Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zjistil jsem, že mi ve spoji mezi katalyzátorem a druhou částí výfuku profukuje a dělá to takový ten zvuk, jako když je výfuk děravý - ale je v pořádku až na ten spoj. Kámoš mi radil, že na to je tmel, kterým se to utěsní, ten tmel vytvrdne a je to opraveno. Prý už to několikrát utěsňoval na různých autech.

Máte s tím někdo zkušenosti ??? :super

díky

M.

Odesláno
Původně zaslal: Petr0604

Ahoj, celkem to funguje, jen to na to mázneš a ono to zatvrdne, říká se tomu \"cementová pasta\". Jinak ji dělá třeba Bosal.

takže myslíš, že to mám zkusit ?? mi to připadá jako \"hujeřina\" opravovat výfuk nějakou pastou. Ale pokud to vyrábí BOSAL (což beru jako solidního výrobce) tak proč ne...... :roker

Odesláno

Mě to právě foukalo i pod to sponou, každý díl výfuku byl od jíného výrobce tak to asi nesedělo jak mělo. Dal jsem pod tu sponu ještě tu pastu a byl klid. Teď jí tam dávám při každý výměně. Jinak s ní jdou krátkodobě zatmelit i menší díry na výfuku, ale to moc dlouho nevydrží, protože se vyklepe.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Jinak s ní jdou krátkodobě zatmelit i menší díry na výfuku, ale to moc dlouho nevydrží, protože se vyklepe.

V tom případě lze tu zatmelenou díru ještě zakrýt takovou \"gumovou\" bandáží co se prodává na rychlé opravy výfuku. :)

Odesláno

Koupil jsem v Benexu pastu od Walkera a utěsnil jsem tím výfuk mladý na 106. Stojí to pár kaček a musím říct, že to pomohlo. Sice nevím, jak dlouho to vydrží, ale kdyby alespoň rok, tak pohoda ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...