rastacreative Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Zdravim ludkovia potreboval by som par rad ohladom airbagov v peugeote 306 predne dva airbagy tam nemam kupil som to bez nich ale mali by tam byt na internete som nasiel plno vselijakych ludi co predavaju airbagy do auta. Chcem sa spytat ci sa to oplati kupovat a ak nie tak preco. Mam dost strach aby mi to nebuchlo do xichtu pocas jazdy pripadne ti co ste z Bratislavy a okolia ci by mi vedeli poradit kde by mi to namontovali pripadne niekoho kto to predava a montuje zaroven. dakujem vopred za dufam uzitocne rady Citovat
Qcko Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Starsie airbagy maju skor tendenciu \"nevybuchnut\" pri naraze... inak nove niesu prilis drahe, kupis ich normalne v peugeote, montaz urcite zvladnes aj sam, soferov sa montuje jednoducho, na spolujazdcov je to na fore dokonca aj navod:super Citovat
rastacreative Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 takze normalne mam zavolat do peugeotu a spytat sa kolko to stoji?? podla mna to bude riadna suma Citovat
Qcko Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Niekto to tu riesil par tyzdnov dozadu, tiez islo o vymenu airbagov, neviem ako to dopadlo, diskutovalo sa tam aj o cene;) Citovat
rastacreative Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 zatial som nic take nenasiel je mozne ze dama tema je uz vymazana Citovat
Qcko Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 No, tak som sa na to pozrel trocha, tie vaky su vazne dost drahe:bojim:o ... tak byt tebou, risknem to s vakom z vrakoviska, ale neviem ake su tam zaruky:nevim Citovat
rastacreative Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 sak to ze sa bojim kupovat z nejakeho vrakoviska neviem co mam robit no Citovat
hargrayves Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 airback spolujezdce mám,ale záruku ti na něj taky dát nemůžu,ale prodal bych jej levně Citovat
rastacreative Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 jasne ja musim este porozmyslat lebo fakt sa bojim ze mi to buchne do papule Citovat
Jindras Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Životnost airbagů uvádí každý výrobce,ale pokud není nijak zjevně poškozen tak starší bude fungovat dobře-zapojit pouze pod vypnutou baterií... Citovat
rastacreative Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 A najde sa niekto v Bratislave ci blizkom okoli kto to predava respektivne by to aj zapojil tak aby som sa nemusel bat ze mi to vybuchne do xichtu hocikedy? Citovat
marko306 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 teoretická životnosť airbagu je podľa peugeot servisu 10 rokov, ale sú tu aj staršie ročníky 306 ako 10 rokov s airbagmi a zatial sa nikto nesťažoval, že by mu buchol. Ja som zohnal vodičov za 30€ pred dvomi rokmi a spolujazdcov nedávno za 50€. Záruku na vymontovaný bag ti asi nedá nikto. Teraz som tu cez mobil tak ti sem neviem dať odkaz, ale v sekcii servis, je ďalšia sekcia udelej si sám a tam som dával návod na výmenu spolujazdcovho bagu. Vodičov má zo zadu volantu 2x torxovú skrutku. Mne nebolo treba resetovať riadiacu jednotku bagov. Kontrolky zhasínajú. Ale bude ti treba vymeniť aj piropási, tie tiež zvyknú buchnúť. Tie som zohnal za 10€ a 15€ Citovat
rastacreative Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 aha ahah no tak dik za taketo rady ale ja ako antitechnicky typ co sa tyka auto to asi tazko sam spravim Citovat
Radek 306 Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 kde najdu u P306 pyropás? Tu nábojnici, na které je straně? už to mám, díky [upravil dne 21/1/10 Radek 306] [upravil dne 21/1/10 Radek 306] Citovat
Dave_k Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Pyropásy jsou na úchytu kde zacvakáváš tu kovovou sponu. Jsou tu i fota tak chvilu hledej. Citovat
Qcko Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Ked das dole plastovy kryt ktory je na vnutornej strane sedacky (pri stredovom tuneli), tak patronu drzi jedna velka skrutka a zhora ma 2pin konektor... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.