Přejít na obsah

Dali32

Uživatel
  • Počet příspěvků

    98
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Město
    Zvolen
  • Stát
    Slovenská republika

Dali32's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Dali32

    Dialkove svetla sa vypnu

    Tak to si iny frajer,lebo ja som si nasiel foto navod ako rozobrat packy a to je pre mooooc sikovnych panov.Ja by som to urcite nezvladol poodpajat tie vsetky konektory a plasty a vybrat volant aj airbag atd......a este ked nemam garaz.
  2. Dali32

    Strata kluca na bezp.sroby

    Uz to mam dole.Nasiel som pneuservis vo Zvolene kde mi to za 10 min dal dole takym specialnym univerzalnym klucom.Hovoril ze ho to stalo 22 000 Sk a povoli s tym vsetko.A sroby mi ostali ze ak by som casom nasiel nastavec.Som rad lebo kde som ukazal ake mam sroby...su to KOSEI....tak povedali ze tie mi nedaju dole.
  3. Dali32

    Strata kluca na bezp.sroby

    Nasiel som blocek....kupoval som alu disky aj s bezp. srobami v Peugeote....budu mi vediet zistit aky to bol presne kluc?
  4. Dali32

    Strata kluca na bezp.sroby

    Sroby som kupoval zvlast a uz ani neviem kde...:-((
  5. Vie mi niekto poradit co robit ked som stratil kluč na bezpečnostné šroby na diskoch? [upravil dne 23/8/10 Dali32]
  6. Dali32

    Zima na nohy.

    Mne to kuri dobre ved na pravu nohu mi je az moc teplo a po case musim ubrat,ale ten chladny vzduch naozaj citim okolo volantu spod pristrojovky.Kym kurenie velmi nehreje je to dost neprijemne no po zohriati celeho predku a aj plastov okolo volantu to jasne ze prestane.Napr. dnes na obed nebola vonku taka zima a po nasadnuti do auta som nepocitoval vobec chlad na nohy (auto bolo na slnku) ,no pocas jazdy som musel aj tak zapnut kurenie lebo ten chlad na nohy bol dost neprijemny.A to som presadol z auta kolegu ktory ma viezol domov z roboty a on nemusel kurit vobec.Vraj kurenie zapina iba ked je velmi zima. Ako alebo cim je oddeleny priestor motora od vnutra auta? Su tam dajake otvory okrem volantu alebo nieco kade by to mohlo fukat?
  7. Dobry den. Uz dlhsi cas sa snazim prist na to , od kial mi taha na nohy.Neviem ale celkovo mam taky pocit ze v 206 je mi dajaka vacsia zima na nohy ako v inych autach.Uz pri nasadnuti do studeneho auta mam pocit ako by som mal nohy v chladnicke a aj po zapnuti kurenia ked uz po case zacne fukat teply vzduch aj na nohy je v tom priestore noh zima.Teply vzduch fuka z tych otvorov co ma, no pripada mi ze do auta ide studeny vzduch z vonku spod kapoty ci od motora alebo z kade,neviem. Vcera som si vsimol (mal som tensie nohavice) ze topanky mi zohrialo rychlo no zimu som pocitoval na holennych kostiach...na pistalach.Pri podlahe bolo teplo ale pod volantom som mal zimu,vsetky plasty boli studene.Mam tam dajaky kryt poskodeny alebo mi nieco netesni?
  8. Dali32

    1.servisna kontrola

    OK pojdem sa spytat a dohodnut. Diky
  9. Este 500km a idem na 1. servisnu kontrolu s mojou 206kou.Chcem sa opytat co vsetko sa vymiena v ramci tejto \"zarucnej\" kontroly a ci to je vsetko zadarmo,pretoze by som chcel vymenit aj filter v klimatizacii.....v lete mi obcas isiel vzduch ako zo stareho vysavaca.
  10. Po viac ako mesiaci jazdenia stylom preradovania okolo 3000 otacok na vyssi prev. stupen som si 2x vypocital spotrebu paliva vzdy po 1000 km a vysla mi zhodne okolo 8l/100km co som teda vobec necakal (a dost ma to sklamalo) lebo dlhodobo som mal spotrebu pod 6 litrov.Neviete ci mozem niekde robit chybu? Lebo 2 litre naviac je dost vela. P.S.: Vela stastnych km v novom roku
  11. Presne tak na 4 sa aj mne da vytiahnut 150 km/h. Ja som na 4 ke skusal 155 km/h a este to stale tahalo no prisli hrbolce ( nebolo to na dialnici )a ja som sa zlakol a ubral
  12. Dali32

    Ako odstranit

    Diky za radu ale este pockam na odpoved takeho co to daval dole z auta naozaj.
  13. Mam na prednych dverach taky gulaty pliesok (206 ka vyrobena v edicii generation) ci co to je a chcel by som sa toho zbavit.Uz to niekto daval dole? Akym sposobom to mam urobit aby som si neposkodil lak?
  14. Nie je zasa radit 3-ku az v 50 ke priliz neskoro?To akoze budem jazdit po meste na 2-ke? Ale urcite ste mi vsetci pomohli a moje auticko sa mi za vas podakuje lebo radit uz budem podla otacok a po meste mi nenapadne zaradit 4-ku lebo sam som obcas pocul ze to motor tazko \"dychal\"....dakujem.
  15. Mam vodicak nieco cez rok a ziadne skusenosti.V autoskole ma ucili pri 30-ke zaradit 3-ku pri 50-ke zaradit 4-ku a pri 70-ke radit 5-ku.Moja spotreba bola 5.8 l na 100 km a najazdil som ich uz 16 000. Moja otazka.....nezvysi sa mi rapidne spotreba ked budem preradovat vo vyssich otackach? Ja som totiz doteraz preradoval podla rychlosti a nie podla otacok.Autoskola sa na mne podpisala asi dokonale. :-))) Je mi totiz jasne z predoslych riadkov ze to autu asi prospieva no nerad by som tankoval castejsie.
×
×
  • Vytvořit...