Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

bratia nás nepotopili - podělali jsme si to už dávno, a přiznejme si - spoléhat na jiný je už jenom zoufalost

Přesně, zase se budou hledat výmluvy, kdo, jak a proč nám po pos-ral. Rozhodčí, strava, klima a co ještě!!! Po-rali jsme si to sami !!! Ale když vidíte co hrajeme, co chceme? Zkrátka postoupí lepší. :potlesk:potlesk
Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Je opravdu nutné citovat bezprostředně předcházející příspěvek?

No, měl jsem obavy, že zatím někdo přidá příspěvek a můj tím ztratí význam. Tak pardon! . :myslim:myslim

[upravil dne 11/10/09 Otan]

Odesláno

Nahodou, tentokrat byl fotbal super, obvykle me branu do dvora neobsluhuji policiste v unfiorme, nemuset vystupovat z auta potesilo zejmena v tom desti. :mrk

Odesláno

Včera ten fotbal mazec. Já teda na fotbal nekoukám, ale jel jsem v \"koloně\" se 4ma blikajícíma policejníma autama. Výbornej pocit :bojim:D

PS.: Bydlím asi 10km od polských hranic a dost poláků se tu vyskytuje.

Odesláno

Včera jsem celý den prožil na hraničním přechodu v Náchodě - Bělovsi. Od šesti rána do 19:30 hodin. Musím říct, že jsem občas nechápal. Většina polských fanoušků byla výrazně holohlavá, ale našlo se i pár \"fotrů\" s děckama. Těm mohlo být tak 12 let. Nevím, co je vedlo k tomu, že jeli na takto rizikový zápas. Když si je představím v tom kotli - brrrr.

post-0-14109610199349_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...