Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim lidi.

Mam dotaz,ci do Evasiona existuje cosi take ako zadne plato alebo nejaka roleta ako byva u kombikov,aby zakryl zadny priestor za strednym sedackovym radom pod oknami? Teraz mam zadne sedadla vonku,mam v tom nejaky naklad a je to tam vsetko ako vo vyklade. Do buducna to chcem nejako osetrit,ale neprisiel som na to ako,ak neratam investiciu do folii(to chcem riesit na dalsie leto,ked pride cas stanovaciek). Poradite?

Diky

[upravil dne 30/9/09 TomasNM]

Odesláno

Existují 2 varianty - delší 3 dílná, když nemáš osazenou poslední řadu, nebo máš sklopená sedadla a jenom takový pruh, za třetí řadu sedadel. Musí k tomu být v bocích uchytávací lišty. Nabízí se to někdy tady, na ebay, na aukru. Zapátrej.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dik za odpovedi. Ja by som bral velky ked je zadna 3sedacka vonku. Viete ako sa to nazyva,pod cim to na nete hladat? Jo a na bocnych stenach som nenasiel ani naznak nejakeho uchytu na take cosi. Kua tak ako to ti francuzi mysleli?

[upravil dne 12/10/09 TomasNM]

Odesláno

To nemá žádné boční lišty, je to uchyceno vzadu u sedaček za takové kolíčky, pak to leží na oplastování boků kufru a u dveří se to zase zasouvá za takové kolíčky. A dá se to složit na tři díly.

Odesláno

Nevím jak u jiných aut,ale já tam mám na každé straně jednu dlouhou a jednu krátkou lištu,která není součástí oplastování.Jinak minulá 806 byla už z výroby sedmi místná vč. sedaček a měla jenom tu krátkou lištu na malé plato .

post-0-14109610216558_thumb.jpg

Odesláno

Ale jak jsem už psal v jiným vlákně, byl jsem minulej víkend v Autolandu Sluštice (nechci dělat zdarma reklamu) a bylo tam Evasionů, Ulysse a 806 dost a dost, tak snad by se to dalo z nějakýho auta vytáhnout

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...