Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Po stiahnuti predneho okna (napr. do polovice) a nasledne, ked chcem okno zavriet, tak okno urobi pohyb smerom hore (cca 5 cm) a samo hned dolu (cca 30 cm). okno sa da zavriet az ked je uplne v polohe dolu.

Okno spolujazca funguje spravne.

Stretol sa niekto s tymto problemom ?

Odesláno

Bateria nebola odpojena. Ale pokial dam okno uplne dolu, a nasledne hore, vsetko funguje ok. Problem je len pri ciastocnom spusteni a naslednom zavreti.

Tie krajne polohy sa robia ked je auto nastartovane ?

Odesláno

zkus se zaměřit co dělá guma při zajíždění okna...třeba trošku drhne a to zapříčiní stáhnutí okna dolů...zkus při vyjíždění okna na něj zatlačit - taky zajede dolů...

Odesláno

Dělá mi to naprosto to samý. U obou oken, tj. řidič i spolujezdec. Pokud stáhno okno cca o třetinu nebo víc a následně ho chci zavřít, tak popojede kousíček nahoru a hned o notný kus dolů. Musí se s ním sjet dolů a teprve pak nahoru. Potom je to ok.

Znovunastavení krajních poloh nepomohlo a oknu v pohybu nic nebrání. Zavírání je plynulé, konstantní rychlostí. Neřeším to nijak. Pokud se to podaří vyřešit Tobě, tak dej vědět, rád si to také nechám opravit.

Odesláno

Ahoj tak mi to dělá u řidiče to samé. V servise mi řekli že je to asi drhne někde v gumě a že je na to

nějakej suchej spray (???) Nedával jsem jim to do opravy až možná na podzim.

Jinak mi to nedělá pravidelně ale jen někdy.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Mal som ten istý problém a vyriešil som ho.Na 99% je to vo ovládacom panely pri šoférovi.Stačí ho vymontovať rozobrať a vyčistiť.

Ja som najskôr odmastil tech.bendzínom plopšný spoj potom som dotykové plochy pregumoval obyčajnou tvrdou gumou a zase odmastnil, vysušil a očistil servýtkou bo niekedy po bendzíne zostávajú biele čmuhy.A nakoniec som odmastil i gumičky a vyčistil.

Na koniec som to všetko zložil a funguje to.

Je to ľahká demontáž a i rozobranie ovládacieho panela nie je zložité.

Na to odmastenie sa dá použiť i pleťová voda atď.

Odesláno
Původně zaslal: janci.b989

Mal som ten istý problém a vyriešil som ho.Na 99% je to vo ovládacom panely pri šoférovi.Stačí ho vymontovať rozobrať a vyčistiť.

No, jelikož mi to stejnou věc dělá i při podržení zamykání centrálu (což má zatáhnout okénka), tak si myslím, že to v ovládácím panelu nebude. Alespoň v mém případě tedy ne.

Odesláno

To iste mi to tiež robilo ak som mal stiahnuté okná a podržal som na diaľkovom ovládači zamikanie, tak sa mi zavreli zadné okná a predné nič nerobili.Teraz je to v poriadku.Ale ešte :myslimraz to vyskúšam aby som mohol povedať že je to tak.

Odesláno

No vyskúšal som to s tým centrálom ešte raz zavrieť okná a idú všetky 4.

Stiahol som ich úplne doku a po zamknutí som podržal cca 5s zamikacie tlačidlo na diaľkovom ovládači a pekne sa zatiahli všetky okná.

Takže to bude v tom ovládacom panely ako som už písal.:super

Odesláno

U nových modelov 307čiek (CAN-CAN) bol problém s príliš citlivým softwérom motorčekov zatvárania okna zabraňujúcim priškripnutiu. Riešenie bolo vymeniť motorčeky, kde už to nebolo tak citlivo nastavené.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Aj ja mam podobny problem na dverach od vodica na 307, je to sposobene spriecenim skla, takze to riesim jednoduchym sposobom a to chytim sklo do ruk a mierne ho do stran postrcim. Nasledne ide v pohode zatvorit. Niekedy pomoze aj stiahnutie na doraz alebo zatvorenie a otvorenie dveri-otrasom...

Odesláno

ja mam zase taky problem ze mi nefunguje na vodicovej strane to Auto. Ked vytiahnete packu na dverach ona ma dohora aj dodola dve polohy. ked ju date dohora do druhej polohy malo by okno automaticky zavriet aj ked tlacitko dalej nedrzite.

u spolujazca je to v poriadku.

rozumieme sa? :D

Odesláno

rozdělat spínací jednotku na straně řidiče,rozebrat ji a plošná spoj i s dotekama (gumy) pořádně umýt technickým lihem nebát se čistým štětcem přiměřené velikosti,potom nechat vysušit (vyprchat lih) a už ničím nestříkat (spray na elektroniku NE !!!).;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...