Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Skrvna na zemi od oleje - WAPkou + čím (jaká \"medicínka\") vyčistit mastnotu nejlíp a nejlevnějc ?

Recommended Posts

Odesláno

ak je to tam dlhšie tak to sa vpilo do betónu, asfaltu alebo kde to je. Vapex je na čerstvé škvrny.

Ako tu už bolo napísané, technický benzín, vydrhnúť a nechať odpariť a čo zostane flak tak, mechanicky odstrániť alebo počkať pár mesiacov alebo rokov.

Odesláno

No samotnýho mě to sere a bylo mi něžně naznačeno, že bych si pod to auto aspoň mohl něco dat když už mě z toho chčije olej :mrk Ono párkrát dobrý, ale za rok, je to kaluž no :-D

Odesláno

Ja nechapem co resis, zeber drotenou kefu a vydrhni to ...

Mildik, otocit nesla, s jedne strany ma vzor :)

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Bruska je drstická vůči parkovacímu místu to radši nedělat nic :D Chtěl sem to dělat dneska ale pršelo.. Zkusím ten benzín vs. wap...

To nepomuze ... Zazranou spinu odtah nevytahne.

Vrstvu, ktera je nasakla olejem, musis odstranit. Casto to byva iba vrchni vrstva.

Proto petre navrh brousku, a ja ty hovoril a drotenej kefe. S nou zosuchas vrchnu vrstvu, ktera je od oleje, a o nejaky mesic se to misto normalne uspiny jak okoli, a nic nebude poznat ...

Odesláno

alebo pozry nejaký najperfektnejší odstraňovač mastných fľakov od oleja na parkovisku z WS teleshopingu od Horsta, grátis k tomu dostaneš piesok alebo vaničku na olej a ak zavoláš do desiatich sekúnd tak...:roll serem na to :D

Odesláno

Nedělej si s tím žádný bobky, postříkej to čističem kol ten ve spreji a ned to stříkni vapkou pak to na mokrý posip jemným prachem.A stím tečením oleje to vyřeš tak že pod to místo kde to kape uvaž plechovku od sardynek tak aby ten olej co tam nakape se za jízdy vyfoukal a pokoj.Musíš si s tím uvázáním pohrát at je to vyvážený a olej nestříká na podlahu Tak se snaž,Skušenosti s mnoha Škodovek od 105 až po 1203.

Odesláno

Přesně tak, na kdejaký lepší benzínce koupíš bud čistič disků kol a nebo rovnou čistič motorů ve spreji, nastříkej, nech působit tak 5-10 minut a opláchni wapkou..Já takhle čistim jak motory, tak i podobný kaluže od oleje po garáži..Z vlastní zkušenosti, arva nepomáhá.:papa

Odesláno

řešil jsem ten samej problém před garáží :) občas mi tu a tam ukápne kapka oleje ale jak parkuju na stejném místě byl tam solidní flek

pomohl mi čistič vzduchového filtru na krosový motorky :-D ( pozůstatek z dob než jsem pořídil 306ku )

je to 2l pixla za 250 kč a i motor se s tím dá umejt dokonale, všechno mastný jde dolu jedna básen

http://www.motoeshop.cz/oleje-kosmetika/kosmetika--ostatni/-/denicol-air-filter-cleaner/14123.html :) a jak psali ostatní, polejt, nechat působit a pak opláchnout :)

Odesláno

Tak sem zkusil čisitič disků+poklic - sem našel v garáži, to nic nedělalo... Pak čistič motorů, ten se mě zdál místama, že zabírá...

No něco wapkou spláchnou šlo, zdá se mě že to vybělalo a není to už tolik vidět, ale vidět je to samo furt :D

Příště to zkusím horkou vodou a jakýmsi sajrajtem co mě tatík poradil, má ho a já na něj zapoměl :-D

post-0-14109609374428_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...