Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Džáno - vypadá to hezky, doufám, že bude dlouho sloužit k Tvé spokojenosti (možná by se slušelo Schwarovi za upozornění na inzerát poslat lahvinku něčeho příjemně pitného)

medo samozřejne zapracuju natom ta lahvinka je zasloužená:super

Odesláno

jinak mockrát dekuji za pochvaly stáva se znej milašek rodiny sice má nejaké té kosmetické vady ale nic zavažného jinak opet sem se byl ted projet a proste krása

marko306 se 405 ještě nevym ale asi jí budu prodávat a bude mi to moc líto byl to takovej muj mazlíček :D

[upravil dne 11/8/09 dzana.m]

Odesláno
Původně zaslal: pagot

dostal jsi k tomu nejake papiry od oprav ,servisku apd. ?? ,tak hlavne az slouzi a jses spokojenej

ne nedostal budu si to nekde muset sehnat

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Bych si na Tvým místě sednul a otevřel flašku - co když ty informace budou potřeba zapít?

ty ty ty nezlob me medo jinak lahvinku mam v záloze:D

Odesláno

S Džánou se už tak trochu známe, takže určitě chápe, že bych mu nic špatného nepřál. Jsem ale realista a vím, že takové zprávy jako pátrání po historii už koupeného auta je lépe přijímat připraven na vše - tedy i s flaškou v ruce.

Odesláno

bych řekl že km ok , jen mi je divne ze pri opravach cca deseti se ani jednou nedaval ani jeden ND , navic je to auto CZ a vse servisovano na jednom miste, v tom miste i prodano ,posledni zaznam 2004 pri 70000km

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Chlapi diky, ale ja jsem uz s alkoholem skoncoval, je to metla lidstva :) Zvenku vypada uplne stejne jako moje. At slouzi :)

jo dekuji :super

a vidíš ja sem se obetoval a alkohol piju a to smírou a ničímho aby druhým nebylo špatne jak me kolikrát:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Gratulujem ku krasnemu auticku. Prajem veeeela km bez poruchy a nech mas z neho aspon taku radost ako ja z mojho. Este raz koopec statnych km a oblej aspon kapotu sampusom na pokrstenie.:)

Odesláno

Tak mam za sebou prvních 500 kiláčku a sem velice spokojenej i co se týče spotřeby psalo mi to 9,3 l taky sem už vyskoušel co dovede chlapák jeden a třošku sem mu přišláp a jak si chrochtal :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...