cb Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Zde je odkaz http://www.turbonator.com/index.html?id=adWordsPeugeot na turbonator tak co si o tom myslite. Citovat
Luger Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Připadá mi to něco jako kosmodisk. \"Od té doby co používám K-O-S-M-O-D-I-S-K se můj zdravotní stav rapidně zlepšil, mohu konečně opět pracovat na zahrádce a věnovat se svým blízkým...\" Tak něco. Nikdo neví, co to je, ale přidává to 30 koní. Super. Citovat
lexa Odesláno 17. červenec 2004 Odesláno 17. červenec 2004 To m u s í m mít. Už jsem koupil všechny vysavače, odš?avňovače, PS 2 a jiné super věci, které jsme nutně potřebovali, bez kterých bychom nepřežili ani další minutu našeho nedokonalého života.:D:D:D:o:o:o:papa:papa Citovat
oddie Odesláno 17. červenec 2004 Odesláno 17. červenec 2004 Jo jo, lidská blbost je věšná, a zajiš?uje ty nejlepší kšefty až na věky amen... Výborná věc, jak vložit do sání překážku, a omezit tak přístup vzduchu. Citovat
Petr605 Odesláno 17. červenec 2004 Odesláno 17. červenec 2004 To musím mít!!!!!:D:D:D Vždy? to má větší účinnost než turbo a intercooler. A taky tam píšou, že u stříkaček můžou bejt namontovaný až 3 najednou!!!!!!!!!!! Proto se říká, že Amerika je země neomezených možností... Citovat
lexa Odesláno 17. červenec 2004 Odesláno 17. červenec 2004 Zdravím tě Petře 605 tak pozdě v noici vidím, že jsi přihlášený takže podiskutujem. Jdu na modely do 205 na vylepšení TRAKTORKA, právě dnes. Když tak se ozvi.:papa Citovat
Marlin Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 šo to je, ja moc po englišh neumim:P Citovat
Sirael Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 to buď rád, nebudeš vystaven pokušení ...amen Citovat
Marlin Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 na ten muj vysavac co, me by to mozna pridalo pul kone :D Citovat
rimmer Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 no kdyz v americe muzou mit tri v jednom aute, tak zvazuju ze na motor dam asi 4, mozna 5, a na sani ventilace si dam taky..treba se zvedne vykon ventilatoru a bude mi to vice foukat do kabiny, a jeste bych jeden dal na hadici privadejici vzduch k ridici jednotce, aby se to lepe chladilo... Citovat
destiny Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 A to tam vyjímečně není nic ve smyslu: Když si koupíte naší kravinu ještě dnes, dáme Vám k ní ještě vetší kravinu zdarma!!! Citovat
Luger Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Napsán autorem destiny A to tam vyjímečně není nic ve smyslu: Když si koupíte naší kravinu ještě dnes, dáme Vám k ní ještě vetší kravinu zdarma!!! jjj :D Citovat
John Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Takovou pitomost jsem dlouho nevydel, furt rikam lidska blbost je nekonecna a dokud si lide budou kupovat takovy hovadiny budou furt ty co to vymesleji v baliku a budou si rikat jak jsme je pekne zase natahli a napalily. Citovat
olda Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 V tomhle počasí by se hodil,dal bych si ho jako přídavnej ventilátor:D:D:D Citovat
Bohumil Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 To je to samý, jako ty hovadiny z televize. Soused si koupil \"SHAMZAMI\" a furt to vychvaloval, jen do doby, než se podíval na spotřebu vody. Já jsem si to od něj půjčil na umytí mého Jeana a jen to namočí kastli, žádnou špínu to neumyje, přitlačit se na to nedá, málem jsem to zlomil, no zkrátka klump. A spotřeba vody, za chvíli jsem čvachtal v trávě. A za ty peníze - \"no nekup to!\". Citovat
olda Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Taky jsem se nechal napálit,koupil jsem si slavnej power vac 1000,ten co vysaje všechno,docela dobrý,ale nesmí se s ním vysávat prach,jinak je to hned ucpaný a pořád to čistim.Tak skončil v garáži,na lvíčka to stačí. Citovat
Marlin Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Napsán autorem olda Taky jsem se nechal napálit,koupil jsem si slavnej power vac 1000,ten co vysaje všechno,docela dobrý,ale nesmí se s ním vysávat prach,jinak je to hned ucpaný a pořád to čistim.Tak skončil v garáži,na lvíčka to stačí. Taky ho mame doma a na prach to vazne nejde....... jen a jen na auto..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.