Otan Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: Marcel505 Pokud je to v rozumné míře, tak mi podpisy s obrázky nevadí. Horší je, když to rozšiřuje stránku a já pak musím pro přečtění celého příspěvku posouvat stránku do stran. Ano, toto je také problém.:papa Citovat
marko306 Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 ja sem chodím furt cez mobil, tak posúvam do strán stále:D Citovat
wooody Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 To ja taky prer pc sem tu malo kdy takze ja sem zvyklej Citovat
Otan Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: urdemala Mně to spíš vadí - když sem chodim, tak předevšim kvůli názorům. To poslední co mě zajímá jsou nějaký hokusy pokusy mladých \"grafiků\" :-)) ve photoshopu. No a ty výčty aut od pradědečka na 12 řádků, jak už tu padlo, to je každýmu taky k prdu. Pak si člověk otevře nějaký téma a kolikrát je to až třetina obsahu furt jenom ty stejný podpisy, který jsem viděl už tisíckrát viděl. V podstatě bych byl pro nějaký omezení, kdyby to šlo.. - třeba maximum 80 pixelů, ať si tam dává kdo chce co chce, ale ať to neruší ostatní. No, já tam těch aut měl namaštěných 15, ale pradědeček ještě nejsem, i když asi brzy budu. Tak mi to odpusťte, již jsem se polepšil. Napsal jsem jich tam tolik proto, protože jsem si myslel, že se to má, psát auta, které jsme měli před tím posledním. No a taky jsem chtěl trochu zamachrovat!:P Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: Garfield A já bych pro změnu navrhoval všechny, kdo jak Tataři píší \"mě\" (to vadí/nevadí) namísto \"mně\", vyřadit z hlasování. Tím by zbyla k hlasování jen Permonice a pak pár lidiček, kteří se tomu mazaně vyhnuli tím, že použili formulaci \"vadí/nevadí mi\"..... A hned by dohoda byla jednodušší Jé Kocuř se nám probudil:D:D:D Citovat
urdemala Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: Otan Původně zaslal: urdemala Mně to spíš vadí - když sem chodim, tak předevšim kvůli názorům. To poslední co mě zajímá jsou nějaký hokusy pokusy mladých \"grafiků\" :-)) ve photoshopu. No a ty výčty aut od pradědečka na 12 řádků, jak už tu padlo, to je každýmu taky k prdu. Pak si člověk otevře nějaký téma a kolikrát je to až třetina obsahu furt jenom ty stejný podpisy, který jsem viděl už tisíckrát viděl. V podstatě bych byl pro nějaký omezení, kdyby to šlo.. - třeba maximum 80 pixelů, ať si tam dává kdo chce co chce, ale ať to neruší ostatní. No, já tam těch aut měl namaštěných 15, ale pradědeček ještě nejsem, i když asi brzy budu. Tak mi to odpusťte, již jsem se polepšil. Napsal jsem jich tam tolik proto, protože jsem si myslel, že se to má, psát auta, které jsme měli před tím posledním. No a taky jsem chtěl trochu zamachrovat!:P mysli, že o tebe otane ani tak nejde.. i když je pravda, že ty sis to nedávno taky uvědomil, jak je to zbytečný, viď :-)) Citovat
Otan Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Byl jsem ubit rozumnými argumenty, do té doby mne to vůbec nenapadlo.:papa Odstraněny citace z předchozího příspěvku. RH [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
Otan Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Další pojeb. Už to tu bude jak ve škole.:D Odstraněna citace předchozího příspěvku. A chovej se slušně, díky. [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Odstraněna citace předchozího příspěvku a bude hůř [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
.mycTD Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 otan: kurt mel na mysli, ze citace bezprostredne predchazejiciho prispevku je zbytecna. zbytecnejsi, nez podpis. Citovat
Kurt Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Ale on to chápe, jen dělá vlny. Minimaxa má pravdu. Já neříkám nic, ale na má slova dojde. Citovat
Otan Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Samozřejmě to chápu, ale někdy reaguji na příspěvek, ale mezi něj se dostanou jiné a můj ztrácí smysl. Proto citace.Howg.:papa [upravil dne 9/9/09 Otan] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: minimaxa Odstraněna citace předchozího příspěvku a bude hůř [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] hele, Hurvajz, že ti seberu myš Citovat
wooody Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: minimaxa Odstraněna citace předchozího příspěvku a bude hůř [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] hele, Hurvajz, že ti seberu myš co dokaze mys dokaze i klavesnice Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 RH. Ale už toho nechte no jo, stejně nám to zase smaže [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: minimaxa Odstraněna citace předchozího příspěvku a bude hůř [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] hele, Hurvajz, že ti seberu myš Css, já mám myší tady:D:D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: minimaxa Odstraněna citace předchozího příspěvku a bude hůř [upravil dne 9/9/09 Radek Hurvajz] hele, Hurvajz, že ti seberu myš Css, já mám myší tady:D:D:D ok, tak naposled Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.