Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja menim vse kolem 10tis ted jsem menil filtr nafty po cca 20tis jezdim pro polskou \"DiselGold\" k Statoil a myslim ze rozdil je vic nez patrny :)

Konec koncu filtr nestoji mnoho a casu to taky moc nezabere ale pokud se podela cokoliv na HDi je to skutecne Hodne Draha Investice ;)

Jinak nas motor je 2,2Hdi a navod je cista jednicka :papa

post-36106-14109620387555_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

koblih69

psal jsem to spíše ze zkušenosti...,na svém HDi jsem měnil po 29tisíc km a byl to hnus

dceři na Opel Corsa benz. po 30tisících, pak jsem ho rozřezal a uvnitř něco jak snopel,no zase hnus

osobně teď měním co dvacet tisíc :)

Odesláno

Nepochybuju o tom, jen u těch aut co jsem měl byly výměny u filtrů benzínu v takových intervalech jako 60 nebo 80 tis. proto jsem se se podivil.

Výměnou se rozhodně nic nezkazí, naopak ! Když občas vidím co si kdo namontuje nebo naleje do auta místo toho aby se o auto staral tak je mi z toho smutno :papa

Odesláno

Tak jsem měnil i u sebe filtr nabosledy byl měněn v servisu i s čerpadlem jak odešlo,divyl jsem se,že tam nemněli tu horní těsnící gumu.Tak jsem ji tam dal ,ale nejde ani zaboha to víčko zavřít,ať dělám co dělám tak to stím těsněním nejde dovřít a pak teče nafta pomimo.Jde o systém Bosch:(

• O 2 měsíce později...
Odesláno

já měl úplně stejný problém a tu gumku jsem tam nemohl dostat ani za boha, několikrát jsem usazoval filtr a seděl dobře.

Dal jsem to tam bez ní a jezdím přes rok a nic neteče.

Odesláno

neteklo, protože tam zůstala ta stará :mrk

no já se jí snažil dát nahoru na hranu mezi víčko a \"kelímek\" a tam to nejde, ta gumka je na \"kelímku\" z boku po obvodu jak jsem nyní pochopil

[upravil dne 12.2.2012 16:35 od JirkaB]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Chlapi, jedna rychla otazka, ako zistim aky typ filtra tam mam ja (Bosch alebo Siemens), cerpadlo mam Bosch, cize aj filter bude bosch??

neni na nom nic uvedene??:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...