hardhouse.trip Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 The Incredible Machines byla taky dobrá hra... Bomberman -> to je legenda Citovat
Big Tommy Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 call of duty mw2 online, fifa 2012 online, crysis 2 atd Citovat
nemec.cb Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Goblins 1,2,3 hlavně 3 ta byla boží \"když si vzpomenu na odpálení golfového míčku na křídle lodi tak se směju\" Lary 1 to byla tuším ještě ega grafika a dalších 6dílu ve vga grafice Citovat
JakubkoSK Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Ja som hrával Mafia 1 Mafia 2 teraz euro truck simulator 2 a dohral som Scania truck driving simulator a Skúšal flight simulátor x ale nič z toho... [upravil dne 31/3/14 16:19 od JakubkoSK] Citovat
Almanil Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Já nejvíc času strávil u Civilizace, hrál jsem všechny díly, ale asi nejvíc jsem hrál druhý díl -scénář II. světová válka. A teď mě celkem začal bavit Battlefield 2: Bad company, po netu je to celkem záživné, a pro rekreační hraní rozhodně lepší než Arma, kde se do toho dostat je pro mě nadlidský úkol Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Já sice ne, ale jeden kámoš to pařil 24h denně, 7 dní v týdnu, až se kvůli tomu ta jeho s ním rozvedla Citovat
h4wk3y Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 nehraju na PC, ale na xboxu360 A vicemene te parim celou serii CoD... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 já zas valím série GTAcek. Od Vice City po pětku. Buď na PC nebo na PS3... Citovat
deeper Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 No jelikož mě baví hry typu GTA, tak samozřejmě je, potom Saint ROW, pak na PS3 saboteur, to samé co GTA, ale z okupované Paříže. Naprostý luxus, začal jsem už asi po sedmý od začátku. No a před dvěma lety jsem začal s Assassinama, aktuálně mám v PC koupený black flag. Jinak jsme s mým 4 letým synkem začali na PS3 pařit Rub-a-dub https://www.youtube.com/watch?v=dqkvZ1x41bo. Je to normální malej závislák. Pokud víte o nějakých super nenáročných hrách pro takhle malé děti sem s nimi, máme něco od Disneyho, ale to je zatím moc složitý(skákání, postřeh atd) Citovat
h4wk3y Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 assassins creed Black flag mam taky, ale nejak me to nechytlo, prijde mi to dost tezky a relativne brzo se mi uz nedari udelat nejakou misi, takze me to prestalo bavit... moje nejoblibejsi hra je proste Mafia ... a kdyz je doma nejaka akce, tak se nejlip hraji nejake sporty na kinectu.... Citovat
KingSpade Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Assassins Creed Black Flag. Pohoda prošel jsem to s pauzami za týden....to už mi více dalo zabrat GTA4 + oba DLC Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 a kdo pařil takový ty starý fláky - Project IGI 1 a 2? Citovat
John Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 hardhouse.trip : oboje jsem hrál a u jedničky jsem se pěkně nervoval vždycky hlavně z důvodu,že hra nešla uložit v průběhu mise... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 to jo, to bylo vždycky o nervy. Chtělo to pařit pomalu...nebo používat cheaty... Citovat
John Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 hardhouse.trip : cheaty to nebylo pro mě a hlavně u těhlech her... vždycky jsem si tu misi plánoval pomalu a pořád používal ESC a pauzu Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 No,ono šlo spíš celkově tu hru hrát pomalu...skrývat se, promyslet útok Jenže u téhle hry nepoužívat cheaty jakž takž šlo, protože tě 3x trefili a furt jsi ještě žil... U Flashpointa jedna kulka do hlavy a hotovo...tam jsem to vydržel asi půl roku, ale pak došla trpělivosti, takže Google a \"cheat na nesmrtelnost Operation Flashpoint\" Citovat
Háček Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Zdarec klubáci , přidávám další pecku ... pod ruce se mi dostala hra/simulátor Spin Tires , kdo nezná, je to dá se říct terénní simulátor, moc šancí na uspěch sem jí nedával ale ted na to mám jinačí názor přihazuji pár svých fotek Tady sem převrátil Volvo FM naložený dřevem Záběr na pneumatiku Citovat
Moral3z Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Já hraju Car repair simulator a hraju si na opraváře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.