Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ludkovia potreboval by som par rad ohladom airbagov v peugeote 306 predne dva airbagy tam nemam kupil som to bez nich ale mali by tam byt na internete som nasiel plno vselijakych ludi co predavaju airbagy do auta. Chcem sa spytat ci sa to oplati kupovat a ak nie tak preco. Mam dost strach aby mi to nebuchlo do xichtu pocas jazdy pripadne ti co ste z Bratislavy a okolia ci by mi vedeli poradit kde by mi to namontovali pripadne niekoho kto to predava a montuje zaroven. dakujem vopred za dufam uzitocne rady

Odesláno

Starsie airbagy maju skor tendenciu \"nevybuchnut\" pri naraze... inak nove niesu prilis drahe, kupis ich normalne v peugeote, montaz urcite zvladnes aj sam, soferov sa montuje jednoducho, na spolujazdcov je to na fore dokonca aj navod:super

Odesláno

No, tak som sa na to pozrel trocha, tie vaky su vazne dost drahe:bojim:o ... tak byt tebou, risknem to s vakom z vrakoviska, ale neviem ake su tam zaruky:nevim

Odesláno

teoretická životnosť airbagu je podľa peugeot servisu 10 rokov, ale sú tu aj staršie ročníky 306 ako 10 rokov s airbagmi a zatial sa nikto nesťažoval, že by mu buchol.

Ja som zohnal vodičov za 30€ pred dvomi rokmi a spolujazdcov nedávno za 50€. Záruku na vymontovaný bag ti asi nedá nikto.

Teraz som tu cez mobil tak ti sem neviem dať odkaz, ale v sekcii servis, je ďalšia sekcia udelej si sám a tam som dával návod na výmenu spolujazdcovho bagu. Vodičov má zo zadu volantu 2x torxovú skrutku. Mne nebolo treba resetovať riadiacu jednotku bagov. Kontrolky zhasínajú. Ale bude ti treba vymeniť aj piropási, tie tiež zvyknú buchnúť. Tie som zohnal za 10€ a 15€

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ked das dole plastovy kryt ktory je na vnutornej strane sedacky (pri stredovom tuneli), tak patronu drzi jedna velka skrutka a zhora ma 2pin konektor...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...