marko306 Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 máte to veľmi pekné chlapi. Ja som aj našiel tú Tatru, ale ona sa akosik tak trošku porozliepala:nevim Citovat
jozefsv Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI No z papíru to zrovna není ale pár modelů vypadá takto:) juuuuuuu,pekny model.ako si ju spravil?to muselo dat dost prace. no a vazne, tiez som sa tomu venoval ale skladal som z papiera vyhradne auta.zo zenitu sa mi pacili modely najviac.potom som chodil na modelarsko letecky a tam sme robili modely z balzy (asi tak sa to volalo),dokonca som s jednym modelom vyhral sutaz.popritom som skladal plastove lietadielka a vesal ich na strunu na strop.pekne to vyzeralo. to je asi skoda ze dnesne deti sa nicomu takemu nevenuju a potom to tak vyzera Citovat
Medvěd Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Původně zaslal: marko306 máte to veľmi pekné chlapi. Ja som aj našiel tú Tatru, ale ona sa akosik tak trošku porozliepala:nevim Takže jí čeká generálka a výstava ve zdejší síni slávy nebo rovnou cesta \"smer smetiak\"? Citovat
Qcko Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 Původně zaslal: marko306 máte to veľmi pekné chlapi. Ja som aj našiel tú Tatru, ale ona sa akosik tak trošku porozliepala:nevim No, tak skoncilo vela mojich modelov:bojim ...opravit sa to neda, resp. dalo by to viac prace ako ju zlepit nanovo:aut ...mne mama casto z modelov utierala prach mokrou utierkou:bacha Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Qcko - jj jsou funkční - než se s nima někam práskne a je po zábavě ty dva na trávě jsou na elektrický pohon a ten červený je spalovák( žhavík) má to obsah 7.5 ccm nádrž 250 ml a necelé 2 koně při 18000 otáčkách:) jozefsv - tolik práce to není protože takto už se to koupí - musíš jen dodělat serva instalovat motor podvozek a slepit VOP a SOP a pak tak nějak to je vše:) Ale není to levná sranda no ..... Citovat
Qcko Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 Lietadla su super, ja mam akurat jeden vrtulnik, nie benzin, ale akumulatorovy:mrk ...18000, pekne otacky, slusny rachot (resp. bzukot:D ) Citovat
jozefsv Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 jakub106gti - ja som skor narazal na tu plavovlasku:super Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 takvý to má zvuk když letí rychle:-) Citovat
marko306 Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Původně zaslal: Medvěd Takže jí čeká generálka a výstava ve zdejší síni slávy nebo rovnou cesta \"smer smetiak\"? žádná popelnice se nekoná. Je mi to ľúto vyhodiť, bude GO Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Náš mladej lepil z ABC taky pár aut a podobně, ale nevíc se mu povedli brouci, tady jeden za všechny Citovat
Dave_k Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Taky to býval můj koníček. Vše ABC a většinou od mistra papíru pana Vyškovského. Pár ukázek. [upravil dne 11/8/09 Dave_k] [upravil dne 11/8/09 Dave_k] Citovat
vendelinek Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Máš pěknou zbírku:super:potlesk,a ty lodě ,ty jsou prostě nádherný:potlesk paráda Citovat
Dave_k Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Máš pěknou zbírku:super:potlesk,a ty lodě ,ty jsou prostě nádherný:potlesk paráda Díky. Tohle je tak 1/3. Ještě mám nějaký letadla, hrad, stavby, formule atp. Nejraději jsem lepil auta, ale ty zoubky na kolečkách to byl vždycky opruz. Citovat
KoudaK Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Já byl onehdá na výstavě v Brně v Lužánkách na papírových modelech.. Byla to paráda... Jinak taky doma něco mám... Pár lokomotiv a někde mám všechny MATCH BOXy co byly v ABC. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.