Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chystám se měnit podávací palivové čerpadlo v nádrži. Peugeot 406 2.0 HDi 80kw r.v.00. Občas se mi zasekává při startu, takže předpokládám že je přidřené, nebo jsou špatné uhlíky. Chci se zeptat, jestli je po výměně nutné odvzdušnění, popř. jak na to? Stačí povolit odvzdušňovací šroub u nádobky palivového filtru, při natočeném motoru? Předem děkuji!!

[upravil dne 13.9.09 Stepkao]

Odesláno

Nic se odvzdušňovat nemusí, nové čerpadlo smao vytlačí vzduch do nádrže vracečkou. To dole na nádobě filtru není odvzdušňovák, ale odkalovák, když měníš filtr, aby jsi první vypustil případnej bordel ze spod nádoby a aby Ti nafta necákala vrchem.

Pokud Ti to pomůže tady máš malej návod jak na výměnu, teda pokud nemáš komplet celej koš, to je pak docela sranda.

http://mdy.sweb.cz/Pumpa/Default.html

[upravil dne 14.9.2009 Xantik]

Odesláno

Už ho mám venku, ale nesjpíš budu mít celej koš, ale jinak dorej návod... Prozatím se mi nedaří sehnat, mám totiž Bosch s koncovým číslem 005 a ten bohužel není skladem, ale zítra se mi maj ozvat, tak snad něco bude, jinak budu muset shánět přes Peugeot a to se mi zrovna nechce... Jinak zatím díky za rady...

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Otázka do pléna - kde sháníte samotné to čerpadlo, bez toho koše? V Kelly je na obrázku i s košem, jako komplet.

autoriz.zástupce BOSCH Ostrava--20 minut tukal do počítače údaje z malého OTP,pak čuměl na obrazovku,pak jsem mu dal číslo mobilu--že se ozve,asi umřel--je to 14 dní a nic--no comment:roker

P.S.pořád mi nabízel jen celek i s košem za 8499 kč !!!!!!!!!!:o:o:o (mám celé čerpadlo nové asi rok--zjištoval jsem dodávku samotného čerpadla pro zájemce z pežot klubu a za jakou cenu...,chtěl jsem to tady pak napsat)

[upravil dne 19/12/09 ozzy56]

Odesláno

Sehnat jde v Boschi. Ale pokud umíš celej komplet za 2,5k, neřešil bych to a šel do něj, za lepší cenu seženeš jen Polské MTM, zatím jen na něm odzkoušeno cca 40tisíc a drží. Dovezl jsem jich přes deset, už přesně nevím a zatím všechny šlapou. Cena v Pl 185zl což je cca 1150,-Kč, jenže s poštovným se to nevyplatí, musel by pro to někdo zajet.

Komplet koš v PL od MTM 210zl. Jednu tuhle srandu vozím v kufru.

Vdo Siemens koše jsou lacinější než ty od Bosche.

www.pompy.net

[upravil dne 21.12.2009 Xantik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...