Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: DAB71

Původně zaslal: siskin

predsa este jedna otazka,.... mas 2.0 HDI, ...vsak ?

Zdravím

Koukal jsem na ty stránky a jestli jsem to dobře pochopil,tak mimo 2,0HDi...raději na to ještě mrkni;)

Určeno pro vozy : Peugeot 307 2001-2005 benzin,diesel

mimo(oprócz)2,0HDi (DW10TD,DW10A,DW10B)

Peugeot 307 2006-2008

benzin 2,0(EW10J4S) diesel 1,6HDi(DV6TED)

[upravil dne 6/10/09 DAB71]

[upravil dne 6/10/09 DAB71]

ja mam konkretne 2,0HDi (DW10TD) a objednal som si kryt predny aj zadny.A v servise mi ich bez problemov namontovali. http://www.depoauto.sk/product_info.php/cPath/414_616_909/products_id/1927

[upravil dne 8/3/10 brando3]

[upravil dne 8/3/10 brando3]

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

prosím, kde koupit tento kryt v Polsku? V Polském Těšíně? Nemáte někdo informace v kterém obchodě a za kolik? 307SW 1,6 Hdi 80 kw 2004

Odesláno

No já si myslím, že ten spodní kryt tam nemusí být vůbec, jezdím bez něj už 4.rok a poho. Možná v zimě trvá déle vytopení auto, ale v létě se líp ochlazuje, vůbec bych to neřešil, protože na D1 jej znovu ztratíte.H

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Plastový se mi vždy rozlámal, v Peugeotu prodávají kryt ze silného plechu(cca 2-3mm) jako doplněk k autu a nemůžu si ho vynachválit. Je uchycený do přepážky pod chladičem 2xM8 a do nápravy 2xM10. Všem doporučuji:papa

[upravil dne 2.11.2010 16:18 Leos]

Odesláno
Plastový se mi vždy rozlámal, v Peugeotu prodávají kryt ze silného plechu(cca 2-3mm) jako doplněk k autu a nemůžu si ho vynachválit. Je uchycený do přepážky pod chladičem 2xM8 a do nápravy 2xM10. Všem doporučuji:papa

[upravil dne 2.11.2010 16:18 Leos]

a cena prosim ??? :mrk a vaha ??? aby to pri ty tloustce nevaziilo 10 kg :D

[upravil dne 2/11/10 21:26 dyno]

• O 7 let později...
Odesláno (upraveno)

Chci koupit spodní kryt motoru. Nešel jsem dva různé druhy. Každý má ty čtyři středové díry trochu jinak udělané. Ten první je má více v podelné ose auta. K němu jsem četl recenze, že z těch středových děr to šlo přišroubovat na každě straně jen na jeden šroub. Z toho mě vyplívá, že ten druhý by mohl být vhodnější. Máte někdo zkušenost s tím druhým krytem?

foto_obr-4603-a.jpg

IMG_20171211_114355_158.jpg

_vyr_414kryt_motor_peugeot307.jpg

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Stejne nakonec svrtas kryt s plastem podbeho samorezkama jako ja....koupil jsem za 599 made i poland....

Aku...par samoreznych sroubu do sadrose a drzi jak prase. Nema cenu bazirovat na tom jestli na sebe pasujou diry....

Odesláno

Mám ten první kryt ( made in Poland ) a díry pasovaly parádně, bohužel kvůli výměně oleje musí dolu. Výfuk vede nad nápravnicí , takže nemá šanci se s krytem potkat.

Odesláno (upraveno)

Myslím že je vcelku jedno či tam použijem príchytky alebo samorezky ( nie však dlhé ), oboje sa demontuje relatívne jednoducho a rýchlo. ( Najhoršie by bolo požiť šrubu s maticou :D ) Ale reč je iba o tých bočných otvoroch, ktoré na druhovýrobe takmer nikdy nesedia a tak sa jednoducho zoskrutkujú tam kde je to treba (spoje s ľavým a pravým podbehom).  Podstatné asi bude, na aký motor ten kryt má ísť, ja si vôbec neviem predstaviť že by na 1,6 benzín pasoval ten na poslednom obrázku, vrchný pasuje a slúži bez problémov (okrem tej jednej dierky, nahradené spojom zo samorezky). Originál je samozrejme originál, kto chce šetriť, musí sa s tým trošku pohrať.

Nejako mi to nedalo a tak som mrkol na gugla, vyzerá to tak, že ten kryt na poslednom obrázku ani nie je na 307čku ale na 308čku. http://www.autodielyshop.sk/autodielyshop/eshop/21-1-Peugeot/3465-3-plechove-a-plastove-diely/5/41398-Peugeot-308-9-07-kryt-pod-motor-kratky

Upraveno uživatelem 307rg
doplnenie
Odesláno (upraveno)

Originál se mě kupovat nechce. První kryt je z HDPE plastu a stojí 650kč. Druhý kryt má v levém dolním rohu samolepku "Peugeot 307". Je z ABS plastu a stojí 450kč. 

Asi koupím ten první, když hodně lidí píše, že pasuje.

Radku, příchytky mám koupené. Nějak už ho tam dopasuji.

307rg, koukám na ten Tvůj odkaz, a ano, vypadá jako z 308, máš pravdu.

Díky kluci za rady.

Dnes jsem koukal pod auto, a seženu ještě levý podběh, mám ho poškozený a kryt by tam asi hůře držel.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

No ono to vlastne aj dosť záleží na tom aký tam je podbeh, veľa ľudí tam má neoriginál a potom sa čuduje, že im tam tie dierky nesadnú ( alebo je to presne naopak, nesadnú s originálom ;) , neviem ). Rozhodne ale ten typ čo je hore. Originál ani neviem či na benzín by pasoval keďže ho dávali iba na diesel ( neviem ako na 2 liter benzín ), avšak druhovýroba je určená aj na diesel aj na benzín, akurát bývajú dosť nepresné, takže sa nimi treba trošku pohrať. No a žeby bol mäkký to by som nepovedal, je to dosť hrubý kus plastu, aspoň teda ten kus čo som dával ja (poľský).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...