Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau panove, prisel cas na vymenu prednich kotoucu a tak zvazuji od jake znacky je koupit. Mam ted moznost koupit za doboru cenu kotouce znacky SAMKO ( italie ),ale vubec tuto znacku neznam.

Nemate s ni nekdo nejake zkusenosti?

Predem diky za vase namety ci pripominky..

Odesláno

taky neznam, osobne preferuju Ferodo nebo ATE, co je dobra cena ? Daval jsem komplet kotouce + desky na predek od Feroda a vyslo to na cca 3000kc

Odesláno

ano, ferodo můžu taky doporučit, destičky jsem dával nějaký trochu lepší a vyšlo to na cca 3200,- což je cena dobrá si myslím a rači dám něco o čem vím, že funguje než to pak zase měnit

jsem vlastně zapomněl říct, že mam u kelly množstevní slevu 20% :)

[upravil dne 19/10/09 Radek 306]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

taky neznam, osobne preferuju Ferodo nebo ATE, co je dobra cena ? Daval jsem komplet kotouce + desky na predek od Feroda a vyslo to na cca 3000kc

Ferodo je dobra znacka..to vim,ale co jsem koukal tak jeden kotouc u kellyny vysel na 1500,- + desky asi 1200.. kde si to kupoval za 3000tis?

Odesláno

kupoval jsem v Kelly, bylo to asi 3200, abych byl presnejsi ;):D

dva kotouce za 1300, hmm to uz je levnejsi jak Starline, nevim no, nekde usetrit museli, otazka kde a jestli brzdy jsou zrovna to prave misto na setreni :D na auto typu felicie nebo 106tka bych to asi dal, ale na 406 bych asi sahl po overenejsi znacce, kor u te 406, kde ty kotouce 260 mm maji v brzdnem ucinku trochu rezervy

ja osobne jsem sel cestou vymeny vetsich brzdicu a kotoucu prumeru 283mm z 2.0 16V a muzu jen doporucit ;)

Odesláno

kupoval jsem v Kelly, bylo to asi 3200, abych byl presnejsi ;):D

dva kotouce za 1300, hmm to uz je levnejsi jak Starline, nevim no, nekde usetrit museli, otazka kde a jestli brzdy jsou zrovna to prave misto na setreni :D na auto typu felicie nebo 106tka bych to asi dal, ale na 406 bych asi sahl po overenejsi znacce, kor u te 406, kde ty kotouce 260 mm maji v brzdnem ucinku trochu rezervy

ja osobne jsem sel cestou vymeny vetsich brzdicu a kotoucu prumeru 283mm z 2.0 16V a muzu jen doporucit ;)

jen mi ta cena prisla zajimava tak jsem chtel zjistit zda je to i zajimava zancka...jinak se pochopitelne budu drzet overene znacky,protoze brzdy jsou brzdy...o vetsich kotoucich premyslim dlouho a i tady jsem o tom vedl debatu..diky za radu..koupim 283mm a vetsi brzdice..at to stoji za to :)

Odesláno

Přes internet (levné autodíly) seženeš dva kotouče ferodo za 1400, takže neni třeba experimentovat. Větší kotouče? Brzdiče? To je jako dobrý k čemu u osmnáctistovky?

Odesláno
Původně zaslal: jp

... Větší kotouče? Brzdiče? To je jako dobrý k čemu u osmnáctistovky?

kdo nezkusil, nepochopi ;) jsou znat uz ve 130ti na dalnici

Odesláno

Původně zaslal: jp

... Větší kotouče? Brzdiče? To je jako dobrý k čemu u osmnáctistovky?

kdo nezkusil, nepochopi ;) jsou znat uz ve 130ti na dalnici

Přesně tak. Není to třeba ani testovat na dálnici, stačí jednou potřeba rychleji zabrzdit. Taky si tu změnu nemohu vynachválit. ;) Šel bych do toho zase. :)

Odesláno

též přemýšlím o větších kotoučích ale zvažuju jestli nedám Zimmermany.... ( doufám že jsem to správně napsal :myslim ) ... , jinak šetřit na brzdách to ani ťuk,raději pořádné než nějaký šlupičky za pár korun,někde přibrzdíš a uděláš to dvakrát,že to zahamuješ,a kupuješ nový....,no nevím,ale asi bych šel do toho co píše Ferry a Bonedaddy

Odesláno

Hmm stejně vás utne ABS na hranici přilnavosti pneumatik ať máte velký či malý kotouče... I ty menší kotuče umí kola bezproblémů zablokovat. Brzdnou dráhu zkrátí spíš pneumatiky.

[upravil dne 22/10/09 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...