Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

příběh jedné 406 - rouge Vulcain by Ferry - po dvou letech a s novými rozvody zas na silnici na cestě k zazimování

Recommended Posts

Odesláno

Jak píše předseda, hlavní je, že to nebylo nic velkýho a nikomu se nic nestalo ;) ND sis snad dnes přivezl, tak teď už jen sehnat šikovnýho klempíře, kterej bude mít čas a zbytek si poladíš sám, jak tě znám ;)

Z vlastní zkušenosti vím, že lidi bohužel dokážou zastavit v křižovatce i bez důvodu, resp. že se jim něco zdálo, nebo že mysleli :bacha

Odesláno

detail brejli, pridavny topeni webasto a pridavny dalkovy a mlhovky umisteny pod naraznikem a v narazniku nastesti prezily

Odesláno

darce organu privezen

( jen tak pro doplneni, jedna se o anglickou 2.0 16V s automatickou prevodovkou - jizda s ni se mi docela zamlouva, r.v. 15.6.1997)

Odesláno

samozrejme svetla budou evropska, vim ze anglicka se nedaji pro provoz u nas pouzit.

jinak ano, je to ta z toho inzeratu

Odesláno

Ferry : vidim, ze se Ti to stalo kousek od Ohrady - nedaval jsi pak ten predek provizorne dokupy na placenem parkovisti na Ohrade na krizovatce ? Pokud ano tak jsme se kratce potkali ale moc do reci Ti nebylo (nedivim se)

To ja jen tak ze jsem pak zahledl tusim na zadnim okne logo Peugeot Clubu ....

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

Ferry : vidim, ze se Ti to stalo kousek od Ohrady - nedaval jsi pak ten predek provizorne dokupy na placenem parkovisti na Ohrade na krizovatce ? Pokud ano tak jsme se kratce potkali ale moc do reci Ti nebylo (nedivim se)

zdar, jj byl jsem to ja, daval jsem to na Ohrade na parkovisti za zastavkou autobusu trochu do kupy, abych odjel a byl jsem dost nasranej, vim, ze na me nekdo mluvil, nevim jestli jsi to byl Ty, ale jen jsem mu neco odsekl :) takze pokud se jednalo o Tebe, dodatecne se omlouvam ;)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Stibto

zdar, jj byl jsem to ja, daval jsem to na Ohrade na parkovisti za zastavkou autobusu trochu do kupy, abych odjel a byl jsem dost nasranej, vim, ze na me nekdo mluvil, nevim jestli jsi to byl Ty, ale jen jsem mu neco odsekl :) takze pokud se jednalo o Tebe, dodatecne se omlouvam ;)

Jo jo v pohode videl jsem ze to mas naborene a docela jsi u toho prskal ja jen potreboval drobne do parkovaciho automatu. Po Tve odpovedi \"Ja fakt nemam dnes stesti\" mi doslo ze se radeji zeptam jinde :D

Kazdopadne preju at to brzo uspesne poresis ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...