Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě včera přivítala obálka od České pojišťovny s novou zelenou kartou a novou rekapitulací pojistného pro povinné ručení.

Nejdříve jsem se dozvěděl, že jako dobrému řidiči mi po 36-ti měsících bezeškodného průběhu dávají dalších 5 % bonus k dobru, tudíž jsem si oproti 12-ti měsícům předtím měl polepšit o 10 %. Jo, to jsem si ale jenom myslel.

Kde se vzalo, tu se vzalo, čtvrtletní pojistné mám dražší o 9,- Kč, čili ročně o 36,- Kč.

Nikde jsem se nedočetl o tom, že zdražují, takže jim pěkně poděkuji, nechám si ještě vyměnit čelní sklo a tjadá, vypadá to, že přejdu k ČSOB.

Ještě že člověk nebourá a čeká na bonusy.... :myslim

Je tu někdo se stejnou zkušeností, třeba i konkrétně s ČP?

Odesláno

anebo přes mě, sleva až 30% na povinným případně na havarijním pojištění u České pojištovny:papa kajvet@seznam.cz

[upravil dne 20/8/09 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

Tak mě včera přivítala obálka od České pojišťovny s novou zelenou kartou a novou rekapitulací pojistného pro povinné ručení.

Nejdříve jsem se dozvěděl, že jako dobrému řidiči mi po 36-ti měsících bezeškodného průběhu dávají dalších 5 % bonus k dobru, tudíž jsem si oproti 12-ti měsícům předtím měl polepšit o 10 %. Jo, to jsem si ale jenom myslel.

Kde se vzalo, tu se vzalo, čtvrtletní pojistné mám dražší o 9,- Kč, čili ročně o 36,- Kč.

Nikde jsem se nedočetl o tom, že zdražují, takže jim pěkně poděkuji, nechám si ještě vyměnit čelní sklo a tjadá, vypadá to, že přejdu k ČSOB.

Ještě že člověk nebourá a čeká na bonusy.... :myslim

Je tu někdo se stejnou zkušeností, třeba i konkrétně s ČP?

já řídím asi patnáct let a bez nehody a každej rok platím stejně nebo víc to je asi realita bonusi jsou asi jen lákadlo:D
Odesláno

kajvet: Tak povídej, případně přes e-mail. To by mě mohlo zajímat, zůstat u ČP by mi aspoň ušetřilo práci se změnou...

Pokud jsi u České poj. tím je to snažší, dej mi číslo smlouvy a já ti řeknu co a jak:papa kajvet@seznam.cz

[upravil dne 20/8/09 kajvet]

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak jsem tady po roce opět zde, zrovna mi přišlo výroční vyúčtování. Za to, že jsem byl opět celý rok hodný a nezpůsobil žádnou škodu, jsem byl odměněn zdražením povinného ručení. :grr Dříve čtvrtletní platba nějakých 1280,-, nyní 1302,- Kč.

Už jich mám fakt dost. Chovají se k vám Vaše pojišťovny také tak nebo se po připsání bonusu dočkáte logicky slevy?

Asi se půjdu poptat jinam, co mi jsou schopni nabídnout. Nyní mám pojistku 4708 (25 % bonus) + 500 za sklo.

Odesláno

taky jsem u čp už 4 roky. platim ročně nějakych 5500 + 500 okno. zatim žadna bouračka jen prvi rok se měnilo okno. cena každym rokem roste v desetikorunach. přesně o kolik z hlavy nevim.

taky mi tam piší že mam bonusy ale na povinnym to neni znat. asi jim budu muset zavolat aby mi to vysvětlili...

Odesláno

U Kooperativy mi teď spočítali na 406 1.8 povinné ručení 3002,- včetně pojištění čelního skla na 10tis + mají v tom zdarma pojištění proti přír.živlům (voda, oheň, kroupy :) Mám tam teda max.bonus za 127 měsíců. Takže si povinné sjednám co nejdříve v Kooperativě, momentálně jsem u Generali, kde platím o cca 900,- víc. U ČP jsem měl pojistku na 306, ale už bych si k nim pojištění asi nedal.

Odesláno

Tak jsem tam zavolal a zeptal se, zda jde o pokus o vtip či snahu se mě zbavit a prý to dají na prošetření a zašlou písemné vyjádření, abych měl něco v ruce. Takže asi prd a můžu si zjistit stav u konkurence a připravit výpověď, na což jsem operátorku také upozornil. :nevim

Odesláno

Takhle dopadneš vždy pokud tam nezajdeš s tou složenkou a neřekneš, pokud s tím něco neudělají tak s nima končíš. Pak nastanou 2 varianty.

1-povinný přepočítají a slevní

2-řeknou, že s tím nic nejde dělat

Reakce na 1 je, že zůstaneš pokud je sleva dobrá. Na 2, necháš si napsat ukončení k výročí smlouvy (nejpozději 6 týdnů před koncem) a půjdeš k lacinějším.

Já letos absolvoval variantu 1 (sleva o 1000,-/rok ČPP). Aluška variantu 2 (ČSOB cca6700,- a ČPP 3900,-). Takže asi tak.

P.S. Sedana jsem měl cca 3 roky u Allianzu a každej rok to bylo lacinější.

P.S. Četl jsem článek porovnávající povinný u nás a v německu a tady je to předražený skoro o 100% a z těch nevyplacenejch 12mld.!!!!!! si pojišťovny stavějí paláce a šéfové rozdávají statisícové odměny. :bacha:bacha:bacha

[upravil dne 25/8/10 Dave_k]

Odesláno

Já mám slevu asi 20 nebo 25% a platím pojištění + PR + skla přes 26.000 ročně u Generali :nevim Ale řeším teď možnost pojistit to se slevou Audi klubu, kde by PR vyšlo o 2500 levněji. Koneckonců nějakou slevu na pojištění a PR by pro své členy mohl zkusit vyjednat i P-C... ;)

edit: Kajvet psal, že umí udělat slevu, tak to hoďte do slev pro členy, ne?

[upravil dne 25/8/10 shwaara]

Odesláno

Driver: To Ti spočítali na pobočce? Na netu mi to u koop nevyjede o moc levnější.

To mi spočítali přímo na pobočce Kooperativy.

U ČP jsem měl 306 a když jsem si to nechal přepočítat tak paní na pobočce vyšlo, že kdybych si nechal předělat smlouvu tak bych to měl dražší než aktuální smlouvu v tu dobu. A slevit nechtěli. Já už s tím nic tenkrát nedělal, protože v té době jsem byl rozhodnutý 306ku prodat.

Jinak s Kooperativou mám v poslední době dobré zkušenosti co se týká vyřizování pojistných událostí, protože máme u nich pojištěný firemní auta. Bezproblémové jednání i celkem rychlá platba. Zato Alianz nic moc, řeším s nimi pojistku na vytopený sklad a všechno jim hrozně dlouho trvá...

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...