Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nový Peugeot 406 Bol predstaveny na frankfurtskom autosalone v septembri (zari) 1995.

rotationofimg020.jpg

rotationofimg021.jpg

rotationofimg019.jpg

Mam aj clanok ale je cez dve strany a to sa mmi to tu nece vypisovat skusim ho dat do prilohy ak sa bude dat.

Pekne citanie. No ta priloha tam nejak nejde no neva kdo chce poslem mailom alebo to sem zavesim ?

[upravil dne 14.10.09 comm]

Odesláno

Chcel som dodat ze mam aj cenik vsetko su zakladne vybavy SL, ST, SV

3/96 Vsetko su limuz.

Peugeot 406 SL 1.8...693426SK/23018€

Peugeot 406 SV 2.0...879024SK/29179€

Peugeot 406 STTD 1.9...818410SK/27167€

Peugeot 406 SVTD 2.1...988377SK/32808€

1€=30.126

To su ceny za ktore sa dali kupit v marci (brezen) roku pane 1995 uplne nove peugeotiky. Dokonca tam uvadzaju aj priemerky slusne aj to docela sedi. Asi pojdem hladat nejaku tu reklamu :aut

Odesláno

Dik uz som to cital niekde.

Ja hlavne prajem vsetkym vela ststnych kilometrov.

Inac taka prelicka niekde som chvalil na fore moje auticko a dnes som nemohol vypnut motor :papa a tak som nechal bezat trochu som poklepkal po cerpadle a potom som ho vypol. asi sa zasekol stop ventil he

Odesláno

jinak sranda je, ze se v tom clanku pise o jakesi 506tce s motorem 2.9 V6 a taky o tom ze 406 bude ve verzi 4x4 , nic z toho se vsak nerealizovalo :)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jinak sranda je, ze se v tom clanku pise o jakesi 506tce s motorem 2.9 V6 a taky o tom ze 406 bude ve verzi 4x4 , nic z toho se vsak nerealizovalo :)

tak snad možná někdy v budoucnu bude

post-0-14109610278817_thumb.jpg

Odesláno

podle toho clanku mela 506 vychazet ze 406 a mela mit ten 2.9V6 motor

jinak teda tyhle nacrtky jsou pekne hnusny :aut vypada to spis jak nejaky zprzneny mitsubishi lancer, nez neco od peugeotu, to bude asi hodne neoficialni nacrt

Odesláno

To Petr myslis, jako ze by ho po testu prodali a objevilo se pak v CR v bazaru s oznacenim nikdy nebourano, velmi zachovale, malo najeto ? :D

koukal jsem na ten VIN kod a byla to 406 vyrobena 29.6.2001 s minimalni vybavou, jen airbagy a klimatizace

Guest servisman
Odesláno

jj taky toho mám drobet více Ok406 si to ode mne scenoval kdysy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...