Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já tankuju benzín na čerpacích stanicích (když by jezdil kamion na benzín,tak bych ho bral tam:D:D) Ale bohužel beru poslední dobou jen na Euro Oilu,jsou to sr*čky,ale skoro vůbec s 309kou nejezdím,tak že mi to moc žílu netrhá:myslim

Odesláno

LPG v Mirosovicich u D1 za 10.90 a nebo na Kutnohorske za tu samou cenu, pred mesicem tam jeste bylo 9.9, ted to zvedli o korunu ;)

[upravil dne 7/10/09 Ferry]

Odesláno

OMV na domažlický v PM, když nejedu po dálnici a zrovna je třeba tankovat tak občas Passoil za Tlučnou. Občas Agip ve Stříbře. Všechny tyhle benzínky maj pečeť ústavu maziv a paliv tak je tam snad ok benzín :D

Jo a jednou jsem tankoval u nějakýho Obi nebo co to bylo v Praze a víckrát tu chybu neudělám :bojim

Odesláno

U minulýho auta jen OMV Carerra 100 a protože mi to přišlo k ničemu /no flame/, beru teď kdekoli, když je třeba. Vyhýbám se pochybným čerpačkám ve dvoře, jinak když mám cestu kolem, vezmu plnou u Tank&Go.

Odesláno

beru u Benziny.Naftu maji celkem levnou a podle testu z tušim MFdnes i kvalitní:)

Jednou jsem bral plnou u Tank Ono (chtel jsem ušetřit)a jeli jsme do Itálie na hory... Při cca -15stupních se auto na neutrál cely klepalo, že jsem se bál, že neodjedem.Stačilo pak dolít pár litrů na benzíncev IT a bylo to ok.Ale slušný nervy 700KM od baráku...:D

Odesláno

shell, benzina ... jsem z kralup takze je tu rafinerka odkud se rozvazi paliva.. tka snad to tu bude kvalitni kdyz to nemusi vozit tak daleko :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...