Haryk Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 vyhráli jsme,ale ,,potopili nás bratia\" Afriku jsme stratili už dávno no co chleba levnější nebude Citovat
Medvěd Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 Už jsem se chtěl radovat, že tentokrát nebude o čutané na klubu zmínka - ale je to jinak. Citovat
urdemala Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 bratia nás nepotopili - podělali jsme si to už dávno, a přiznejme si - spoléhat na jiný je už jenom zoufalost Citovat
Otan Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Původně zaslal: urdemala bratia nás nepotopili - podělali jsme si to už dávno, a přiznejme si - spoléhat na jiný je už jenom zoufalost Přesně, zase se budou hledat výmluvy, kdo, jak a proč nám po pos-ral. Rozhodčí, strava, klima a co ještě!!! Po-rali jsme si to sami !!! Ale když vidíte co hrajeme, co chceme? Zkrátka postoupí lepší. :potlesk Citovat
Kurt Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Je opravdu nutné citovat bezprostředně předcházející příspěvek? Citovat
Otan Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Původně zaslal: Kurt Je opravdu nutné citovat bezprostředně předcházející příspěvek? No, měl jsem obavy, že zatím někdo přidá příspěvek a můj tím ztratí význam. Tak pardon! . :myslim [upravil dne 11/10/09 Otan] Citovat
Vvitty Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Nahodou, tentokrat byl fotbal super, obvykle me branu do dvora neobsluhuji policiste v unfiorme, nemuset vystupovat z auta potesilo zejmena v tom desti. Citovat
dolly1010 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Včera ten fotbal mazec. Já teda na fotbal nekoukám, ale jel jsem v \"koloně\" se 4ma blikajícíma policejníma autama. Výbornej pocit PS.: Bydlím asi 10km od polských hranic a dost poláků se tu vyskytuje. Citovat
Péťa Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Včera jsem celý den prožil na hraničním přechodu v Náchodě - Bělovsi. Od šesti rána do 19:30 hodin. Musím říct, že jsem občas nechápal. Většina polských fanoušků byla výrazně holohlavá, ale našlo se i pár \"fotrů\" s děckama. Těm mohlo být tak 12 let. Nevím, co je vedlo k tomu, že jeli na takto rizikový zápas. Když si je představím v tom kotli - brrrr. Citovat
Medvěd Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Potvrzuju, děti jsem z okna viděl taky a hlava mi jejich přítomnost nebrala stejně jako ta Péťova. Citovat
dolly1010 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Nechápu ty, co se jedou na fotba jen pobít (ne poblít ). To jsou vyloženě blázní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.