Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Připadá mi to něco jako kosmodisk.

\"Od té doby co používám K-O-S-M-O-D-I-S-K se můj zdravotní stav rapidně zlepšil, mohu konečně opět pracovat na zahrádce a věnovat se svým blízkým...\"

Tak něco. Nikdo neví, co to je, ale přidává to 30 koní. Super.

Odesláno
;) To m u s í m mít. Už jsem koupil všechny vysavače, odš?avňovače, PS 2 a jiné super věci, které jsme nutně potřebovali, bez kterých bychom nepřežili ani další minutu našeho nedokonalého života.:D:D:D:D:o:o:o:papa:papa
Odesláno

Jo jo, lidská blbost je věšná, a zajiš?uje ty nejlepší kšefty až na věky amen...

Výborná věc, jak vložit do sání překážku, a omezit tak přístup vzduchu.

Odesláno

To musím mít!!!!!:D:D:D:D

Vždy? to má větší účinnost než turbo a intercooler. A taky tam píšou, že u stříkaček můžou bejt namontovaný až 3 najednou!!!!!!!!!!!

Proto se říká, že Amerika je země neomezených možností...

Odesláno
:o Zdravím tě Petře 605 tak pozdě v noici vidím, že jsi přihlášený takže podiskutujem. Jdu na modely do 205 na vylepšení TRAKTORKA, právě dnes. Když tak se ozvi.;):cool::o:papa
Odesláno

no kdyz v americe muzou mit tri v jednom aute, tak zvazuju ze na motor dam asi 4, mozna 5, a na sani ventilace si dam taky..treba se zvedne vykon ventilatoru a bude mi to vice foukat do kabiny, a jeste bych jeden dal na hadici privadejici vzduch k ridici jednotce, aby se to lepe chladilo...:o

Odesláno
Napsán autorem destiny

A to tam vyjímečně není nic ve smyslu:

Když si koupíte naší kravinu ještě dnes, dáme Vám k ní ještě vetší kravinu zdarma!!!

jjj :D :D

Odesláno

Takovou pitomost jsem dlouho nevydel,

furt rikam lidska blbost je nekonecna a dokud si lide budou kupovat takovy hovadiny budou furt ty co to vymesleji v baliku a budou si rikat jak jsme je pekne zase natahli a napalily.:mad:

Odesláno

To je to samý, jako ty hovadiny z televize. Soused si koupil \"SHAMZAMI\" a furt to vychvaloval, jen do doby, než se podíval na spotřebu vody. Já jsem si to od něj půjčil na umytí mého Jeana a jen to namočí kastli, žádnou špínu to neumyje, přitlačit se na to nedá, málem jsem to zlomil, no zkrátka klump. A spotřeba vody, za chvíli jsem čvachtal v trávě. A za ty peníze - \"no nekup to!\".

Odesláno

Taky jsem se nechal napálit,koupil jsem si slavnej power vac 1000,ten co vysaje všechno,docela dobrý,ale nesmí se s ním vysávat prach,jinak je to hned ucpaný a pořád to čistim.Tak skončil v garáži,na lvíčka to stačí.:bojim

Odesláno
Napsán autorem olda

Taky jsem se nechal napálit,koupil jsem si slavnej power vac 1000,ten co vysaje všechno,docela dobrý,ale nesmí se s ním vysávat prach,jinak je to hned ucpaný a pořád to čistim.Tak skončil v garáži,na lvíčka to stačí.:bojim

Taky ho mame doma a na prach to vazne nejde....... jen a jen na auto.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...