rimmer Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 ja to chci taky uz to nekdo mate ? napis na robox@volny.cz , diky, Rimmer Citovat
Fusion Odesláno 5. září 2004 Autor Odesláno 5. září 2004 porad na tom pracuju. je to strasna vzacnost a ne kazej to da z ruk. nemuzu slibit kdy bude ale bude. urcite dam vedet Citovat
Fusion Odesláno 6. září 2004 Autor Odesláno 6. září 2004 tak panove, vypada to slibne, uz asi jenom platba a zaslani. borec me psal cosi, cemu sem nerozumel, mozna je ten manual motorove jenom pro diesely, ale nevim to jiste, dam vedet Citovat
rimmer Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Tak mi to prislo...346,- celkem. Je to docela dost ale snad to pomuze pri opravach a tak. Sranda je, ze Revue Technique P 605 za vic nez litr co sem si objednal z netu o vanocich je tam oskenovana Nechcete to nekdo prodam za pulku puvodni ceny )))) Ale muzu potvrdit je je tam toho vskutku velice hodne..elektrika, vselijake detaily hodnoty soucastek, cidel odporu apod... Citovat
Fusion Odesláno 23. září 2004 Autor Odesláno 23. září 2004 rimmer: tak ta naše státní pošta je sakra rychlá! Z Brna včera v 15 do dnešního rána bych k tobě snad nedorazil ani svým strojem jinak sem rád že se líbí.... ohledně toho poštovnýho - nechápu proč stojí 56Kč, ptal sem se kolik by to bylo do německa (ale nejde dobírka) tak to bylo 66Kč [Editován dne 23/9/04 Fusion] Citovat
rimmer Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 kdybys zabalil CD do te penove hrube ochranne obalky (normalne bez obalu, jen CD) obalka stoji 6 korun, a znamka na to 10, tak to mas levnejsi....ja takhle posilam cedla nebo dvdcka kamosovi taky...je to do 50g takze to tak muze byt Citovat
Petr605 Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Taky mi přišlo včera, ale uvidím ho až dneska. Ad pošta: těším se až někdo vymyslí nějakej email na balíky, abych moh\' definitivně kopnout Českou poštu do pr....e. Tak nehorázný ceny se jenom tak nevidí. Když jednou za rok potřebuju něco poslat, tak vždycky nevycházím z údivu, co si dovolí za to říct. A ty ceny za posílání peněz přes složenky, to je kapitola sama pro sebe... Citovat
rimmer Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 jo to znam...objednal jsem si baterku do mobilu za 250 korun a dalsi kilo sem dal za obchodni balik OMG Citovat
Fusion Odesláno 26. září 2004 Autor Odesláno 26. září 2004 A hádejte kolik stojí PostFax? Sem si ríkal Brno - Hradec nějakých 6kč?... HEHE 40 KORUN! vyděrači. 1 papír faxem 4 pětky... Citovat
poulmm Odesláno 6. březen 2006 Odesláno 6. březen 2006 Zdravím všechny, mám P605 2,5TD v plné vábavě , o to CD s manuálem mám taky zájem, určitě ho beru, dík. Pavel pavelmaj@email.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.