Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau zdá se mi,že mi málo svítí auto.Myslel jsem že xenony jsou bomba,ale moje starý mondeo H7 svítí víc.Jednak to vypadá že i dosvit je tak nejak nic moc-když přepnu na parkovačky a přidám mlhovky tak vidím víc.Nemáte s tím nějaké zkušeností.A ještě -při rosvícení to blikne-zožne-levá o něco klesne a pravá naopak se zvedne-a po chvíly jako by světlo slábne(můj pocit).Soused má bavora 07 3-ková řada taky jen xenon na tlum.světlo a to je úplně jiný kafe:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Pri zapnutí bliknú silnejšie kvôli vyššiemu zápalnému napätiu. Potom postupne silnejú a menia farbu až sa ustália. Stabilné sú až po cca minúte-dvoch. Aj preto sú xenóny na diaľkové svetla nevhodné.

Odesláno

to nebude v xenonech, ale v konstrukci potkávaček, jsou to čočky a ty svítí, podle mého dojmu, míň

já nemám na 807ce xenony ale H7ky a pořád se dívám, jestli vůbec svítím (když svítí pouliční světla), ale když jsem ve tmě na silnici sám, svítí i ty H7ky celkem slušně

a asi podobné to bude u xenonů, myslím si, že ty čočky ubírají na svítivosti obecně

na 406ce mám dodělané xenony, normální lampy (čiré) a svítí perfektně

Odesláno

xenony svitej lip nez H7

na 406c - cocky jsem taky misto H7 dal HID s teplotou 6000k - a to uz je az dost. priste bych sel do 4300K

na 807 origo genony a svitej super - pokud mas origo a nesvitej tak to muze byt vybojka u konce zivota, kdyztak se da vynemenit, neni problem. pokud jsi z prahy muzem se domluvit a podivas se jak to ma cca svitit.

Odesláno

nemám rád xenony,když to jede proti mě .tak skoro nic nevidim:bacha

ale jenom některý,jestli to maji špatně seřízený:myslim

[upravil dne 22.10.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

xenony časem slábnou, stejně jako všechny zářivky. Luminofor se časem vyčerpá. Povolání, kde je potřebné dobré osvětlení, to dobře ví - po známosti se vyměňují opotřebované (svítící) žárovky za fungl nové. Pouze norma osvětlení toto nezohledňuje.

[upravil dne 23.10.2009 P607Olda]

Odesláno

Nemýlíš si to s neónkou? Xenóny nie sú žiarivky ale výbojky. Síce slabnú, ale je to spôsobené opaľovaním elektród a nie je až také zreteľné. Žiadny luminofor tam nie je, sklá sú číre.

[upravil dne 23.10.2009 AnotherOne]

• O 4 týdny později...
Odesláno

včera jsem byl v praze ,cesta tam a zpátky 200 km.Zdá se že ze začátku svítěj jakštakš ale po delší jízdě jako by

světlo sláblo.2-krát mi dokonce přestako 1 svítit.Musel jsemvypnout a zapnout a hned naskočillo:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Opravdu to muze byt zpusobene vysumelymi xenonovymi zarovkami. Samo i xenony casem slabnou, presne duvody neznam a jsou asi celkem jedno, protoze to neovlivnime, ale je to tak. Kdysi v Sharanu jsem mel take vysumele xenony a take svitily skoro polovinou svitivosti, oproti cinske HID sade, kterou ted mam v Peugeotu v cockach a ktera sviti vyborne. Nejspis tam mas stare vybojky, kup nove a budes hepy, samotne vybojky nejsou tak drahe :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...