Přejít na obsah

Bubik PD

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Město
    Prievidza
  • Stát
    Slovenská republika

Bubik PD's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Bubik PD

    GPS navigace v mobilu

    Ja mam HTC HD2 a v nom Igo8.Displej dostatocne velky a citatelny aj na lezato a naviguje uplne bez problemov. Ani Budapest nerobila problem.
  2. Zdravim. Mam mozno divnu otazocku.Opravoval t.j. mal uz niekto rozobrate cerpadlo posilovaca riadenia na Peugeot 206? Mi odislo a v servise za vymenu chcu 450 eur co sa mi zda trosku moc, tak spekulujem ci sa to neda opravit. Dakujem za rady.
  3. Bubik PD

    Odislo mi servo riadenie ?

    Co sa moze na takom cerpadle pokazit,ze ho treba cele vymenit? To sa neda opravit? Mozno tam napr. prasklo dajake tesnenie a oprava by stala par eur .................mozno pisem blbost ....len tipujem. Robil niekto nieco podobne?
  4. Bubik PD

    Odislo mi servo riadenie ?

    Oleja je dostatok.Odislo cele cerpadlo posilovaca riadenia.Cena aj s pracou v origo servise Peugeot cca 450 eur.:-((
  5. Po nastartovani auta a vycuvani mi zacal hucat motor a volantom ide tazko tocit.Staci ked na volnobeh otocim volantom motor zacne hucat a citim vibracie ked dam volant do roviny prestane..Po zaradeni 1.ky sa to este zhorsi a motor ma hrozny zvuk.Co mi odislo? Da sa stym ist 25 km do servisu? Dakujem za skoru odpoved.
  6. Zdravim. Dnes mi zacali blbnut dialkove svetla.Zapnem ich a asi za 2 sec. sa vypnu. Skusal som to asi 10x a stale dookola.Kedze bola miestami aj hmla tak som si chcel zapnut hmlovky no nesli vobec. Po nejakom case skusania sa mi hmlovky zapli no zasa na 2 sec. a potom uz nesli vobec. Dialkove som skusal pocas jazdy dalej a asi po pol hod. sa zapli a uz nezhasli. Teraz mam strach z toho ze to bude blbnut stale castejsie a neviem kde by mohla byt chyba.Nemoze to byt tou packou na ovladanie svetiel? Lebo teraz ma napadlo ze obcas mi nejde zvukovy signal pri zapnuti smerovky...smerovka blika aj zelena sipka blika no zvuk nikde.Ked tu packu zatlacim silnejsie tak zvuk ide. No a teraz tie svetla..... Poradte. Auto som kupoval nove,( Peugeot 206. ) ma 2,5 roka najazdenych 42 000 km.
  7. Bubik PD

    letná zmes do ostrekovačov

    Pozri....jeden povie daj do vody jar a mas to...druhy povie daj do vody okenu a je to....dalsi voda +izopropilalkohol..... a ja chcem vediet co sa komu osvedcilo,preto pisem tu,je to predsa forum ...cakam osvedcene rady nie mudre kecy.....
  8. Bubik PD

    letná zmes do ostrekovačov

    A nebude to penit?
  9. Ako si urobim letnu zmes do ostrekovačov , nechce sa mi ju kupovat.
  10. Bubik PD

    Nastavenie pred. svetiel

    Tak som dnes radsej zbehol do servisu a zistil som ze ziarovka bola osadena spravne, akurat bola vyrobena dajako na prd ,lebo som vymenil obidve za nove OSRAM Ultra life a tie po namontovani svietili presne aj podla toho regloskopu.Takze ....blba ziarovka isla do kosa.
  11. Bubik PD

    Nastavenie pred. svetiel

    Tak to mozes mat pravdu ze som zle osadil ziarovku,lebo ziadny vyrez som nebral do uvahy ani neviem ze tam je.Ako som staru vybral tak som osadil novu.Mixoval som s tym konektorom ktory treba vybrat pred vymenou ziarovky,ide to strasne tazko odpojit. Mohlo sa stat ze som dal ziarovku opacne?
  12. Bubik PD

    Nastavenie pred. svetiel

    To co je regloskop ???
  13. Dobry den. Po vymene ziarovky H7 ( isla fakt tazko vymenit,musel som s tym poriadne mixovat ) mi svieti svetlo velmi do hora.Skusal som s tou ziarovkou aj pohnut no neda sa.Ako si teraz ten svetlomet nastavim aby neoslnoval?
×
×
  • Vytvořit...