Mildík Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 To víš,že jo, to bude voda na mlejn zelenejm :D Citovat
marko306 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 ak je to tam dlhšie tak to sa vpilo do betónu, asfaltu alebo kde to je. Vapex je na čerstvé škvrny. Ako tu už bolo napísané, technický benzín, vydrhnúť a nechať odpariť a čo zostane flak tak, mechanicky odstrániť alebo počkať pár mesiacov alebo rokov. Citovat
Mildík Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 No nevim, to jste asi ještě nebyli na parkovištích v Praze, tam se to neřeší a je tam toho plno, tady mi to spíš připadá jako befel od šéfa Citovat
BV406 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 no, mozna prijde budvarovi opravdu blbe, ze znecistuje parkovaci misto ... ja to celkem chapu Citovat
Mildík Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Ale jo, ale poradil mu tady vůbec někdo něco levnýho, a nenáročnýho? Ten asfalt to absorbuje, a, co pak s tim, jedině vykopat. Citovat
budvar Odesláno 28. srpen 2009 Autor Odesláno 28. srpen 2009 No samotnýho mě to sere a bylo mi něžně naznačeno, že bych si pod to auto aspoň mohl něco dat když už mě z toho chčije olej Ono párkrát dobrý, ale za rok, je to kaluž no :-D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Ja nechapem co resis, zeber drotenou kefu a vydrhni to ... Mildik, otocit nesla, s jedne strany ma vzor Citovat
Dundee Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Polej to techničákem nebo acetonem, trochu to pošmrdlej koštětem (tvrdym) a pak to rozežeň Wapem;) Citovat
Fusion Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Bych zkusil jar, cilit bang, solvinu, popř kombinace všech. Pak ale bude sranda až tam bude jedinej čistej flek v celým okolí Citovat
dolly1010 Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Mistr Proper čistí čistě, že se sami vidíte... Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 jedina cesta je to vybrousit bruskou , ten zbytek napadů je pro ekologii drastický Citovat
budvar Odesláno 29. srpen 2009 Autor Odesláno 29. srpen 2009 Bruska je drstická vůči parkovacímu místu to radši nedělat nic Chtěl sem to dělat dneska ale pršelo.. Zkusím ten benzín vs. wap... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Původně zaslal: budvar Bruska je drstická vůči parkovacímu místu to radši nedělat nic Chtěl sem to dělat dneska ale pršelo.. Zkusím ten benzín vs. wap... To nepomuze ... Zazranou spinu odtah nevytahne. Vrstvu, ktera je nasakla olejem, musis odstranit. Casto to byva iba vrchni vrstva. Proto petre navrh brousku, a ja ty hovoril a drotenej kefe. S nou zosuchas vrchnu vrstvu, ktera je od oleje, a o nejaky mesic se to misto normalne uspiny jak okoli, a nic nebude poznat ... Citovat
marko306 Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 alebo pozry nejaký najperfektnejší odstraňovač mastných fľakov od oleja na parkovisku z WS teleshopingu od Horsta, grátis k tomu dostaneš piesok alebo vaničku na olej a ak zavoláš do desiatich sekúnd tak... serem na to Citovat
Maverick Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Já bych zkusil Arvu. Měl jsem skvrny od oleje před garáží, tak jsem v těch místech párkrát něco myl Arvou a hle, skvrny jsou fuč Citovat
stařék Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Nedělej si s tím žádný bobky, postříkej to čističem kol ten ve spreji a ned to stříkni vapkou pak to na mokrý posip jemným prachem.A stím tečením oleje to vyřeš tak že pod to místo kde to kape uvaž plechovku od sardynek tak aby ten olej co tam nakape se za jízdy vyfoukal a pokoj.Musíš si s tím uvázáním pohrát at je to vyvážený a olej nestříká na podlahu Tak se snaž,Skušenosti s mnoha Škodovek od 105 až po 1203. Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 30. srpen 2009 Odesláno 30. srpen 2009 Přesně tak, na kdejaký lepší benzínce koupíš bud čistič disků kol a nebo rovnou čistič motorů ve spreji, nastříkej, nech působit tak 5-10 minut a opláchni wapkou..Já takhle čistim jak motory, tak i podobný kaluže od oleje po garáži..Z vlastní zkušenosti, arva nepomáhá. Citovat
kmotrik Odesláno 30. srpen 2009 Odesláno 30. srpen 2009 řešil jsem ten samej problém před garáží občas mi tu a tam ukápne kapka oleje ale jak parkuju na stejném místě byl tam solidní flek pomohl mi čistič vzduchového filtru na krosový motorky :-D ( pozůstatek z dob než jsem pořídil 306ku ) je to 2l pixla za 250 kč a i motor se s tím dá umejt dokonale, všechno mastný jde dolu jedna básen http://www.motoeshop.cz/oleje-kosmetika/kosmetika--ostatni/-/denicol-air-filter-cleaner/14123.html a jak psali ostatní, polejt, nechat působit a pak opláchnout Citovat
budvar Odesláno 30. srpen 2009 Autor Odesláno 30. srpen 2009 Tak sem zkusil čisitič disků+poklic - sem našel v garáži, to nic nedělalo... Pak čistič motorů, ten se mě zdál místama, že zabírá... No něco wapkou spláchnou šlo, zdá se mě že to vybělalo a není to už tolik vidět, ale vidět je to samo furt Příště to zkusím horkou vodou a jakýmsi sajrajtem co mě tatík poradil, má ho a já na něj zapoměl :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.