peugeot09 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Nerad bych zadělával vedlejší téma OT příspěvky, tak jsem si založil téma vlastní. Kde a co tankujete? Citovat
309GT Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Já tankuju benzín na čerpacích stanicích (když by jezdil kamion na benzín,tak bych ho bral tam:D:D) Ale bohužel beru poslední dobou jen na Euro Oilu,jsou to sr*čky,ale skoro vůbec s 309kou nejezdím,tak že mi to moc žílu netrhá Citovat
Ferry Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 LPG v Mirosovicich u D1 za 10.90 a nebo na Kutnohorske za tu samou cenu, pred mesicem tam jeste bylo 9.9, ted to zvedli o korunu [upravil dne 7/10/09 Ferry] Citovat
peugeot09 Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 U mě jedině Benzina, vždy a za všech okolností. Citovat
Jenda 309 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 OMV na domažlický v PM, když nejedu po dálnici a zrovna je třeba tankovat tak občas Passoil za Tlučnou. Občas Agip ve Stříbře. Všechny tyhle benzínky maj pečeť ústavu maziv a paliv tak je tam snad ok benzín Jo a jednou jsem tankoval u nějakýho Obi nebo co to bylo v Praze a víckrát tu chybu neudělám Citovat
Šalda Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 asi 5 let tankuju jen na jedné stanici a to na Agipce, zatím nikdy problém nebyl;) Citovat
shwaara Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 U minulýho auta jen OMV Carerra 100 a protože mi to přišlo k ničemu /no flame/, beru teď kdekoli, když je třeba. Vyhýbám se pochybným čerpačkám ve dvoře, jinak když mám cestu kolem, vezmu plnou u Tank&Go. Citovat
dobrmik Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 tak většinou beru u omw....a když to nevyjde tak tam kde se mi to zdá ,,v pohodě\" Citovat
Honza z Nera Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 většinou beru u Tank-Ono na Mělníku a nebo u Benziny . . . . naftu samozřejmě Citovat
Rotorhead Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 jiz dlouhe roky na Esso, nyni Agip, v Pardubicich. Obcas jsem dal i u OMV, anebo Jet, ale od ty doby co jsou Lukoil tak tam nejezdim. Beru naftu Citovat
Guest bostich Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 beru u Benziny.Naftu maji celkem levnou a podle testu z tušim MFdnes i kvalitní Jednou jsem bral plnou u Tank Ono (chtel jsem ušetřit)a jeli jsme do Itálie na hory... Při cca -15stupních se auto na neutrál cely klepalo, že jsem se bál, že neodjedem.Stačilo pak dolít pár litrů na benzíncev IT a bylo to ok.Ale slušný nervy 700KM od baráku... Citovat
Maverick Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Většinou u Shellky V-Power Racing. Ale pak se hrozně divim, že to auto nejede, když do něj naleju obyč natural 95:D Citovat
Voighta Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Nejvíc tankuju u Agipu a občas i jinde podle toho jakou mám dostupnou benzínku při hladovým oku. Citovat
majty Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 shell, benzina ... jsem z kralup takze je tu rafinerka odkud se rozvazi paliva.. tka snad to tu bude kvalitni kdyz to nemusi vozit tak daleko Citovat
jakub106GTI Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 nějak jsem si zvyknul jezdit na shell a ted hojně využívám slevy 2kč na L Citovat
Otan Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Nyní již jen diesel u Benziny - poměr - cena, kvalita, bonus na kartu AXA.:papa Citovat
Vvitty Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 koukam oblibene tema, minimalne jednou za kvartal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.