Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: genzer

nemas nahodou foto tech relatek,co jsi tam daval?

je to to relátko uplne napravo

post-0-14109610313898_thumb.jpg

Odesláno

Já jejich foto nemám, nenapadlo mě je fotit když jsem je tam dával... Doufám, že postačí foto od Honzy406... Pokud ti jde o schéma relé tak je v tomto tématu odkaz hned v prvním příspěvku... :papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

lze nejak proverit funkcnost relatka? podezrivam to modre z fotky od honza406, ze neni funkcni (kombik u zadniho sterace) ale nevim jak to proverit? Dneska jsem se ptal v Peugeotu a nove stoji skoro 900 a koupit ho jen abych zjistil, ze v tom problem neni, se mi fakt nechce. Vim ze by melo spinat a mel bych to slyset, ale co kdyz do neho jen nejde napeti do spravneho pinu? Neni nekde schema, nebo by mi nekdo poradil ktery z tech pinu je napajeny?

a jeste.. neexistuje kdyztak nejaka levnejsi varianta toho rele?

Odesláno

Nazdar vsichni 406káři, našel jsem pro vás toto

http://www.aukro.cz/item892841865_auto_rele.html

http://www.aukro.cz/item892843919_auto_rele.html.

Je to uplně stejne jako originální relé, akorát nemá prostřední pacičku, ale ta je k ničemu v tomto zapojení (doufám - aspoň co sem viděl schémate pro automatické svícení). Já jsem to použil do 206 pro dodelání mlhovek a funguje to. Ta prostřední pacička je zapojena na prázdno. A cena 2x 15 Kč + 50Kč poštovné .. kde to jinde vemete?:D

Modré obsahuje diodu jako origo, černé obsahuje místo diody rezistor. Je to opravdu originál tyco.

Tak hodně štěstí :)

Odesláno

to se asi bohužel pleteš, na funkci rozsvěcení světel touto automatikou jsou potřeba relé s přepínacímy kontakty

na mlhovky stačí pouze spínací, já to udělal z přepínacích relátek pro autoalarmy jablotron, jedno stálo cca 70Kč, akorát jsem musel udělat redukce, aby se to tam dalo dopojit, ale to vše je již v původním odkaze

Odesláno

Tak nic :)

Respektive on tam ten páty kontakt je vyvedaný a je funkční, při měření je to spojené, akorát je ušmiknutý u začátku pouzdra, stačilo by dopájít jeden 4,8 faston na ten prostředěk (nebo koupit 3 relátka a z toho jednoho ustřihnout ty 4,8 vývody a napájet je na druhé dvě). Pokud je někto aspoň trochu kutil a ma pájku tak to da v pohodě :super

[upravil dne 25/1/10 georgus]

Odesláno

Neviem ci nenapisem teraz hlupost alebo od veci, ale momentalne sa snazim kupit 406 a dnes mi bola ukazana aktivacia a deaktivacia denneho svietenia priamo v aute... proste sa stlacilo tlacitko na lavej packe asi na 10 sekund a palubny PC napisal, ze denne svietenie aktivovane/deaktivovane . . . neviem sice ci je to k veci, ale aspon postreh:mad:

Guest servisman
Odesláno

Qcko asi jsi koukal na NEW model s BSI kde to je old model toto nemá

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...