PESEK79 Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 CHlapi musim se s vama podelit o zkusenost..Mel jsem vuli ve volantu ,kterou zpusoboval vymackany kloubek na tyci rizeni.Tak jsem koupil novy(SASIC,stal 1870kc) a jal jsem se ho menit.Slo to docela dobre,ale po vymontovani te tycky s kloubkem jsem myslel,ze me omyjou.Ten kloubek uz byl i praskly,tak ze asi moc nechybelo a rozbil bych si nekde hubu.Den predem jsem si to ficel z Brna na Ostravu 140km/h a ten kloub praskly...No uznejte MASAKR!A proto vrele doporucuju VYMENUJTE TY KLOUBKY ZAVCASU,jinak bude maras... Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Taky jsem měl ten samý problém, akorát že mě se projevil bezprostředně po té co mi Vašendovci dělali cosi na nápravě - tuším silentbloky??? Bylo to v pátek, já sedl do auta, odjel jsem s mladou na nákup a v sobotu najednou byla na volantu vůle jako kráva - A PROTO TO PÍŠU: JESLIŽE JSI SCHOPNÝ S TAKOVOU VůLÍ UHÁNĚT 140, TAK DĚKUJTOMU STRÁŽNÝMU ANDĚLOVI, CO MÁŠ NAD SEBOU. Jinak ten kloubek podle mě nijak nevaruje, prostě se zakousne a je to v řiti - možná by nebylo od věci ho sem tam pěkně promazat vazelínou. Jinak p. Vašenda, když se v pondělí měl tu čest projet se s mou 309kou, spráskl ruce a okamžitě se jal zjiš?ovat závadu - zda by to nemohlo mít nějakou spojitost s tou předcházející opravou. No a když zjistil špatný tenhle kloubek, tak si asi oddechl a auto bylo během pár chvil v cajku. JÓ, MÁME - LI STARÝ ŠUPLÍKY, MUSÍME OBČAS NĚJAKOU TU PĚTKU OBĚTOVAT, ABYCHOM SI NEROZBILI DRŽKU. Citovat
PESEK79 Odesláno 16. červenec 2004 Autor Odesláno 16. červenec 2004 No vlastne jsem i zkousel co to da,ale to jsem radeji ani nepsal (175km/h)..Jeste ted je mi peska lito,ale na druhou stranu nekdo uz ve foru psal,ze neuskodi diesla obcas protahnout.... Citovat
Piklz Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Ahoj,taky mám docela vůle na volantu,zatím sem to nějak neřešil,ale koukám že budu muset:o Pešku,jak složitá je ta výměna? Citovat
PESEK79 Odesláno 16. červenec 2004 Autor Odesláno 16. červenec 2004 Je to docela jednoduche.V kabine se pod volantem povoli 1 sroub s matkou a v mot.prostoru taky 1 sroub..V kabine musis sundat prihradku pod volantem,abys mel lepsi pristup k tomu sroubu.No a pak se to vypaci v motore se ctyrhranu(alespon u diesla je 4 hran) a vysune smerem dolu s tisicihranu,co je zase na druhe casti tyce rizeni v kabine..Budes k tomu potrebovat 2 klice 13..Pred nasunutim jsem trosku nanazal ten tisicihran vazelinou...Montaz je v opacnem poradi jako demontaz.. Citovat
Dany Odesláno 17. červenec 2004 Odesláno 17. červenec 2004 Hm,fajn,chlapi,alespoň vim,co Vašendovi připsat na seznam...Ď Citovat
Spec Odesláno 18. červenec 2004 Odesláno 18. červenec 2004 Já mám taky vůli v řízení, kloubek jsem kontroloval, promazal (už je to dýl), ale měnit ho v nejbližší době neplánuju - nejsou prachy. Prasklej ale neni (pokud jsem se dobře díval), tak snad ještě něco vydrží. Citovat
PESEK79 Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 TO SPEC:Tak si napis zavět,s neovladatelnym autem se blbě jezdi... Citovat
oddie Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Zase nestrašte, já kloubek na svém autě nikdy neměnil, sice se jich pár prodalo, ale zas tak extrémně to neodchází. Je určitě dobré jej zkontrolovat, ale žádnou paniku... Citovat
PESEK79 Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 Jasne,jak pise Oddie,chce to asi castejsi kontrolu.Nechci sirit paniku,to ne.Mozna,ze vice odchazi u aut bez serva.Vice se musi rvát za volant...,ale to je jen domenka.Nedoporučuju kupovat tenhle díl na vrakači,mi vydrzel vrakacovy kloubek 5 mesicu.. Citovat
sh4d0w Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 v 406tke mi volant pri jazde trosku poskakuje a piska, moze ist o to co tu opisujete vy? prenasa aj dost vela razov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.