twoolf Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 jaky mate pls roky vyroby ?? mam 2002 CAN/VAN a tempomat jsme to nenaučily... dik Citovat
pubalik1 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Ahoj. Měl bych malý dotaz k tempomatu. V autě ho mám již připojený. Když ho za jízdy zapnu, tak by se podle manuálu měla na displeji zobrazit nastavená rychlost...Mně se na displeji nic nezobrazí. Když zmáčknu na tempomatu horní tlačítko, tak auto zrychlí a jede podle nějakého nastavení tempomatu. Nevíte, proč se mi na displeji nic nezobrazí ? Předem děkuji za info. Citovat
martin307 Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 chtělo by to napsat co máš za rok Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Že bych si ho dal taky namontovat:o asi zavolám do Peugeotu v MB Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Nevíte kde najdu tempomat na serviceboxu?Když kliknu na obrázek tempomat tak to zobrazí - Nebyl nalezen žádný dokument pro otevření Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Má niekto skúsenosti s montážou v SR? Citovat
sekaj Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: Gabriel 307 Nevíte kde najdu tempomat na serviceboxu?Když kliknu na obrázek tempomat tak to zobrazí - Nebyl nalezen žádný dokument pro otevření To ti udělá pokud hledáš podle VINka pro konkrétní auto,které tuto položku nemá z výroby. Citovat
sekaj Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: pubalik1 Když ho za jízdy zapnu, tak by se podle manuálu měla na displeji zobrazit nastavená rychlost...Mně se na displeji nic nezobrazí.Nevíte, proč se mi na displeji nic nezobrazí ? Předem děkuji za info. Pokud ti to nezobrazuje tak ti tuto funkci nepodporuje jednotka komfortu BSI a s tim nic neuděláš leda ji vyměnit. Citovat
Dave_k Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: Gabriel 307 Nevíte kde najdu tempomat na serviceboxu?Když kliknu na obrázek tempomat tak to zobrazí - Nebyl nalezen žádný dokument pro otevření Na tempomat u multiplexu stačí jen přidat páčku a aktivovat v BSI. Páčka je v ovl. prvcích pod volantem. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: sekaj Původně zaslal: Gabriel 307 Nevíte kde najdu tempomat na serviceboxu?Když kliknu na obrázek tempomat tak to zobrazí - Nebyl nalezen žádný dokument pro otevření To ti udělá pokud hledáš podle VINka pro konkrétní auto,které tuto položku nemá z výroby. Dělá mi to pokaždé,Je jedno jestli hledám podle VINka nebo jen podle modelu. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Zdar ludia.. Tiez som pred nedavnom riesil dorobenie tempomatu. Dufal som ze staci pridat packu a povolit v bsi ale v servise v Dunajskej strede mi bolo povedane ze mi chyba vypinac na spojke a teda nie je mozne tempomat dorobit Da sa niekde zohnat ten vypinac? Ani v service boxe som ho nikde nenasiel a na internete tak isto Rok vyroby 8/2004 CAN-VAN Citovat
sekaj Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Pokud hledáš podle modelu mělo by ti to nejít takto.... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: Gabriel 307 Dělá mi to pokaždé,Je jedno jestli hledám podle VINka nebo jen podle modelu. Dělal jsem to blbě,už jsem to našel cena 1.650,- Kč Citovat
sekaj Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 V některých servisech ti to dodělaj i stim spínačem ale musíš najít ten správný.Ovšem v některých servisech ho naopak nechtějí dodělávat či stim nemají skušenosti a nechtějí se do toho pouštět.Ale třeba narazíš na ten pravej. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Dá se zjistit zda by mi to fungovalo(samozřejmě že v Peugeotu ano)tady na fóru? Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Cize bude asi lepsie obvolat Peugeoty v bratislave.. No snad budu niekde ochotny to dorobit.. Ale urcite sa to teda da? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.