Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Včera při cestě domů jsem přemýšlel o tom, proč jsem si vybral 407. Proč jste tomu učinili vy?

Za mě:

- interiér, to je prostě paráda!

- sexy profil vozu

- cena

- 2.0HDi, skvělej motor

Odesláno

To se těžko popisuje. To auto je velmi výjmečné a osobité. Jak se s ním jednou člověk projede, tak už nechce jinak.

ps: v pátek si jej půjčila manželka, poprvé jinak jezdí P206sw, no a byla tak unešená, že už nechce moc řídit to svoje.

Odesláno

Přirozené pokračování po 406ce. 406ka byla a je nádherné auto. 407ma je ovšem úplně jiný design, je prostě moderní z dnešního pohledu. Těžko se hledá tak pěkné auto, za takovou cenu a s takovou výbavou. Prostě jsem moc spokojen. I když jich už u nás jezdí poměrně dost, vždy se lidé po ní ohlédnou.

Guest jyrka_v
Odesláno

To auto se mi líbilo zvenku.

A mělo skleněnou střechu.

A bylo k dostání bez čekání, na rozdíl od Nissanu Quasqai (nebo jak se to píše).

Teď oceňuju:

- pohodlí a příjemné prostředí uvnitř

- design zvenku

- skleněnou střechu

- spolehlivost

- netuctovost

- a v neposlední řadě příjemné jízdní vlastnosti (v porovnání s Mondeem a Superbem)

Odesláno

Hmm, prečo 407?

No, či už niekto má rád toto auto alebo nie, jedno musí každý uznať. Dizajn je jedinečný, nepôsobí nijak gýčovito alebo príliš výstredne. A zaujme na prvý pohľad:D Ostatné sú jednoducho iba autá

Máme v rodine kadejaké autá, no keď sa zídeme na stretávke a stojíme vedľa seba 407, Accord, Superb, Laguna čo sú všetko porovnateľné autá, tak \"francúz\" je proste \"francúz\" :super:super:super:super

Nejdem opisovať jazdné vlastnosti, pretože každý má rád iné radenie, zrýchlenie, mieru pohodlia, ... Previezol som sa vo všetkých spomínaných autách a 407 jednoducho nemá konkurenciu, ale asi som si už na ňu príliš zvykol;)

Odesláno

Chtěl jsem novější auto, pořád jsem tak nějak projížděl net a dal jsem si ze zajímavosti na mobile.de vyjet 407my od roku 2005 s výkonem od 100kw a ta moje mi vyjela jako první, dokonce byla v čr. O 407my jsem se předtim vůbec nezajímal, ale po prohlídnutí fotek a hlavně interiéru jsem si řekl, že to auto prostě chci :D no a za dva dny bylo doma

je pravda, že hlavní důvod byla cena

[upravil dne 23/8/09 Ajdamek]

Odesláno

ja nemám 407, ale ak boh dá tak za nejaké 2roky sa jej dožijem ak nezmením názor(zatiaľ nehrozí):D je to prekrásne auto. Veľa ľudí ju kritizuje, ale keď ju miluješ nie je čo riešiť \"407\"

Odesláno

Prečo407?Mal som 406, pekn auto ale stale mu niečo chýbalo :myslim Potom som našiel v inzerate tu moju ::o Šiel som si ju pozrieť cez pol slovenska na požičanej toyotke a keď som ju uvidel naživo vedel som že ine už hľadať nebudem:D

-dizajn:super:super

-jazdne vlastnosti:super:super

-vybava:super:super

Určite su pre niekoho aj krajšie auta, ale ako vravim všetko to je o pocitoch /to mate ako zo ženskými:):)/

To sa človek musi zamilovať:D

Odesláno

Když mi ukradli 406 moje další auto měla být opět 406.Bohužel s daným autem byly problémy při dovozu.Tak nějak jsem v té době pokukoval i po 407 SW.Kombika jsem moc nechtěl ale čím víc jsem se začal zajímat tím víc si mě auto dostalo a šlo domů:aut

Odesláno

Já jsem majitelem 407 SW teprve třetí den a jsem naproso unešen designem a hlavně tím jak to jezdí podvozek je fantasticky a to mám i 607 tak jsem poměrně rozmlsaný .

Prostě paráda i motor 1,8 16 v 92 KW pro mě naprosto OK prvních 600 km najeto po dálnici se spotřebou 6,9-7,2 l/100km

paráda .

Daja

Odesláno

No já mám 407ku teprv 14dní a také si ji nemůžu zatím vynachválit. Auto jsem sháněl už delší domu, cca 3/4roku a moje hlavní požadavky byly:

diesel

motor max. 1,8 (z důvodu nižší pojistky)

stáří max 2005

cena kolem 200 000Kč

Takže jsem uvažoval mezi Citroenem C4, Focusem a 407kou. A suveréně vyhrál Peugeot!! :)

Focus jsem vyřadil jako první a když jsem váhal jestli C4 nebo 407, tak byl rozhodující interiér. C4 se mi z venku hroně líbí, ale vnitřek mi příjde takovej lacinej a přitom cenově v bazarech byly uplně stejně. :myslim Takže tak se to stalo, že jsem mezi vámi. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...