Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Goblins 1,2,3 hlavně 3 ta byla boží \"když si vzpomenu na odpálení golfového míčku na křídle lodi tak se směju\"

Lary 1 to byla tuším ještě ega grafika a dalších 6dílu ve vga grafice

Odesláno

Ja som hrával Mafia 1 Mafia 2 teraz euro truck simulator 2 a dohral som Scania truck driving simulator a Skúšal flight simulátor x ale nič z toho... :papa

[upravil dne 31/3/14 16:19 od JakubkoSK]

Odesláno

Já nejvíc času strávil u Civilizace, hrál jsem všechny díly, ale asi nejvíc jsem hrál druhý díl -scénář II. světová válka. A teď mě celkem začal bavit Battlefield 2: Bad company, po netu je to celkem záživné, a pro rekreační hraní rozhodně lepší než Arma, kde se do toho dostat je pro mě nadlidský úkol :)

Odesláno

No jelikož mě baví hry typu GTA, tak samozřejmě je, potom Saint ROW, pak na PS3 saboteur, to samé co GTA, ale z okupované Paříže. Naprostý luxus, začal jsem už asi po sedmý od začátku. No a před dvěma lety jsem začal s Assassinama, aktuálně mám v PC koupený black flag. Jinak jsme s mým 4 letým synkem začali na PS3 pařit Rub-a-dub https://www.youtube.com/watch?v=dqkvZ1x41bo. Je to normální malej závislák. Pokud víte o nějakých super nenáročných hrách pro takhle malé děti sem s nimi, máme něco od Disneyho, ale to je zatím moc složitý(skákání, postřeh atd)

Odesláno

assassins creed Black flag mam taky, ale nejak me to nechytlo, prijde mi to dost tezky a relativne brzo se mi uz nedari udelat nejakou misi, takze me to prestalo bavit...

moje nejoblibejsi hra je proste Mafia :D... a kdyz je doma nejaka akce, tak se nejlip hraji nejake sporty na kinectu....

Odesláno

hardhouse.trip : oboje jsem hrál a u jedničky jsem se pěkně nervoval vždycky hlavně z důvodu,že hra nešla uložit v průběhu mise...

Odesláno

hardhouse.trip : cheaty to nebylo pro mě a hlavně u těhlech her... :D vždycky jsem si tu misi plánoval pomalu a pořád používal ESC a pauzu :D

Odesláno

:D

No,ono šlo spíš celkově tu hru hrát pomalu...skrývat se, promyslet útok :D

Jenže u téhle hry nepoužívat cheaty jakž takž šlo, protože tě 3x trefili a furt jsi ještě žil... U Flashpointa jedna kulka do hlavy a hotovo...tam jsem to vydržel asi půl roku, ale pak došla trpělivosti, takže Google a \"cheat na nesmrtelnost Operation Flashpoint\" :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdarec klubáci , přidávám další pecku :D ... pod ruce se mi dostala hra/simulátor Spin Tires , kdo nezná, je to dá se říct terénní simulátor, moc šancí na uspěch sem jí nedával ale ted na to mám jinačí názor :)

přihazuji pár svých fotek

10441347_821104294569410_6900911753627126951_n.jpg

Tady sem převrátil Volvo FM naložený dřevem :D

10366269_821104677902705_8992363768270327541_n.jpg

Záběr na pneumatiku

10382738_821104311236075_4414168739494931547_n.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...