dá, ale keď to má v obyčajných parabolách tak to oslňuje skoro vždy. Citovat
P607Olda Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 xenony časem slábnou, stejně jako všechny zářivky. Luminofor se časem vyčerpá. Povolání, kde je potřebné dobré osvětlení, to dobře ví - po známosti se vyměňují opotřebované (svítící) žárovky za fungl nové. Pouze norma osvětlení toto nezohledňuje. [upravil dne 23.10.2009 P607Olda] Citovat
AnotherOne Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Nemýlíš si to s neónkou? Xenóny nie sú žiarivky ale výbojky. Síce slabnú, ale je to spôsobené opaľovaním elektród a nie je až také zreteľné. Žiadny luminofor tam nie je, sklá sú číre. [upravil dne 23.10.2009 AnotherOne] Citovat
Petis136 Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 včera jsem byl v praze ,cesta tam a zpátky 200 km.Zdá se že ze začátku svítěj jakštakš ale po delší jízdě jako by světlo sláblo.2-krát mi dokonce přestako 1 svítit.Musel jsemvypnout a zapnout a hned naskočillo:myslim:myslim:myslim Citovat
Shemik Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Opravdu to muze byt zpusobene vysumelymi xenonovymi zarovkami. Samo i xenony casem slabnou, presne duvody neznam a jsou asi celkem jedno, protoze to neovlivnime, ale je to tak. Kdysi v Sharanu jsem mel take vysumele xenony a take svitily skoro polovinou svitivosti, oproti cinske HID sade, kterou ted mam v Peugeotu v cockach a ktera sviti vyborne. Nejspis tam mas stare vybojky, kup nove a budes hepy, samotne vybojky nejsou tak drahe Citovat
AnotherOne Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Jasné, že slabnú. Elektródy sa opaľujú a tým sa od seba vzďaľujú, čo spôsobuje zmenu svietivosti oblúka, taktiež sa na banke usadzuje opal z elektród. Citovat
Jirka 807 Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 tak to já nevim mam tam namáčklou automatiku a když nastartuju tak se rozsvítěj ale sem zjistil že svítěj míň a pomalu přidávaj zatim to neřešim svítěj jinak dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.