Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Není to až tak servisní věc, nedávno to tu někdo řešil a nemůžu to téma najít.

Na druhým autě mě stěrač rozpatlává takovou mastnotu nebo co, v podstatě je to vidět jenom ve tmě a když jede proti auto tak je to hodně nepříjemný. Přitom sklo je čistý a gumka není moc stará. Pustit na to ostřik trochu pomůže.

Nevyřešil to někdo? :myslim

Odesláno

To bude asi ono, ne mastnota ale rozmazaná voda do takových map.

Sice sem nebyl v mičce sto let ale ten výrobek zkusím, díky.

Když to nevýjde tak jedině pak novej stěrac ale mám dojem že je tam dobrej, jakejsi ten grafitovej nebo co to je.

Odesláno

Ty grafitové stěrače jsem měl. Poskakovaly po skle a vydávaly nepříjemné zvuky. Něco se z nich uvolňovalo a mazalo po skle a stěrač tam pak poskakoval - nejel plynule. Dělalo mi to na levém okraji čelního skla.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Tak tak, po myčce kdy se vosk nalepí na sklo hned u výjezdu z myčky zastavím a sklo umeju tim splitem, když to neudělám tak je to děs, stěrače pak šíleně mažou vodu po skle

Právě proto žádné moje auto za celou dobu vlastnictví vosk nepoznalo.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Ty grafitové stěrače jsem měl. Poskakovaly po skle a vydávaly nepříjemné zvuky. Něco se z nich uvolňovalo a mazalo po skle a stěrač tam pak poskakoval - nejel plynule.

Já právě grafitový mám a nemůži si na ně stěžovat :) Příště zkusím nějaky teflonový (nebo silikonový?) nebo co mi to v tej mototechně nabízeli :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...