Fusion Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Brachovi nedrží na 306 zadní dveře otevřený protože je tam jetá ta hydraulika. Dá se to nějak spravit nebo koupit nový? popř. z vrakáču... Citovat
Petr605 Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Koupit se dá všechno. Bratránek to taky řešil, koupil něco z druhovýroby a dal za ně něco přes dvojku (jestli si to dobře pamatuju). Na vrakáč bych pro takovýhle věci nechodil. Nikdy nevíš v jakým to je stavu. A taky nemá cenu měnit jenom jeden... Citovat
Fusion Odesláno 22. červenec 2004 Autor Odesláno 22. červenec 2004 no teďka používá zánovní mop jak podpěru Citovat
Lucky Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 cece to je divny s tema vzperama. jamam auto stary 13 roku a ty vzpery jsou jako novy. A to do kufru lozim hodne casto. Asi mam stesti Citovat
TB Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 V lednu jsem kupoval dvě vzpěry z druhovýroby za 802,-Kč. Je to celkem přijatelná cena. Fungují bez problémů i v hlubokých mrazech. Citovat
jihra Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: Petr605 Koupit se dá všechno. Bratránek to taky řešil, koupil něco z druhovýroby a dal za ně něco přes dvojku (jestli si to dobře pamatuju). Na vrakáč bych pro takovýhle věci nechodil. Nikdy nevíš v jakým to je stavu. A taky nemá cenu měnit jenom jeden... Zdravím. Mám sice jiné auto (Mazdu), ale stejný problém - padají mi zadní dveře na hlavu. Na netu jsem našel obrázek, na kterém je vidět vzpěru zadních dveří, na které je navařený autoventilek - borec si asi dofoukává vzpěru podle potřeby. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Co na to říkáte? Citovat
vendelinek Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: Petr605 Koupit se dá všechno. Bratránek to taky řešil, koupil něco z druhovýroby a dal za ně něco přes dvojku (jestli si to dobře pamatuju). Na vrakáč bych pro takovýhle věci nechodil. Nikdy nevíš v jakým to je stavu. A taky nemá cenu měnit jenom jeden... Původně zaslal: TB V lednu jsem kupoval dvě vzpěry z druhovýroby za 802,-Kč. Je to celkem přijatelná cena. Fungují bez problémů i v hlubokých mrazech. No za 2litry bych je nekupoval,za těch 802 bych do toho šel,to už neni tolik,službu to udělá stejnou,zeptej se v prodejně na felinu tam bude možná eště levnější Citovat
klumir Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: jihra Původně zaslal: Petr605 Koupit se dá všechno. Bratránek to taky řešil, koupil něco z druhovýroby a dal za ně něco přes dvojku (jestli si to dobře pamatuju). Na vrakáč bych pro takovýhle věci nechodil. Nikdy nevíš v jakým to je stavu. A taky nemá cenu měnit jenom jeden... Zdravím. Mám sice jiné auto (Mazdu), ale stejný problém - padají mi zadní dveře na hlavu. Na netu jsem našel obrázek, na kterém je vidět vzpěru zadních dveří, na které je navařený autoventilek - borec si asi dofoukává vzpěru podle potřeby. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Co na to říkáte? Tak to je náhhera!!Tomu říkám lidová tvořivost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.