Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

na víkend jedu k Jindřichovu Hradci, možná si udělám výlet do Nové bystřice nebo do novohradských hor.

:xvul V Nové Bystřici jsem docela často,ale tento víkend bohužel ne:( Mám tam babičku s dědou...třeba se tam někdy potkáme:D

Jinak já přezuju až napadne první sníh nebo udeří mrazy,s autem stejně teď moc už nejezdím a až napadne,tak dávám 309ku do depozitu...stejně jezdit nemůžu,je nízko tak že by byl problém u prvního zmrazku na silnici a předělávat všechno po zimě se mi opravdu nechce (i když všechno kromě nárazníku předělávat asi budu:D)Ale na 306ku budu dávat zimní tak začátkem listopadu:myslim

Odesláno

Tak tady ted pada mokrej snih....zimaky mam pripraveny, ale prijde mi porad srasne brzo je nazouvat....holt zitra rano prijedu dyl do prace no, nez prezuju...:D

Odesláno

taky mam přezuto. Letaky hlavne ve predu uz byli ko a aspon mě to neprekvapi. Ale bez tak v zime moc jezdit nebudu. jen v nutnejsich pripadech.... no i kdyz:myslim akorat jsem musel zimaky hodit na elektrony a v servisu si rekli 640kč:o .

Odesláno

Tak jsem taky přehodil kola :) Od včerejška tady sněží :nevim Už tu máme víc jak 5 čísel svinstva. Mohlo by to roztát :D Ráno jak jsem to měl umrzlý na autě mi to poničilo levej stěrač - strhnel se ten tisicihran, jak je na něm stěrač nasunutej. Tak jsem se chopil pilníku a udělal novej :D Teď už pohoda. Doufám že ráno vyjedu :(:D

Původně zaslal: automale

taak prezute ale dezenu tak 3-4 mm takze kym zacne ozajstna zima kupim nove aspon dopredu

Tak to budou pěkný hodiny někde v zatáčce. Dnes mi jeden chlap vyprávěl jak si dal na auto zimáky jen dopředu a v jednej mírnej zatáčce udělal hodiny. Otočil to a jel si i pro zadní :D

[upravil dne 14.10. 09 dolly1010]

Odesláno

Tak u nas cely den uz snezilo. Ale uz mam ode dneska prezuto a hlavne nejde jen o snih, ale o tu teplotu co je venku. Vcera jsem byl treba v Pze tam bylo 10 a u nas v Liberci 3.

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

Původně zaslal: Lubk0

Skusim sepsat jen ukony, ktere je treba udelat

- dat si nejake starsi handry, urcite nebudeme menit kola v handrej do prace

- vytahnout zimne pneu, treba nekde s garaze, alebo s mista ich uskladneni (asi je nenosite stale v kufru)

- vytahnout hever, vytahnout klic na odtahovani matic

- nasadit hever, uvolnit matice, nadzvehnout auto, odskurtkovat matice, dat dole kolo, nahodit kolo nove, nasroubovat matice, spustit auto s heveru, dotahnout matice (ja matice vzdy naolejuju) - tenhleten postup vykonat 4x

- zimny pneu treba povetsinu dofoukat

- pak treba popratat letni pneumatiky, nenechame je na ulici

- popratat hever, kluc na matice

- jit si umyt ruky, ktere sou urcite neni nejcistejsi

- prevlict se do prace

tak ted ti popíšu jak měním gumy já, ráno vstanu a venku je sníh, tak přejedu z jedné garáže do druhé, tam vjedu na hever, vrtačkou povolim šrouby, zvednu auto sundám kola, dám zimní vrtačkou zašroubuju šrouby, spustím auto dotáhnu a vyjedu, zavřu garáž a tradá. jestli ne do deseti tak do patnácti minut určitě:papa

1. Kazdy nema doma hever s kterym zdvihne cele auto ...

2. Nebudu se hadat, ale uz samotne

- otvorit dve garaze, vytiahnut auto, zatiahnut do druhej, jednu garaz zavret a pak naopak zabere nejaky cas. Vrtacka se ty urcite nepovaluje pripravena hned vedle heveru, gumy asi tez nemas prichistany na kazde strane :)

Ale budiz ...

Odesláno
Tak to budou pěkný hodiny někde v zatáčce. Dnes mi jeden chlap vyprávěl jak si dal na auto zimáky jen dopředu a v jednej mírnej zatáčce udělal hodiny. Otočil to a jel si i pro zadní :D

noo ja mam teraz vsetky 4 zimne len uz neisu v bohvie akom stave a uz su aj dost stare, ja mam praveze problem predok auta udrzat na ceste :-) zadok mi minulu zimu usiel iba raz :-) tak sa to tak troku vyrovna - picnem do jarku rovno bokom :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...