309GT Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: Medvěd na víkend jedu k Jindřichovu Hradci, možná si udělám výlet do Nové bystřice nebo do novohradských hor. V Nové Bystřici jsem docela často,ale tento víkend bohužel ne:( Mám tam babičku s dědou...třeba se tam někdy potkáme:D Jinak já přezuju až napadne první sníh nebo udeří mrazy,s autem stejně teď moc už nejezdím a až napadne,tak dávám 309ku do depozitu...stejně jezdit nemůžu,je nízko tak že by byl problém u prvního zmrazku na silnici a předělávat všechno po zimě se mi opravdu nechce (i když všechno kromě nárazníku předělávat asi budu:D)Ale na 306ku budu dávat zimní tak začátkem listopadu:myslim Citovat
BV406 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 tak jsem ted dojel ze zubriho .... na pinduli 2 stupne a mokra cesta, za chvilu krupky do skla ... moc dobre jsem se na tech letnich necitil Citovat
Meldik Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Tak tady ted pada mokrej snih....zimaky mam pripraveny, ale prijde mi porad srasne brzo je nazouvat....holt zitra rano prijedu dyl do prace no, nez prezuju... Citovat
Czedisonek Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Brzy nebo pozdě o víkendu tam jdou Citovat
urdemala Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Původně zaslal: Šalda nemyslím na smykování, ale na klidnou projížďku po vesnicích a podobně to taky miluju, si připadam jako v korábu, jak to krásně plave Citovat
Žampión Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 V tuto chvíli dorazil první sníh i na Vysočinu. Citovat
rarasik Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 tak už mám 3 hodinky obuté zimáky, a už nám aj sneží Citovat
praktik Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Rano som prezul aurobil som dobre:mrk:mrk:mrk Citovat
Tommy306 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 už mám taky přezuto..ale ráno jsem se zděsil, když jsem zjistil, že v \"mých\" prověřených pneuservisech maj celý týden už plno..ale nakonec se zadařilo.. Citovat
honzin406 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 taky mam přezuto. Letaky hlavne ve predu uz byli ko a aspon mě to neprekvapi. Ale bez tak v zime moc jezdit nebudu. jen v nutnejsich pripadech.... no i kdyz:myslim akorat jsem musel zimaky hodit na elektrony a v servisu si rekli 640kč . Citovat
Edison Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Služební přezuto. UG 7+ na svym a kolegovi ULTRA GRIP PERFORMANCE. :-) Ve čtvrek mě čeká švajc, tak možná je testnu. :-) Citovat
automale Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 taak prezute ale dezenu tak 3-4 mm takze kym zacne ozajstna zima kupim nove aspon dopredu Citovat
dolly1010 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Tak jsem taky přehodil kola Od včerejška tady sněží Už tu máme víc jak 5 čísel svinstva. Mohlo by to roztát Ráno jak jsem to měl umrzlý na autě mi to poničilo levej stěrač - strhnel se ten tisicihran, jak je na něm stěrač nasunutej. Tak jsem se chopil pilníku a udělal novej Teď už pohoda. Doufám že ráno vyjedu Původně zaslal: automale taak prezute ale dezenu tak 3-4 mm takze kym zacne ozajstna zima kupim nove aspon dopredu Tak to budou pěkný hodiny někde v zatáčce. Dnes mi jeden chlap vyprávěl jak si dal na auto zimáky jen dopředu a v jednej mírnej zatáčce udělal hodiny. Otočil to a jel si i pro zadní [upravil dne 14.10. 09 dolly1010] Citovat
hudy Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Tak u nas cely den uz snezilo. Ale uz mam ode dneska prezuto a hlavne nejde jen o snih, ale o tu teplotu co je venku. Vcera jsem byl treba v Pze tam bylo 10 a u nas v Liberci 3. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Původně zaslal: georgegg Původně zaslal: Lubk0 Skusim sepsat jen ukony, ktere je treba udelat - dat si nejake starsi handry, urcite nebudeme menit kola v handrej do prace - vytahnout zimne pneu, treba nekde s garaze, alebo s mista ich uskladneni (asi je nenosite stale v kufru) - vytahnout hever, vytahnout klic na odtahovani matic - nasadit hever, uvolnit matice, nadzvehnout auto, odskurtkovat matice, dat dole kolo, nahodit kolo nove, nasroubovat matice, spustit auto s heveru, dotahnout matice (ja matice vzdy naolejuju) - tenhleten postup vykonat 4x - zimny pneu treba povetsinu dofoukat - pak treba popratat letni pneumatiky, nenechame je na ulici - popratat hever, kluc na matice - jit si umyt ruky, ktere sou urcite neni nejcistejsi - prevlict se do prace tak ted ti popíšu jak měním gumy já, ráno vstanu a venku je sníh, tak přejedu z jedné garáže do druhé, tam vjedu na hever, vrtačkou povolim šrouby, zvednu auto sundám kola, dám zimní vrtačkou zašroubuju šrouby, spustím auto dotáhnu a vyjedu, zavřu garáž a tradá. jestli ne do deseti tak do patnácti minut určitě 1. Kazdy nema doma hever s kterym zdvihne cele auto ... 2. Nebudu se hadat, ale uz samotne - otvorit dve garaze, vytiahnut auto, zatiahnut do druhej, jednu garaz zavret a pak naopak zabere nejaky cas. Vrtacka se ty urcite nepovaluje pripravena hned vedle heveru, gumy asi tez nemas prichistany na kazde strane Ale budiz ... Citovat
automale Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 Tak to budou pěkný hodiny někde v zatáčce. Dnes mi jeden chlap vyprávěl jak si dal na auto zimáky jen dopředu a v jednej mírnej zatáčce udělal hodiny. Otočil to a jel si i pro zadní noo ja mam teraz vsetky 4 zimne len uz neisu v bohvie akom stave a uz su aj dost stare, ja mam praveze problem predok auta udrzat na ceste :-) zadok mi minulu zimu usiel iba raz :-) tak sa to tak troku vyrovna - picnem do jarku rovno bokom Citovat
oddie Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Jestli budu mít náladu, tak si to v sobotu přezuju... Citovat
Demo Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Tak jsem dneska sundal z auta 225/50 R16 a dal 195/65 R15 zimacky :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
bombarderik Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Tak od vcera mam aj ja prezute. Radsej teraz ako potom niekde smyknut. Citovat
elton Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Tak dneska přezuto a hned jsem je jel vyzkoušet do hor. Pohoda a může sněžit ve velkém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.