Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosim o radu.Podla mna sa mi prehnane rosia skla z vnutornej strany.Ked nastupim do auta je to OK ale po chvilke jazdy sa zacnu rosit. Skusal som to ofukovat teplym vzduchom aj studenym ale ziadna slava.Po otvoreni okien sa to strati no ked okna zatvorim rosenie je zasa.Vonku bolo okolo 13 stupnov a je pravda ze teply vzduch tomu pomahal lepsie no bolo mi teplo ako .....

Rano mi to teplo nevadi ale vecer ked idem z prace je mi teplo aj bez kurenia.Ked ma viezol kolega na Forde jemu sa to nerosilo vobec ba aj na Felicii to bolo bez rosy a ventilator mal na 1.ke.Ja pokial nedam na plno tak mi to nevyfuka.

Ako to riesite vy?

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

1. nemáš náhodou prepnuté na vnútorný okruh vzduchu?

2. nie sú koberčeky mokré (zatekanie do auta)?

3. najpravdepodobnejšie - netesnosť na radiátore kúrenia

Odpoved .....

1.nemam

2.urcite nie

3.neviem

P.S.:ono to rosi aj ked je kurenie vypnute takze neviem preco by to malo byt najpravdepodobnejsie

Odesláno
Původně zaslal: winco

ja to neriešim žiadno pretože zatial sa mi nič podobne nedeje(ťuk ťuk)

Tvoja odpoved mi \"bohovsky\" pomohla,fakt ti dakujem nezabudni \"poradit\" aj niekomu inemu:papa

Odesláno

mne sa minulu zimu tiez strasne rosilo, ale neviem cim to bolo, v lete to je v pohode, a teraz posledne dni, len ked sadnem vecer do auta, tak je zarosene, ale staci na chvilku priotvorit okno a hned sa odrosi, a potom je to uz v pohode, ale napodobne nemam ani sajnu preco sa to takto serie..

Odesláno

kdyby byla okna orosená zevnitř a ještě jsi nejel,je v autě vlhko--někde zůstává voda

když Ti to orosí až se rozjedeš,taky si myslím,že teče radiátor topení (je jedno,jestli zapneš topení nebo ne--okruh topení nemá ventil,takže voda přes radiátor proudí stále),tím se vzduch tlačený ventilátorem topení zvlhčí a rosí okna, kontroluj pečlivě stav vody v expanzce a měla by ubývat...

Odesláno

Mne to robilo na firemnom Doble a to tak, že sa mi niakym spôsobom dostala voda až do vývodu vzduchu od ventilátora. Tým sa okno rosilo prakticky stále, iba na 4. stupni to javilo známky zlepšenia. V aute som mokro nemal ...

Odesláno
Původně zaslal: winco

ja to neriešim žiadno pretože zatial sa mi nič podobne nedeje(ťuk ťuk)

až budeš potřebovat pomoc,budeš rád za takovou radu ??? :(

Odesláno

aj mna len napada to ze nieco nebude v poriadku, bud mokry filter, velka vlhkost v aute alebo nejaka netesnost..

ale radim to ze klima moze byt zapnuta aj ked chces teply vzduch, susi to , vysusiii vlhkost z auta..

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

s tou klimou uplne suhlasim.. vo focuse to mame tak ze ked nastavis ofukovanie na okna, tak sa automaticky zapne aj klima aby sa ti skor odrosili.. :)

Diky za radu zajtra rano to skusim.Mozno ze aj cez dvere taha (asi ),lebo mi je rano na lavu nohu dost chladno od dveri,ale necitim ze by fukalo tak neviem.Vlhko v aute asi nemam rosi sa to az po nasadnuti.A toto leto bolo tak teple ze nemalo kedy auto nabrat vlhkost,do minuleho tyzdna skoro ani neprsalo.To ci mi tecie radiator kurenia........... neviem ako to zistim? Ani neviem kde je ta nadrzka co ju tu niekto spominal,aby som kontroloval hladinu.

Ale vsetkym vdaka potom napisem ci a co pomohlo.

Ste super,toto forum funguje a zije.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...