Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po startu, musi se roztocit alternator a zacit dobijet (zhasne kontrolka dobijeni na palubce) a tim se sepne jedno z tech dvou rele ( je to na stejnem dratu jako ta kontrolka dobijeni)

Guest servisman
Odesláno

pokud máš mlhovky ,tak jen přehod relátka a vyzkoušej,ale mám za to že po nastartování motoru,tedy až běží motor,pokud motor chcípne tak zhasnou.

Odesláno

pokdu prehodi obe dve relatka do te patice misto oranzoveho a modreho bocniku tak to nebude fungovat, pac prave jedno z tech relatek je napojene na ten drat od alternatoru a spina vsechny tyhle okruhy co maji fungovat po nastartovani motoru, ve schematech je oznaceno jak Engine running relay

Odesláno

no prave ze z tech dvou relatek je jen jedno pro mlhovky, ne obe dve

To druhe je jak jsem psal oznacovane jako Engine running, cili spinajici pri bezicim motoru, pokud tedy vynda obe relatka a presune je misto tech barevnych bocniku, nebude to automaticky rozsveceni fungovat ( to relatko co spina obvody pri nastartovanem motoru bude vytazene ze sve patice )

kdyz to shrnu, jsou tam patice pro celkem 4ks stejnych relatek

1ks relatko Engine running

1ks predni mlhovky

2ks automaticke denni sviceni (misto barevnych bocniku)

pro vyzkouseni tedy muze pouzit maximalne to relatko mlhovek, to druhe relatko nemuze vytahnout, pac jinak to pak nebude spinat

[upravil dne 15/10/09 Ferry]

Guest servisman
Odesláno

mlhu máš jen zadní :) a tak sežen relátečka vyndej bočníky a bude to fungovat

Guest servisman
Odesláno

asi jo Ferry já to nějak neukoumal myslel jsem že jsou relátka na každé mlhy

Guest servisman
Odesláno

jinak ty bočníky si přidělej někde u pojistek el.páskou kdyby jsi někdy potřeboval ,mám to taky co kdyby

Odesláno

Tak mi dneska přišly relé. Cena za 2ks po slevě co jsem si dal necelých 300Kč, značka Bosch, objednací číslo 0 332 207 304 - pro ty kteří by to někdy řešili...O víkendu namontuju a pak dodám info jak jsem dopadl/nedopadl. :D

Odesláno

Takže jsem se dneska po práci pustil do zprovoznění denního svícení. Po odkrytování jsem vytáhl bočníky, nasadil relátka, složil zpět a už denně svítím..... Práce cca na 5 minut, doporučuju všem co nemají, výborná věc. Díky všem co mi poradili.

Guest servisman
Odesláno

a nemusíš na nic myslet

jen na okraj při tom nesvítí palubka a nejdou ani seřizovat světla-sklápět dolů

Odesláno
Původně zaslal: Petr0604

Krása...Nikdy jsem neviděl nic krásnějšího :D Ale vážně, dobrý nápad :super

No, poslal bych Titady nějakej krásnej obrázek, ale nevím, jestli se to tady může. To bys - :o:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...