Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

No z papíru to zrovna není ale pár modelů vypadá takto:)

juuuuuuu,pekny model.ako si ju spravil?to muselo dat dost prace.:mrk

no a vazne, tiez som sa tomu venoval ale skladal som z papiera vyhradne auta.zo zenitu sa mi pacili modely najviac.potom som chodil na modelarsko letecky a tam sme robili modely z balzy (asi tak sa to volalo),dokonca som s jednym modelom vyhral sutaz.popritom som skladal plastove lietadielka a vesal ich na strunu na strop.pekne to vyzeralo.

to je asi skoda ze dnesne deti sa nicomu takemu nevenuju a potom to tak vyzera

Odesláno
Původně zaslal: marko306

máte to veľmi pekné chlapi. Ja som aj našiel tú Tatru, ale ona sa akosik tak trošku porozliepala:nevim

Takže jí čeká generálka a výstava ve zdejší síni slávy nebo rovnou cesta \"smer smetiak\"?

Odesláno
Původně zaslal: marko306

máte to veľmi pekné chlapi. Ja som aj našiel tú Tatru, ale ona sa akosik tak trošku porozliepala:nevim

No, tak skoncilo vela mojich modelov:bojim ...opravit sa to neda, resp. dalo by to viac prace ako ju zlepit nanovo:aut

...mne mama casto z modelov utierala prach mokrou utierkou:bacha

Odesláno

Qcko - jj jsou funkční - než se s nima někam práskne a je po zábavě:( ty dva na trávě jsou na elektrický pohon a ten červený je spalovák( žhavík) má to obsah 7.5 ccm nádrž 250 ml a necelé 2 koně při 18000 otáčkách:)

jozefsv - tolik práce to není protože takto už se to koupí - musíš jen dodělat serva instalovat motor podvozek a slepit VOP a SOP a pak tak nějak to je vše:) Ale není to levná sranda no .....

Odesláno

Lietadla su super, ja mam akurat jeden vrtulnik, nie benzin, ale akumulatorovy:mrk

...18000, pekne otacky, slusny rachot (resp. bzukot:D )

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Takže jí čeká generálka a výstava ve zdejší síni slávy nebo rovnou cesta \"smer smetiak\"?

žádná popelnice se nekoná. Je mi to ľúto vyhodiť, bude GO :D

post-0-1410960884522_thumb.jpg

Odesláno

Taky to býval můj koníček. Vše ABC a většinou od mistra papíru pana Vyškovského.

Pár ukázek.

[upravil dne 11/8/09 Dave_k]

[upravil dne 11/8/09 Dave_k]

post-0-14109608848358_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Máš pěknou zbírku:super:potlesk,a ty lodě ,ty jsou prostě nádherný:super:potlesk paráda

Díky. Tohle je tak 1/3. Ještě mám nějaký letadla, hrad, stavby, formule atp.

Nejraději jsem lepil auta, ale ty zoubky na kolečkách to byl vždycky opruz. :grr

Odesláno

Já byl onehdá na výstavě v Brně v Lužánkách na papírových modelech.. Byla to paráda... Jinak taky doma něco mám... Pár lokomotiv a někde mám všechny MATCH BOXy co byly v ABC.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...