Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes odpoledne jsem přezouval (poprvé) svého miláčka na zimní plechové disky a trochu jsem se vyděsil japůvodní šrouby z litých kol trčí a podložka mezi hlavou šroubu a dliském \"plandá\". na druhpou stranu konus šroubu,pěkně sedí v konusu na disku - je to normální nebo je potřeba koupit nové extra šrouby ( a jaké - poraďte :roll) díky

Odesláno

Ahoj šrouby se dají použít a tak jak píšeš je vše OK.Jen podložky na nich nesedí a jsou volné tudíš i hlučné , ptoto je lepší si pořídit šrouby na plecháše ty jsou bez podložek a sedí tak jak mají , cena kolem 700kč.

Odesláno

Ahojte, neviete presne aky rozmer srobu (skutky) je na plechove disky 407. Idem tiez menit na zimu gumy a kedze mam letne na 17 hlinnik javi sa mi asi najvyhodnejsie vymenit komplet kolesa za 16 ky na plechacoch. Neviem sa vsak dopatrat k rozmerom a tvaru skrutiek. Niekde som zachytil, ze vraj pasuju skrutky z favoritov ale neviem ci je to pravda. Inak pri 20 kusoch to bude asi celkom slusna polozka.

dik :myslim

Odesláno
Původně zaslal: jkapoun

Inak pri 20 kusoch to bude asi celkom slusna polozka.

dik :myslim

jj je to raketa, já je kupoval loni origo za 110,- kč/ks x 20kusů = 2200,- :blicismajlik bohužel jsem neměl čas někde shánět druhovýrobu a tak jsem musel trochu zainvestovat.

Odesláno

dik za upozornenia, zajtra sa idem pozriet k jednemu predajcovi, kolega hovoril , ze ma dobre ceny. Co som si nasiel na internete tak boli ceny okolo 2,5 EUR za kus

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

na tomhle bych nešetřil, k plecháčům maj bejt jedny šrouby a k liťákům druhý...na zimu mam obyč škaredý černý, na léto chromový :)

no a ja mám pre zmenu k origo liatym jedne, a k letným hliníkovým druhé:grr bo nepasujú a tak aby som zháňal ďalšie bezpečnostné šrauby:bacha

Odesláno

Takze co sa tyka skrutiek na plechove disky rozmer je M12 x 1,25 x 28 kuzel

Na internete som nasiel niekolkych predajcov z Ciech, ktory ponukali skrutky v cenovom rozmedzi 27 az 40 Kc, bez dopravy.

napr.

http://www.autokola.cz

http://www.makocar.cz

problem je dost draha doprava na Slovensko

Na Slovensku v Peugeote maju 1 ks za 4,38 EUR, v penuservise mi ponukali kus za 3 EUR

Na internete som objavil firmu z Lucenca http://www.disky-shop.com, ktora ma v ponuke kus za 2 EUR + doprava

Dnes som bol v BA v OD Palace a tam je predajna Forstinger. Cena za celu sadu t.j. 20 ks je 29,90 EUR

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...