Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 - hydraulika zadních dveří

Recommended Posts

Odesláno

Koupit se dá všechno. Bratránek to taky řešil, koupil něco z druhovýroby a dal za ně něco přes dvojku (jestli si to dobře pamatuju). Na vrakáč bych pro takovýhle věci nechodil. Nikdy nevíš v jakým to je stavu. A taky nemá cenu měnit jenom jeden...

• O 3 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: Petr605

Koupit se dá všechno. Bratránek to taky řešil, koupil něco z druhovýroby a dal za ně něco přes dvojku (jestli si to dobře pamatuju). Na vrakáč bych pro takovýhle věci nechodil. Nikdy nevíš v jakým to je stavu. A taky nemá cenu měnit jenom jeden...

Zdravím.

Mám sice jiné auto (Mazdu), ale stejný problém - padají mi zadní dveře na hlavu. Na netu jsem našel obrázek, na kterém je vidět vzpěru zadních dveří, na které je navařený autoventilek - borec si asi dofoukává vzpěru podle potřeby. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Co na to říkáte?

post-0-14109597215743_thumb.jpg

Odesláno

Původně zaslal: TB

V lednu jsem kupoval dvě vzpěry z druhovýroby za 802,-Kč. Je to celkem přijatelná cena. Fungují bez problémů i v hlubokých mrazech.

No za 2litry bych je nekupoval,za těch 802 bych do toho šel,to už neni tolik,službu to udělá stejnou,zeptej se v prodejně na felinu tam bude možná eště levnější

Odesláno
Původně zaslal: jihra

Zdravím.

Mám sice jiné auto (Mazdu), ale stejný problém - padají mi zadní dveře na hlavu. Na netu jsem našel obrázek, na kterém je vidět vzpěru zadních dveří, na které je navařený autoventilek - borec si asi dofoukává vzpěru podle potřeby. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Co na to říkáte?

Tak to je náhhera!!Tomu říkám lidová tvořivost :potlesk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...