enikybeniky Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Tak mě včera přivítala obálka od České pojišťovny s novou zelenou kartou a novou rekapitulací pojistného pro povinné ručení. Nejdříve jsem se dozvěděl, že jako dobrému řidiči mi po 36-ti měsících bezeškodného průběhu dávají dalších 5 % bonus k dobru, tudíž jsem si oproti 12-ti měsícům předtím měl polepšit o 10 %. Jo, to jsem si ale jenom myslel. Kde se vzalo, tu se vzalo, čtvrtletní pojistné mám dražší o 9,- Kč, čili ročně o 36,- Kč. Nikde jsem se nedočetl o tom, že zdražují, takže jim pěkně poděkuji, nechám si ještě vyměnit čelní sklo a tjadá, vypadá to, že přejdu k ČSOB. Ještě že člověk nebourá a čeká na bonusy.... Je tu někdo se stejnou zkušeností, třeba i konkrétně s ČP? Citovat
Dave_k Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Pokud chceš dosáhnout dobré slevy na povinným tak to sjednej přes net (až -10%)a na celej rok (až -10%). Citovat
kajvet Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 anebo přes mě, sleva až 30% na povinným případně na havarijním pojištění u České pojištovny:papa kajvet@seznam.cz [upravil dne 20/8/09 kajvet] Citovat
enikybeniky Odesláno 20. srpen 2009 Autor Odesláno 20. srpen 2009 kajvet: Tak povídej, případně přes e-mail. To by mě mohlo zajímat, zůstat u ČP by mi aspoň ušetřilo práci se změnou... Citovat
zzipCZ Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Původně zaslal: enikybeniky Tak mě včera přivítala obálka od České pojišťovny s novou zelenou kartou a novou rekapitulací pojistného pro povinné ručení. Nejdříve jsem se dozvěděl, že jako dobrému řidiči mi po 36-ti měsících bezeškodného průběhu dávají dalších 5 % bonus k dobru, tudíž jsem si oproti 12-ti měsícům předtím měl polepšit o 10 %. Jo, to jsem si ale jenom myslel. Kde se vzalo, tu se vzalo, čtvrtletní pojistné mám dražší o 9,- Kč, čili ročně o 36,- Kč. Nikde jsem se nedočetl o tom, že zdražují, takže jim pěkně poděkuji, nechám si ještě vyměnit čelní sklo a tjadá, vypadá to, že přejdu k ČSOB. Ještě že člověk nebourá a čeká na bonusy.... Je tu někdo se stejnou zkušeností, třeba i konkrétně s ČP? já řídím asi patnáct let a bez nehody a každej rok platím stejně nebo víc to je asi realita bonusi jsou asi jen lákadlo:D Citovat
kajvet Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Původně zaslal: enikybeniky kajvet: Tak povídej, případně přes e-mail. To by mě mohlo zajímat, zůstat u ČP by mi aspoň ušetřilo práci se změnou... Pokud jsi u České poj. tím je to snažší, dej mi číslo smlouvy a já ti řeknu co a jak:papa kajvet@seznam.cz [upravil dne 20/8/09 kajvet] Citovat
enikybeniky Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 Tak jsem tady po roce opět zde, zrovna mi přišlo výroční vyúčtování. Za to, že jsem byl opět celý rok hodný a nezpůsobil žádnou škodu, jsem byl odměněn zdražením povinného ručení. Dříve čtvrtletní platba nějakých 1280,-, nyní 1302,- Kč. Už jich mám fakt dost. Chovají se k vám Vaše pojišťovny také tak nebo se po připsání bonusu dočkáte logicky slevy? Asi se půjdu poptat jinam, co mi jsou schopni nabídnout. Nyní mám pojistku 4708 (25 % bonus) + 500 za sklo. Citovat
čakom Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 taky jsem u čp už 4 roky. platim ročně nějakych 5500 + 500 okno. zatim žadna bouračka jen prvi rok se měnilo okno. cena každym rokem roste v desetikorunach. přesně o kolik z hlavy nevim. taky mi tam piší že mam bonusy ale na povinnym to neni znat. asi jim budu muset zavolat aby mi to vysvětlili... Citovat
enikybeniky Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 čakom: No vidíš to, zavolat tam, to je nápad! Citovat
nikol Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 A dej pak vědět jak jsi dopadl,mám ten stejný problém. Citovat
Driver Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 U Kooperativy mi teď spočítali na 406 1.8 povinné ručení 3002,- včetně pojištění čelního skla na 10tis + mají v tom zdarma pojištění proti přír.živlům (voda, oheň, kroupy Mám tam teda max.bonus za 127 měsíců. Takže si povinné sjednám co nejdříve v Kooperativě, momentálně jsem u Generali, kde platím o cca 900,- víc. U ČP jsem měl pojistku na 306, ale už bych si k nim pojištění asi nedal. Citovat
enikybeniky Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 Driver: To Ti spočítali na pobočce? Na netu mi to u koop nevyjede o moc levnější. Citovat
enikybeniky Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 Tak jsem tam zavolal a zeptal se, zda jde o pokus o vtip či snahu se mě zbavit a prý to dají na prošetření a zašlou písemné vyjádření, abych měl něco v ruce. Takže asi prd a můžu si zjistit stav u konkurence a připravit výpověď, na což jsem operátorku také upozornil. Citovat
dolly1010 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Zajít na pobočku a normálně je zmrdat. To jediný na ně platí. Posledně mi takhle kleslo povinný ručení o pětikilo Citovat
Dave_k Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Takhle dopadneš vždy pokud tam nezajdeš s tou složenkou a neřekneš, pokud s tím něco neudělají tak s nima končíš. Pak nastanou 2 varianty. 1-povinný přepočítají a slevní 2-řeknou, že s tím nic nejde dělat Reakce na 1 je, že zůstaneš pokud je sleva dobrá. Na 2, necháš si napsat ukončení k výročí smlouvy (nejpozději 6 týdnů před koncem) a půjdeš k lacinějším. Já letos absolvoval variantu 1 (sleva o 1000,-/rok ČPP). Aluška variantu 2 (ČSOB cca6700,- a ČPP 3900,-). Takže asi tak. P.S. Sedana jsem měl cca 3 roky u Allianzu a každej rok to bylo lacinější. P.S. Četl jsem článek porovnávající povinný u nás a v německu a tady je to předražený skoro o 100% a z těch nevyplacenejch 12mld.!!!!!! si pojišťovny stavějí paláce a šéfové rozdávají statisícové odměny. :bacha:bacha [upravil dne 25/8/10 Dave_k] Citovat
shwaara Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Já mám slevu asi 20 nebo 25% a platím pojištění + PR + skla přes 26.000 ročně u Generali Ale řeším teď možnost pojistit to se slevou Audi klubu, kde by PR vyšlo o 2500 levněji. Koneckonců nějakou slevu na pojištění a PR by pro své členy mohl zkusit vyjednat i P-C... edit: Kajvet psal, že umí udělat slevu, tak to hoďte do slev pro členy, ne? [upravil dne 25/8/10 shwaara] Citovat
Driver Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: enikybeniky Driver: To Ti spočítali na pobočce? Na netu mi to u koop nevyjede o moc levnější. To mi spočítali přímo na pobočce Kooperativy. U ČP jsem měl 306 a když jsem si to nechal přepočítat tak paní na pobočce vyšlo, že kdybych si nechal předělat smlouvu tak bych to měl dražší než aktuální smlouvu v tu dobu. A slevit nechtěli. Já už s tím nic tenkrát nedělal, protože v té době jsem byl rozhodnutý 306ku prodat. Jinak s Kooperativou mám v poslední době dobré zkušenosti co se týká vyřizování pojistných událostí, protože máme u nich pojištěný firemní auta. Bezproblémové jednání i celkem rychlá platba. Zato Alianz nic moc, řeším s nimi pojistku na vytopený sklad a všechno jim hrozně dlouho trvá... Citovat
enikybeniky Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Takže ČP vypověděna, přestoupil jsem ke Kooperativě, včetně pojištění skla do 10.000,- Kč mám půlroční pojistku necelých 19 stovek. Citovat
John_Ice Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 .....jsem u ČP a mám čtvrtletní splátky a to 1120kč a je to i se sklem do 20 000kč.ale hlavně záleží kolik máš plnění že by jenom 25/35mil ? Citovat
enikybeniky Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Ne, ne, je to na 70/70, program Benefit. A čelní sklo do 10.000,- mi úplně stačí, když nemám dešťový senzor. Jinak můžu dát kontakt v případě zájmu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.