vovecka Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Zdravím, už od nákupu mého francouzského miláčka neustále při vystupování zachytávám o uvolněnou gumu, která těsní dveře ke karoserii auta (taková guma, co vede od předních dvěří až k zadním vkuse) Včera jsem o ní zavadil tak, že už sem jí skoro úplně vyrval, takže tam už nedrží a jen tak poplandává Výměna asi nebude problém, je to tam nacvakané na takových plasových čudlech,ale... Koukal jsem do serviceboxu a pokud jsem to správně našel, tak se jedná o díl 9023LK a chtěj za něj 706,-, což mi příde fakt absurdní A teď muj dotaz - nevíte kde se dá pořídit nějaká levnější alternativa? ...já to nikde nemůžu najít... Díky za rady Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Alternativa? Vrakáč.... Jinak originál.... Citovat
Ferry Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 ano cena toho tesneni je vcelku vysoka, alternativa neexistuje, jedine sehnat na vrakovisti nebo od nekoho kdo rozebira 406 ( doporucil bych napr. clen Devils-Night tady na klubu ) na dily Ty plastove prichytky nastesti stoji par korun, tak ty kup v Peugeotu Citovat
vovecka Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Aha, tak jste mě moc nepotěšili Tak to ja ještě omrknu tu mojí gumu, jestli by to nešlo nějak slepit, popř. jestli by to nevyřešili jen ty nový čudlíky... Dík za rady, přinejhorším teda vyrazim na vrakáč...i když nevim moc kam, párkrát jsem něco sháněl a chtěli za to prachy skoro jak za nový... Citovat
Ferry Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 doporucil bych toho Davida tady z klubu koukam ze mas i Prahu, tak by sis k nemu mohl zajet osobne Citovat
maty_s Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Ahoj, řešil jsem to co ty. Čudle se dají koupit normálně v peugeotu cena za kus cca 7-10kč. Obj. číslo už asi nemám, ale podívám se po něm. Výměna je jednoduchá jako facka :-) Citovat
Chepp Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 mel sme stejny problem. tak sem nakonec nakoupil cudle a povimenoval sem je a od te doby klid.. ale kup jich vic nez min... ja jich vzal deset a bylo to malo... Citovat
vovecka Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Já to typuju na obj.č. 699786, ale jistej si nejsem...tak díky za rady, tudle opravu snad zvládnu sám Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: vovecka Já to typuju na obj.č. 699786, ale jistej si nejsem... Je to tak a jsou za závratnou sumu. 0000699786 SPONA 2,50 CZK 2,98 CZK 2,98 CZK Citovat
hugo.v.r. Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Tak tyhle gumy mi pijou krev taky průběžně. Jenže když jsem koukal pod tu gumu, jsou ty čuflíky utrhaný jakoby od tý čepičky. Zatím jsem to v tom místě utržení dycky přilepil vteřiňákem . Japa se ale do tý gumy ty čudle dostanou ? Nasypat z boku a trefovat odzadu do děr ? Prosím, kdo jste to už dělal, poraďte. Díky. Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Ta guma je jakoby přehnutá dolů. Ty čudlíky se do ní strčí zespoda a pak už jen trefit díru. Už to chvíli bude co jsem je tam dával tak si teď nejsem jist. Jo a opravdu těch čudlíků kupte víc. Nejen, že mi jich pár spadlo ale hlavně tam těch dírek je víc než se dá čekat. A jak jste na tom s vnější gumou dveří co vede od zrcátka podle okna k B sloupku a od B sloupku po trojúhelníček v zadních dveřích? Snad víte jakou myslím. Mám na ní takové puchýře, vypadá to jako kdyby byla rezatá ale je to guma. Je to asi sluníčkem, nebo fakt nevím. Nová se mi nějak kupovat nechce. Vypadá tak jen ta moje nebo je to problém u víc aut? Citovat
Ferry Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 To BoneDaddy ta tesnici lista kolem oken, kterou mas na mysli ma uvnitr kovovou vyztuhu, ktera rezne a dela ty puchyre, ja ji mam nastesti v pohode, a to je original r.v. 96, ale videl jsem uz v ruznych stavech rozkladu Citovat
maty_s Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Přesně jak píše BoneDaddy. Guma je vlastně jako podkova. Starý čudlíky co jsou v kastli buď vyndej kleštěma nebo když to nepůjde tak je zaraž šroubovakem. Nový jen nandáš do gumy a zacvakneš. Pokud je jich víc špatných vedle sebe tak je nejdřív všechny vyměň a pak zacvakej najednou Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Ferry ta tesnici lista kolem oken, kterou mas na mysli ma uvnitr kovovou vyztuhu, ktera rezne a dela ty puchyre Já vím že tam je kov uvnitř, ale dle ohebnosti jsem hádal hliník či nějakou slitinu ale že by tam mohl být kov který opravdu rezne. Jo, já taky viděl různé stavy rozkladu a nebo ta guma prostě nedržela všude přidělaná a odchlípla se. Ta moje potvora má jen ty nevzhledné puchýře. Nevíš prosím tě, jak se mění? Jak to drží podle okna? Vepředu je i pod zrcátkem že? A vzadu to je jak? Na novém modelu je guma toho trojúhelníku a tahle rozdělená, jak to drží tam? Ale těch 900 v Peugeotu je docela ranec, a to mám špatnou tu u řidiče a spolujezdce za ním. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: maty_s Přesně jak píše BoneDaddy. Guma je vlastně jako podkova. Starý čudlíky co jsou v kastli buď vyndej kleštěma nebo když to nepůjde tak je zaraž šroubovakem. Nový jen nandáš do gumy a zacvakneš. Pokud je jich víc špatných vedle sebe tak je nejdřív všechny vyměň a pak zacvakej najednou Díky oběma za radu ! Já měl obavy, že to je jako uzavřená gumová roura. A protože mi to drží tak navetcho, tak jsem za to radši moc nebral, takže tvar gumy mi byl neznámej. Citovat
mmmb Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 jo a kupsi těch čudlíku hned víc, sem tam zakopneš a furt litat pro jeden čudlík.. Citovat
Petr0604 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 My je prodáváme v práci, ale náhražku a vypadá to úplně stejně, jen nevím kolik stojí. Popř. můžu v pondělí zjistit.... Citovat
mmmb Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 no jednu náhražku jsem taky kupoval, ale měla o 0,5mm větší průměr a nechtěla vlést do dírek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.