TomasNM Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Zdravim lidi. Mam dotaz,ci do Evasiona existuje cosi take ako zadne plato alebo nejaka roleta ako byva u kombikov,aby zakryl zadny priestor za strednym sedackovym radom pod oknami? Teraz mam zadne sedadla vonku,mam v tom nejaky naklad a je to tam vsetko ako vo vyklade. Do buducna to chcem nejako osetrit,ale neprisiel som na to ako,ak neratam investiciu do folii(to chcem riesit na dalsie leto,ked pride cas stanovaciek). Poradite? Diky [upravil dne 30/9/09 TomasNM] Citovat
varic Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Existují 2 varianty - delší 3 dílná, když nemáš osazenou poslední řadu, nebo máš sklopená sedadla a jenom takový pruh, za třetí řadu sedadel. Musí k tomu být v bocích uchytávací lišty. Nabízí se to někdy tady, na ebay, na aukru. Zapátrej. Citovat
oddie Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Malé za třetí řadu mám, jestli někdo chcete Citovat
TomasNM Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 Dik za odpovedi. Ja by som bral velky ked je zadna 3sedacka vonku. Viete ako sa to nazyva,pod cim to na nete hladat? Jo a na bocnych stenach som nenasiel ani naznak nejakeho uchytu na take cosi. Kua tak ako to ti francuzi mysleli? [upravil dne 12/10/09 TomasNM] Citovat
TomasNM Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 Asi to vyriesim tak,ze vyrezem z dosky taky tvar,potiahnem platnom a postavim na nozicky ako stolik ked uz inac nie. Citovat
robil Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Zkus se podívat na aukru,někdo ho tam v sekci 806 nabízí za 1000,- Kč,ale nevím jestli jsou k tomu boční lišty. Citovat
Czedisonek Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 To nemá žádné boční lišty, je to uchyceno vzadu u sedaček za takové kolíčky, pak to leží na oplastování boků kufru a u dveří se to zase zasouvá za takové kolíčky. A dá se to složit na tři díly. Citovat
Czedisonek Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 jinak je právě v aukci tady: http://www.aukro.cz/item775875662_peugeot_806_citroen_evasion.html Citovat
robil Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Nevím jak u jiných aut,ale já tam mám na každé straně jednu dlouhou a jednu krátkou lištu,která není součástí oplastování.Jinak minulá 806 byla už z výroby sedmi místná vč. sedaček a měla jenom tu krátkou lištu na malé plato . Citovat
TomasNM Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 Hmmm,tak ja tam nemam absolutne nic take podobne,len krytovanie bokov bez naznaku nejakej diery na skrutky,nic... Citovat
Czedisonek Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Já to mam úplně stejně jako je to na té fotce, myslel jsem že je to standard. Takže pokud není tak asi zakoupení jen toho plata nepomůže, bohužel Citovat
Czedisonek Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Ale jak jsem už psal v jiným vlákně, byl jsem minulej víkend v Autolandu Sluštice (nechci dělat zdarma reklamu) a bylo tam Evasionů, Ulysse a 806 dost a dost, tak snad by se to dalo z nějakýho auta vytáhnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.