Fusion Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Není to až tak servisní věc, nedávno to tu někdo řešil a nemůžu to téma najít. Na druhým autě mě stěrač rozpatlává takovou mastnotu nebo co, v podstatě je to vidět jenom ve tmě a když jede proti auto tak je to hodně nepříjemný. Přitom sklo je čistý a gumka není moc stará. Pustit na to ostřik trochu pomůže. Nevyřešil to někdo? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Vem to Splitem od MA-FRA, řešil jsem to už dávno a od ty doby ho používám a mám klid, koupíš v každý mototechně nebo u pumpy http://www.gratia.cz/autokosmetika/hobby/pripravky-pro-peci-o-interier/split Citovat
pastorek Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Mne to robí mastnota na okne hlavne po navoskovaní v umyvárke. Vždy mi pomôže umytie okna i gumičiek saponátom. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Tak tak, po myčce kdy se vosk nalepí na sklo hned u výjezdu z myčky zastavím a sklo umeju tim splitem, když to neudělám tak je to děs, stěrače pak šíleně mažou vodu po skle Citovat
Fusion Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 To bude asi ono, ne mastnota ale rozmazaná voda do takových map. Sice sem nebyl v mičce sto let ale ten výrobek zkusím, díky. Když to nevýjde tak jedině pak novej stěrac ale mám dojem že je tam dobrej, jakejsi ten grafitovej nebo co to je. Citovat
P607Olda Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Ty grafitové stěrače jsem měl. Poskakovaly po skle a vydávaly nepříjemné zvuky. Něco se z nich uvolňovalo a mazalo po skle a stěrač tam pak poskakoval - nejel plynule. Dělalo mi to na levém okraji čelního skla. Citovat
tomike Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Tak naopak ja ked voskujem auto tak vzdy navoskujem aj vsetky skla. Vosk odpudzuje vodu a aj stierace maju menej prace. nestalo sa mi aby mi vznikala na skle nejaka mastnota. Citovat
Medvěd Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak tak, po myčce kdy se vosk nalepí na sklo hned u výjezdu z myčky zastavím a sklo umeju tim splitem, když to neudělám tak je to děs, stěrače pak šíleně mažou vodu po skle Právě proto žádné moje auto za celou dobu vlastnictví vosk nepoznalo. Citovat
dolly1010 Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Původně zaslal: P607Olda Ty grafitové stěrače jsem měl. Poskakovaly po skle a vydávaly nepříjemné zvuky. Něco se z nich uvolňovalo a mazalo po skle a stěrač tam pak poskakoval - nejel plynule. Já právě grafitový mám a nemůži si na ně stěžovat Příště zkusím nějaky teflonový (nebo silikonový?) nebo co mi to v tej mototechně nabízeli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.