Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já tlačítko nemám, ale jak je záslepka, vedle tlačítka zamykání auta zevnitř, tak do té záslepky jsou vodiče (předpokládám ESP) přivedeny. Jestli se nemýlím tak by stačilo sehnat tlačítko a možná oživit v řídící jednotce a mohlo by to fungovat.

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

a nechal si už někdo ESP opravovat? V P-servise chtějí za čidlo 5tis. + práce. Dá se to udělat nějak \"svépomocí\"? Neůže být to čislo nějak \"špinavé\"?

Díky

Aké čidlo? Ako pozerám, tak pozerám, najdrahšie čidlo (snímač otáčok kolesa) je za 46,27 Euro :myslim

Odesláno

Taky tam to tlačítko nemám :nevim

Blíží se zima a pokud se budou používat sněhové řetězy,tak by se mělo esp vypnout... Takže jedině dodělat..

Zase dukáty fuč :grr

Odesláno

dráty mám, tlačítko ne. Má tu někdo zkušenost, jestli stačí dráty spojit a je vypnuto, nebo je třeba i nastavit BSi? sehnat tlačítko na vrakovišti nebude problém, nouzově si pomůžu třeba tlačítkem na zamykání - protože se vevnitř nezamykam :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak jsem se také číhnul a k tlačítku vedeou také vodiče a dokonce na nich naměřím napětí ale pochybuju že mám ESP , že jsou někde vyvedené vodiče přece neznamená že ta věc tam je ne ?? vodiče mi taky vedou na to místo kde je tlačítko pro alarm a alarm nemam (nebo tam není aspon to tlačítko ) , a jestli bych mohl otázku pro ty co mají ESP ale nemají tlačítko jestli se jim při startování rosvítí kontrolka ESP ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...