Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byvaleho kolegu znamy ma 306 sedan tez, jen stary model...

Kdyz mu klekla naprava, tak se rozhodoval medzi repasem, a novou napravou. To mnel vtedy naceneny s peugeotu na 38 000 Sk ...

Samozrejme ze dal repas, za tu sumu by udelal 3 repasi, a ty urcite vydrzi vic nez jedna nova ze jo ?

Odesláno

Dnes jsem byl v neznačkovém Peugotu-dělá tam repase náprav komplekt,nedělá to výměnou za jinou repasovanou-tak to se mi v celku líbí-cena je tedy za celou 8000 Kč-není to daleko-tak to nechám asi udělat i s novým obložením zadních brzd a lanovody-je fakt,že 306 není nějak drahý vůz,ale chci si ho nechat i 5 let-tak mi nic jiného než do toho tzv.nasypat nezbyde...

Odesláno

takže když mam náprávu lehounce do A, jedu výjímečně polní cestou pro traktor a ozve se výše popisované dloubnutí, blíží se její konec? po koupi auta jsem dal hned maznice

Odesláno

Definuj kto je to bezny mechanik:D ...urobi ti to mechanik, ktory vie ako ta naprava vyzera a ma vybavenu dielnu;) A ak by si zohnal druhu zrepasovanu napravu na vymenu, tak tu si v pohode vymenis aj sam:papa

Odesláno
Původně zaslal: Hanzz

Nejspíš mě čeká repas nápravy.Tohle asi neudělá běžný automechanik, že? Jsem severní moravy a nechce se mi jet až někde do kšá.

a do ostravy trefis?? nahore na stránce je zelené pole a odkaz na opravnu,kde más i slevu :P

Odesláno

ak ma niekto zaujem mam na predaj jednu komplet origo Peugeot sadu lozisk (este nerozbalenu) na zadnu napravu na 306-ku. cena 40EUR za komplet na obe strany, poslem aj na dobierku, dobierka je navyse cca 250Kc. (ide o loziskovu sadu pre repas ulozenia zadnej napravy nie nabojov kolies!!

[upravil dne 9/9/09 pug]. zaujemcovi apiste do sz, pripadne na :blesk666@pobox.sk alebo volajte na +421903/055 056

[upravil dne 9/9/09 pug]

[upravil dne 9/9/09 pug]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...